Prva liga Telekom Slovenije

Izbrali ste: Leo Ejup dosegel najlepši gol 25. kroga PLTS

Ljubljana, 04. 04. 2018 10.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Branilec Krškega Leo Ejup je strelec najlepšega gola 25. kroga Prve lige Telekom Slovenije. Prosti strel posojenega člana ljubljanske Olimpije vas je v našem glasovanju na Twitterju navdušil bolj od zadetkov Ibrahima Mensaha (Aluminij) in Rudija Požega Vancaša (Celje).

Leo Ejup je z 61 odstotki glasov slavil pred Ibrahimom Mensahom (28 %) in Rudijem Požegom Vancašem (11 %). Ejup, posojeni član Olimpije, je s slabih 40 metrov s strelom po tleh presenetil vratarja Domžal in poskrbel za vodstvo Krškega. Zeleni niso zdržali za presenetljivo zmago, saj so vroči Domžalčani na stadionu Matije Gubca na koncu v dramatični končnici slavili tesno zmago (2 : 1).

Na drugo mesto se je uvrstil nekdanji član Krškega Mensah, ki je pri Aluminiju v zadnjih tednih zaigral v izjemni formi, poleg pokalne tekme z Gorico pa je blestel tudi nekaj dni prej v Kidričevem, kjer je proti Triglavu prispeval hat-trick. Pravo revijo golov so spremljali tudi navijači v Celju, kjer je k sedmici v mreži Ankarana Hrvatinov prekrasen gol z roba kazenskega prostora prispeval Požeg Vancaš.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.