Nogomet

Raiola v strahu pred Ibrahimovićem prekinil intervju: Še zdaj me boli

Milano, 14. 02. 2020 20.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Po remiju na prvi tekmi polfinala italijanskega pokala med AC Milanom in Juventusom (1:1) se je z novinarji v drobovju stadiona San Siro družil tudi vsemogočni italijanski nogometni agent Mino Raiola. A njegova moč je hitro splahnela, ko je videl, da se mu bliža njegov najslavnejši (in najnevarnejši) varovanec Zlatan Ibrahimović ...

Raiola (v sredini) na eni starejših fotografij z nekdanjim direktorjem Milana Adrianom Gallianijem (levo).
Raiola (v sredini) na eni starejših fotografij z nekdanjim direktorjem Milana Adrianom Gallianijem (levo). FOTO: AP

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je kljub nesrečnemu zaključku derbija z Juventusom, ki mu je remi z 1:1 na prvi tekmi polfinala italijanskega pokala šele v enem zadnjih napadov z enajstih metrov prinesel Cristiano Ronaldo, stadion San Siro zapuščal razigran. Ibrahimović je namreč svojega agenta Mina Raiolo močno "potrepljal" po rami, potem ko je jezični Italijan, ki se je dlje časa pogovarjal z mediji, razkril, da ga je nazadnje udaril tako močno, da ga "še vedno boli".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Pozor, ker se bom zdaj moral braniti," je novinarjem dejal vidno zaskrbljeni Raiola, ko se mu je z leve začel približevati Ibrahimović. "Zadnjič, ko sem bil tu, me je tako močno udaril, da me še vedno boli," je še uspel izdaviti Raiola, preden ga je njegov dolgoletni varovanec spet močno udaril po rami. "Vedel sem!" je vse skupaj komentiral Raiola, Ibrahimović pa je odbrzel v smeri klubskega avtobusa.

'Pogba? Videli bomo, kaj se bo zgodilo po evropskem prvenstvu ...'
Raiola se je z AC Milanom za povratek Ibrahimovića uspel dogovoriti sredi lanskega decembra, potem ko je nekdanji švedski napadalec in član Malmöja, Ajaxa, Juventusa, Interja, Barcelone, Paris Saint-Germaina in Manchester Uniteda zadnji dve leti preživel v vrstah Los Angeles Galaxyja. Ibrahimović je poskrbel za redko videno evforijo v mestu mode, kjer je na prvih petih petih tekmah za Milan dosegel dva gola in postal standardni član prve postave.

Raiola je sicer spregovoril o še nekaterih zvezdnikih pod svojim okriljem: denimo vratarju Milana Gianluigiju Donnarummi in vezistu Manchester Uniteda Paulu Pogbaju. Italijanski agent bi lahko poleti speljal nov odmeven posel, če bi francoskega reprezentanta uspel podobno kot Ibrahimovića vrniti v klub, v katerem je že igral ‒ v Juventus. 26-letni Pogba vse od božiča ni odigral niti minute za Manchester United, uradno zaradi poškodbe gležnja, ves čas pa se pojavljajo govorice o njegovem slovesu, ki ga je Raiola sam sicer že večkrat zanikal, a v nekaterih izjavah tudi uspešno podpihoval

"Italija je Paulu kot dom. Povratek k Juvetu bi mu ugajal, a bomo videli, kaj se bo zgodilo po evropskem prvenstvu," je govorice spet uspešno podžgal Raiola. "Paul si želi igrati na najvišji ravni, a ne more pobegniti iz Manchester Uniteda, če so se znašli v težki situaciji," je o nogometašu, ki je za Juventus igral po prvem slovesu od "rdečih vragov" (od leta 2012 do 2016), še povedal Raiola, potem ko je trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer sicer že zavrnil namigovanja, da je prihod kapetana lizbonskega Sportinga Bruna Fernandesa dokaz, da na Pogbaja kmalu ne bo več računal.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Miran1960
15. 02. 2020 19.54
-1
še premalo ga je
backo88
15. 02. 2020 19.34
+1
IBRA JE BOSANC
Krematorij666
14. 02. 2020 21.20
+4
Močno udaril?