Nogomet

Rdeči vragi želijo z večjim številom mlajših navijačev izboljšati vzdušje na Old Traffordu

Manchester, 04. 04. 2018 10.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Za Manchester Unitedom je že nekaj let (neuspešnega) boja za izboljšanje vzdušja na tribunah stadiona Old Trafford. Zdaj želijo rdeči vragi članski ekipi večjo oziroma glasnejšo podporo zagotoviti s pomočjo mlajših privržencev rdeče barve.

Manchester United bo ponudil na tisoče vstopnic po znižani ceni navijačem, starim med 18 in 25 let. Trener Jose Mourinho je od prihoda v klub že nekajkrat okrcal vzdušje na Old Traffordu, ki ga je portugalski strateg nedavno označil za "tih stadion". Rdeči vragi upajo, da bodo vstopnice, ki naj bi bile na spodnji tribuni Stretford End za zahodnim golom na voljo po manj kot 20 evrov, vzbudile zanimanje pri mlajših privržencih kluba, ki bi izboljšali vzdušje.

Romelu Lukaku proslavlja gol proti Sevilli v Ligi prvakov z navijači Uniteda v Manchestru.
Romelu Lukaku proslavlja gol proti Sevilli v Ligi prvakov z navijači Uniteda v Manchestru. FOTO: AP

"Klub uživa v neprimerljivi podporo in vemo, kako se številni navijači žrtvujejo, da lahko ekipo spremljajo doma in v gosteh," je v izjavi zapisal direktor Richard Arnold. "To, da ostajajo cene posamičnih in sezonskih vstopnic nespremenjene pred naslednjo sezono, je dokaz, da si želimo, da se navijači udeležujejo naših tekem," dodaja Arnold.

"Uvedba znižanih cen vstopnic za mlade odrasle na spodnji tribuni Stretford Enda izvira iz predlogov, ki so jih na našem navijaškem forumu (Fans' Forum) podale navijaške skupine. Vse skupaj je usmerjeno k ustvarjanju živahne podpore," je še pristavil predstavnik lastnikov kluba.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Alko-
04. 04. 2018 15.49
+1
S poceni kartami ne kupis navijacev ...
andrejak28
04. 04. 2018 14.14
+3
Če se pa igra mrtev nogomet na old stadionu kdo bi pa navijal tam potem ko gledas nabijanje kot v najslabši lige kjer igrajo 100kg amaterski igralci
dr.Megla
04. 04. 2018 11.13
+2
Za kako tekmo jim posodimo Viole in G.dregonse pa da si sprobajo :)