Nogomet

Razvpita Wanda Icardi vrača 'udarec': V Lombardiji se počutimo varneje

Como, 08. 04. 2020 08.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Najbolj znana nogometna zastopnica na svetu Wanda Icardi je znova v središču pozornosti. Potem ko je minuli konec tedna za francoske časnike napovedala možev (Mauro Icardi) predčasen povratek na Apeninski polotok, je nič kaj prijazno odgovorila še nekdanjemu soprogu Maxiju Lopezu.

Nekdanji Icardijev odlični prijatelj in reprezentančni soigralec v argentinski izbrani vrsti Maxi Lopez je torej pred dnevi medijsko obračunal z nekdanjo partnerico, sicer razvpito nogometno menedžerko in zdajšnjo soprogo Maura Icardija, Wando Icardi, ki se je praktično 'čez noč' z družino odločila zapustiti francosko prestolnico in se vrniti v žarišče pandemije koronavirusa v Lombardijo. 

"Z Maurom sva se soglasno odločila zapustiti Pariz, saj ne namerava ostati tam. Ne nazadnje je bil moj mož zgolj posojen nogometaš Interja, tako da je bila njegova želja vrnitev v Italijo. Še posebej pa zdaj, ko tudi v Franciji stanje s pandemijo ni nič boljše kot na Apeninih," je uvodoma dejala Icardijeva, ki je nekdanjemu možu Lopezu očitno stopila na žulj s tem, da že nekaj časa ni videl njunih treh otrok. 

Mauru Icardiju ob razvpiti soprogi Wandi nikoli ni dolgčas.
Mauru Icardiju ob razvpiti soprogi Wandi nikoli ni dolgčas. FOTO: AP

S sinovi in z menoj je vse v najlepšem redu
"Maxi govori neumnosti. Edini pravi razlog, da nismo želeli ostati ne v Argentini ne v Franciji, je ta, da se v vasici blizu Coma (Lombardija) počutimo varneje. Mauru je prav tako potekel najem pariškega stanovanja, tako da ni imelo pravega smisla odlašati z odločitvijo. In da, Maxi, najinih treh sinov nisem namenoma odpeljala v žarišče pandemije, saj dobro veš, da tudi sicer največ časa preživimo v Comu, kjer je po zadnjih podatkih okuženih zelo malo ljudi," je nekdanjemu soprogu ostro odgovorila Wanda in dodala:

"On (Maxi, op. p.) bi želel, da sem s sinovi v Argentini, a to ni bilo v našem načrtu. Pri vrnitvi iz Pariza smo se odlično organizirali, saj smo potovali z dvema ločenima avtomobiloma ob upoštevanju vseh možnih zdravstvenih ukrepov. S sinovi in z menoj je vse v najlepšem redu."      

Z vrnitvijo na Apeninski polotok pa je očitno ugasnilo še zadnje upanje navijačev PSG-ja, da bi vodstvo serijskih francoskih državnih prvakov po koncu sezone odkupilo Argentinčevo pogodbo od milanskega Interja.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DerWeltmeister
09. 04. 2020 09.43
+1
motorist_mb
08. 04. 2020 15.09
+1
Milan gremo v akcijo...uhh kak bi paso zraun!
Dinho8O
08. 04. 2020 15.04
+4
Ugasnilo tudi upanje premnogih interisto, da se znebijo zdraharja in čarovnice.
Iniesta
08. 04. 2020 14.54
+6
Opasna baba ...
dark horse
08. 04. 2020 13.53
-2
Pred, po ali med virusom se počuti varneje?? 😂😂
KiNgKoNg
08. 04. 2020 12.36
+9
Mauru je potekel najem pariškega stanovanja? :D Torej v nobenem primeru ni imel namena ostati v PSG do konca sezone, lol. Denarja za podaljšanje pa verjetno revček nima. :( #pray4mauro
KiNgKoNg
08. 04. 2020 12.33
+12
Krivi ste pa mediji, da teji čarovnici posvečate toliko pozornosti.
kenjalo
08. 04. 2020 12.29
+8
OlalaKokoĐambo
08. 04. 2020 12.26
+9
Tej k...bi odvzet otroke