Nogomet

Puyol poklical Ronaldinha in ga v zaporu brez težav tudi dobil

Asuncion, 03. 04. 2020 14.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko so se v javnosti pojavili posnetki Ronaldhina, ki v paragvajskem zaporu sproščeno igra futvolley (mešanica odbojke in nogometa), so lokalni mediji izbrskali nekaj podatkov o njegovih novih "soigralcih". Medtem pa tiste, ki so si z njim delili evropske in južnoameriške zelenice, Brazilčevo stanje zelo skrbi, čeprav je očitno dosegljiv tudi na svoj mobilni telefon.

Ronaldinho (na fotografiji iz 5. marca letos), ko se je njegova kalvarija v Paragvaju šele dobro začela.
Ronaldinho (na fotografiji iz 5. marca letos), ko se je njegova kalvarija v Paragvaju šele dobro začela. FOTO: AP

Nekdanji zvezdnik Paris Saint-Germaina, Barcelone in AC Milana Ronaldinho je z bratom Robertom de Assisom Moreiro za zapahi v Asuncionu že slab mesec. Paragvajski policisti so ga prijeli zaradi prestopa državne meje s ponarejenimi dokumenti, sodišče pa je odredilo pripor do zaključka preiskave. Potem ko so lokalni mediji poročali o tem, kako je Ronaldinho blestel na zaporniškem futsal turnirju, so se v javnosti pred dnevi pojavili še posnetki tako imenovanega futvolleyja, s katerim si sicer Ronaldinho na prostosti večkrat krajša čas.

A tokrat naj bi naletel na nepremagljiva tekmeca v dveh nekdanjih policistih, Yoniju Davidu Merelesu Martinezu in Edgarju Ramonu Otazuju. 36-letni Otazu prestaja 18-letno zaporno kazen zaradi umora, Martinez pa je za rešetkami (10 let) zaradi sodelovanja pri ropu.

Obiskal ga je tudi nekdanji kapetan paragvajske reprezentance
Španski dnevnik MARCA poroča, da je nekdanjega brazilskega reprezentanta v Asuncionu obiskalo že več upokojenih paragvajskih nogometašev, s katerimi je nekoč oral južnoameriške in evropske zelenice. 

"Izrazili so zaskrbljenost nad dejstvom, da ni dobro razpoložen in da neprestano kliče mamo. Med tistimi, ki so ga obiskali, je tudi Carlos Gamarra, nekdanji kapetan paragvajske reprezentance, ki je spregovoril o tem, v kakšnem stanju je bil Brazilec po vsega treh dneh za rešetkami," dodaja MARCA.

Puyol klical med prvimi
A Ronaldinho lahko uživa tudi v nekaterih ugodnostih: bil naj bi med redkimi, ki lahko neovirano uporabljajo mobilni telefon za ohranjanje stika z družino in odgovarjanje na sporočila številnih kolegov nogometašev, ki jih skrbi zanj. Med njimi je tudi njegov dolgoletni kapetan pri Barceloni Carles Puyol.

"Eden prvih, ki so se želeli pozanimati glede trenutne situacije, je bil Puyol. Na njegovo presenečenje pa se je Ronaldinho v zaporu oglasil na svoj mobilni telefon," je poročal El Mundo.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dark horse
04. 04. 2020 10.29
+0
Futvolley 😂😂😂 a noga je fut ali je foot😂😂😂
Vojko Rudolf
03. 04. 2020 18.02
+7
denar je sveta vladar....unicil ni samo njega ampak cel svet. Torej kaj želiš povedati..da je denar prima stvar...TO PA JA
samomojemnenje
03. 04. 2020 15.37
+10
Škoda, da ga je denar tako uničil.
Sentis
03. 04. 2020 15.36
+13
Lepo si je zobe porihtal.
Amasakul
03. 04. 2020 15.37
+9
revolucija_mb
04. 04. 2020 14.12
+2
TheWorldChampion
03. 04. 2020 14.57
+23
Verjetno so Paragvajci s priprtjem enega najboljših nogometašev vseh časov želeli malo samopromocije, žal pa so se pokazali v neumni luči.
radimam?rnega
03. 04. 2020 16.09
+7
Kdo mu je kriv da se z laznimi dokumenti okoli sprehaja? Aja on je vec kot 1 oseba in ga bi bilo treba obravnavati kot nase politike. Brez Kazni!
Die einemaister
04. 04. 2020 13.26
+0
Korl se boji zase, ker isto nima dokumentov, ima samo zdravstveno izkaznico iz bivše SFRJ.😂😂😂