Nogomet

Beli balet plesal v dežju in Barci prizadejal prvi ligaški poraz v letu 2021

Madrid, 10. 04. 2021 22.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min
Avtor
Marko Gašparin
Komentarji
138

Nogometaši Real Madrida so v 30. krogu španske La Lige na slovitem 'El clasicu' z 2:1 premagali zasedbo Barcelone. Real je že v prvem polčasu zadel dvakrat (Karim Benzema in Toni Kroos), zadetek priključitve je po slabi uri igre zabil Oscar Mingueza, nato pa je Real do konca zdržal vse nalete Kataloncev in jim prizadejal sploh prvi poraz v La ligi v koledarskem letu 2021.

Najboljši posameznik Reala na tekmi z Barcelono
Najboljši posameznik Reala na tekmi z Barcelono FOTO: Sofascore.com

Trener Reala v primerjavi s torkovo tekmo z Liverpoolom ni bistveno spreminjal začetne enajsterice, razlika je bila le ta, da je v prvo enajsterico vključil Federica Valverdeja, povratnika po poškodbi, ta je dobil priložnost namesto strelca proti Liverpoolu – Marca Asensia. Enajsterica Reala je tako izgledala takole: Courtois, Mendy, Nacho, Militao, Kroos, Casemiro, Modrić, Vinicius, Valverde in Benzema. Na drugi strani se je trener Barcelone Ronald Koeman odločil za naslednjo enajsterico: ter Stegen, Lenglet, Araujo, Mingueza, Alba, de Jong, Busquets, Dest, Pedri, Messi in Dembele. 

V deveti minuti je Barcelona kot prva nevarna zagrozila prek Jordija Albe po levi strani, ta je podajal v kazenski prostor Ousmanu Dembeleju, žogo pa je še pravočasno izbil vratar Reala Thibaut Courtois. A prvi je na stadionu Alfreda di Stefana zadel Real Madrid. In sicer se je v izteku 13. minute s krasnim in iznajdljivim zadetkom izkazal Karim Benzema, ki je s strelom s desno peto po podaji Lucasa Vazqueza presenetil vratarja Barcelone Marca-Andreja Ter Stegna. Akcijo je sicer začel Valverde, ki mu gre prav tako pripisati velik del zaslug za uvodni zadetek Reala. 

V 23. minuti je prav strelec Benzema prevzel odgovornost pri prostem strelu s kakšnih 26 metrov, a je njegov poskus romal visoko prek Barcinih vrat. Tri minute pozneje je krasen prodor s sredine igrišče uspel junaku Realove torkove zmage v Ligi prvakov Viniciusu Juniorju, ki je kar dvakrat osmešil branilce Barcelone, Ronald Araujo si je prislužil rumeni karton, potem ko je s prekrškom zaustavil Brazilca na robu kazenskega prostora.

Karim Benzema je s krasno idejo in še lepšo realizacijo matiral ter Stegna.
Karim Benzema je s krasno idejo in še lepšo realizacijo matiral ter Stegna. FOTO: AP

Sledil je prosti strel Reala, ki ga je krasno izvedel Toni Kroos in (tudi s pomočjo hrbta Sergina Desta, ki je žogo preusmeril) zadel za vodstvo Reala v 28. minuti že z 2:0. V 34. minuti je bil Real blizu tretjega gola, vratar ter Stegen je že bil premagan, a ga je tokrat rešila vratnica po strelu Federica Valvederja z roba kazenskega prostora. Tokrat je z leve strani znova potegnil Vinicius, nato spretno podal do Valverdeja, Urugvajec pa je zadel 'le' okvir vrat, odbito žogo pa je skušal v gol pospraviti Lucas Vazquez, a se je tokrat z obrambo izkazal ter Stegen. V 37. minuti je ob Ferlandu Mendyju v kazenskem prostoru Reala padel Dembele, celotna Barcina klop je zahtevala enajstmetrovko, toda piščalka Jesusa Gila Manzana je v dežju in vetru ostala nema. Zidane je moral že ob izteku prvega polčasa narediti zamenjavo, saj se je v eni od akciji ob trku s Sergiom Busquetsom poškodoval Vazquez. V 43. minuti je tako moral zapustiti igro, vstopil je Alvaro Odriozola

Messi je bil drugi najbolje ocenjeni nogometaš Barce, a zapravil kar tri 'ugodne' proste strele
Messi je bil drugi najbolje ocenjeni nogometaš Barce, a zapravil kar tri 'ugodne' proste strele FOTO: Sofascore.com

Barcelona je v zaključku polčasa le pritisnila na vrata Reala in pri tem uspela biti tudi nevarna. Najprej je Messi neposredno iz kota, ki ga pravzaprav ne bi smelo biti, a so sodniki spregledali, da je zadnji z žogo igral Dest, zadel vratnico, nato pa je prav Messi v tretji minuti sodnikovega dodatka prvega polčasa imel še imenitno priložnost z desne strani, a se je z obrambo izkazal Courtois. Tudi če bi Messi zadel, gol najverjetneje ne bi bil priznan, saj je pred tem Argentinec ob zaustavljanju žoge igral z roko, je razkril počasni posnetek. 

Drugi polčas: gol priključka in zaključni nalet Barce
Koeman je na začetku drugega polčasa v igro poslal Antoina Griezmanna, ki je 8. aprila še tretjič postal očka (in to še tretjič na 8. april). Francoski napadalec je zamenjal ameriškega krilnega nogometaša Desta.  V drugem polčasu se je nad stadionom Alfreda di Stefana pošteno razjezilo nebo, priča smo bili močnemu nalivu, ki je pošteno močil nogometaše obeh ekip. V 53. minuti je Real znova izpeljal hiter (pol)protinapad, ki pa ga je Kroos zaključil s strelom visoko prek Barcinih vrat. V 55. minuti je imela Barcelona najlepšo priložnost do tega trenutka, a je rezervist Griezmann meril za las malce mimo Courtoisove desne vratnice, najbrž pa je bil pri tem tudi v prepovedanem položaju, tako da bi v primeru gola imel VAR precej dela. V 57. minuti je Barcina obramba znova pustila ogromno prostora Realovim nogometašem v napadu, a tokrat se je Benzema, ki je žogo sprejel malce čez sredino igrišča, odločil za individualno akcijo in sprožil z razdalje, njegov strel pa je romal prek in mimo Barcinih vrat. Barcelona se je vrnila v obračun, in sicer z golom branilca Oscarja Mingueze v 60. minuti tekme. Ta je sicer v slogu napadalca izjemno spretno reagiral ob podaji Albe (in preskoku Griezmanna) v kazenski prostor in z golenjo žogo poslal v mrežo Reala. 

Oscar Mingueza in Lionel Messi
Oscar Mingueza in Lionel Messi FOTO: AP

Real je imel priložnost za morebitno povišanje vodstva že slabi dve minuti pozneje, ko je po bloku enega od Barcinih branilcev ob podaji Viniciusa z leve strani v kazenski prostor žoga že premagala ter Stegna, a jo je zaustavila vratnica, od katere se je odbila v kot. V 66. minuti bi po izjemni podaji Luke Modrića Vinicius moral iztržiti več, a se je ob želji po nesebični potezi odločil za podajo Benzemaju, Barcina obramba pa je uspela žogo odbiti v kot. Dve minuti pozneje nova priložnost za Real, a je Kroos z glavo ob veliko prostora sprožil zelo slabo, sledil je hiter protinapad Barce, ki ga je zaključil Messi, meril mimo, a je ta bil ob prekršku, tako da je imela Barcelona na voljo še prosti strel. Izvedel ga je prav Argentinec, a je še drugič nocoj s podobnega položaja meril v živi zid. V 71. minuti bi se drugič med strelce lahko vpisal Mingueza, a je po hitrem protinapadu blaugrane z desne strani meril mimo Realovih vrat. V 73. minuti se je trener galaktikov že ozrl proti sredini tekmi Lige prvakov, saj je iz igre potegnil Benzemaja, Kroosa in Viniciusa. Namesto teh so vstopili Mariano Diaz, Isco Alarcon in Marcelo. Dve minuti po hokejskih rošadah je sledila podaja Messija na glavo Ilaixa Moribe, njegov poskus pa je belgijski čuvaj mreže v vratih Reala uspel ukrotiti. 

Najboljši posameznik Barcelone na tekmi z Realom
Najboljši posameznik Barcelone na tekmi z Realom FOTO: Sofascore.com

Na drugi strani je rezervist Odriozola v 76. minuti tekme nevarno zagrozil ob zvitem poskusu z desne strani, a je ter Stegen ostal zbran in žogo uspel preusmeriti v kot. Pet minut pozneje se je za prevetritev enajsterice odločil tudi gostujoči strateg Koeman, v igro je poslal Martina Braithwaita in Francisca Trincaa, iz igre pa povlekel Dembeleja in Pedrija. Prav Danec je bil protagonist akcije v 84. minuti, ko je kazenskem prostoru padel ob Mendyju, a je sodnik ocenil, da je bilo premalo kontakta in tako ni ugodil zahtevam Barcelone, ki je histerično zahtevala strel z bele točke. Alba in Komean sta si prislužila celo rumena kartona zaradi ugovarjanja. V zadnji minuti rednega dela je Real ostal brez Casemira, ki je v roku dveh minut dobil dva rumena kartona in tako moral predčasno pod prho. Messi je po prekršku Brazilca imel krasno priložnost s prostega strela z roba kazenskega prostora, ob idealnem položaju za levičarja. A tokrat je meril preveč po sredini vrat, Courtois je uspel žogo ukrotiti. Minuto pozneje je z roba kazenskega prostora poskusil še Moriba, a meril prek Realovih vrat. Rezervist Marcelo bi na drugi strani lahko povišal vodstvo Reala, a se je z vrhunskim posredovanjem izkazal Mingueza in preprečil snidenje Brazilca iz oči v oči s ter Stegnom. Po štirih minutah sodnikovega dodatka, v katerem je Barcelona prek Moribe zadela celo prečko Realovih vrat, je tako ostalo pri zmagi madridskega belega baleta z 2:1. 

Galaktiki so tako z zmago (vsaj začasno) skočili na vrh ligaške lestvice, kjer imajo zdaj enako točk (66) kot Atletioc Madrid, a ima ta eno odigrano tekmo manj. Blaugrana je ostala pri 65 točkah, a je s porazom proti neposrednemu tekmecu padla na tretje mestu.  

La Liga, 30. krog:
Real Madrid - Barcelona 2:1 (2:0)
Benzema 13., Kroos 28.; Mingueza 60. 

Statistika tekme Real - Barcelona
Statistika tekme Real - Barcelona FOTO: AP
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Koronavirus pasica nova
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (138)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Lucky
11. 04. 2021 21.58
-1
Kolo sreče se obrača naprej. Že nekaj časa je na strani Reala. Pri obeh golih so bili na žogi in je kar je. Težko dosežeš kaj v napadu s takšnim Dembelejem. Penal nad Martinom. Mogoče ja mogoče ne. Res bi težko odigral tak padec. Na drugi strani bi zagotovo bil. Mogoče se pa le še vse obrne na našo stran. Vsekakor, razočarali niso.
resnicaosvobaja
11. 04. 2021 21.24
+3
Najprej je bil določen Lahoz za glavnega sodnika, potem so ga zamenjali za Manzana , kar ni bilo prvič , da si sodnik "poškoduje" mišico pred tekmo el klasika ... Manzano je vseeno bolj prefinjen in bolj učinkovit v sprenevedanju...
Konan
11. 04. 2021 21.11
-1
Sodnik je spet vrečke nosil domov pokvarjenci beli
JanK00
11. 04. 2021 20.09
-5
Cebi realu piskou penal nad vinijom bi barcini norel ampak je blo nad vinijom vidn prekrsk ampak barcini se ne strinjajo mendy pa po roki poboza braita pa takoj penal tak penal nebi nikol biu piskan ampak barcinim navijacom to ne pride v glavo kokr koemanu ki se sam dela norca iz sebe penal cist kot solza pa sej nisi resn
David Rak
11. 04. 2021 19.35
+4
Realu so sodniki šenkali 13 naslovov v ligi prvakov.Ko berem tele komentarje mi je kr slabo,očitno je za vas,ki navijate za barcelono za vse kriv sodnik.Pa kje ste vi vidli penal,igralec je letel na polno kontra od gola in to je penal?To je bila zelo lepa tekma,prvi polčas je bil boljši real,v drugem pa barcelcelona.In v čem je zdej problem?
resnicaosvobaja
11. 04. 2021 21.58
+1
David ... od gola ? Torej težava ni, da ga je povlekel ?... Prvič večja kot je hitrost napadalca prej je viden vsak prekršek, drugič pa četudi bi tekel k mami in ga zrušijo v kazenskem je enajstmetrovka...edina težava je , da imajo navijači za taka mnenja v precedeansih takih odločitev z vseh Realovih tekem tokom zgodovine La lige in širše
resnicaosvobaja
11. 04. 2021 18.59
+6
Lepa tekma, ki jo je zmotil naliv. Gil Manzano pa v svojem sijaju, sodnik, ki ga mnogi poznajo kot sodnika z Realovimi vrečkami s številnimi drobnimi napaki, vsaj takimi, da se ve ali spada med tistih 90% La lige , ki sploh ne skrivajo, da navijajo za Real. Enajstmetrovka ? Pri takem šprintu ne moreš pasti na tak način s simuliranjem...Za poraz pa je Barcelona kriva sama oziroma Koeman...Barcelona ne more biti uspešna brez dveh kril, pričela pa je z Dembelejem v sredini in ko se vsi nabijejo na 16 m so kreativci igre Araujo, Lenglet in Dest, to pa ne vodi nikamor...Moriba je zame že standardni član enajsterice vsaj vsako drugo tekmo. Dest je še mlad, ampak bi moral vedeti, da se v kazenskem ne obračaš pri bloku na gol, drugače je bolje , če ga ni. Trije goli po sreči in solidna tekma. Moteče je bilo mogoče le vsakokratno Gilovo opravičevanje Realovim igralcem, kadar jim je piskal prekršek nad Barcelono ampak tisti, ki spremljate špansko ligo veste , da je to stalnica in da zato to tudi že nekaj let ni več "pravi" izgovor za poraz. Bomo videli...ponavadi so točke el klasika zapravljene že na naslednji tekmi, vsaj za Barcelono je to že pravilo...
Kollerik
11. 04. 2021 19.51
+4
David in resnica +++++. Gre za večletno načrtno sodniško goljufanje in izživljanje Madridisrtov nad Barco. Z močno politično akontacijo teptanja Kataloncev in Katalonije! PS: resnica, zanimiva je kritika ex. trenerja Kataloncev Van Gaala na Komenovo odločitev, da postavi De Jonga na sredino "kjer se je komaj dotaknil žoge". Po njegovem bi De Jong moral začeti v obrambni liniji. Kot smo slišali Obreza, bi naj De Jong sicer sam izrazil željo Komenu po tem igralnem mestu, češ da lahko tako še več da od sebe.
resnicaosvobaja
11. 04. 2021 21.15
+1
Jaz bi imel de Jonga v obrambni liniji z neomejenimi izleti v napad, če to situacija dovoli ...ali z možnostjo zamenjave položaja med tekmo, če se za to pokaže kakršnakoli potreba...De Jong se je do sedaj uspešno vključeval v napad in je hkrati edini, ki lahko iz svojega kazenskega zanesljivo prenese žogo v napadalno polovico
fcrs_lj
11. 04. 2021 13.35
+3
Odkar si ti na klopi je Braithwait zelo napredoval, sedaj zna pasti v kazenskem
drimtim
11. 04. 2021 12.03
-9
Ni Barsa izgubila,okradli so jo.
Kollerik
11. 04. 2021 18.29
-3
Jp... na debelo so jo okradli!! In to kar na treh frontah: a) nedosojen penal nad Dancem (za vse tiste, ki razlagate da to ni bil penal, zakaj potem dosojen penal v identični situaciji nad Ramosom prejšnje leto?). b) Nekateri prekrški nad Messijem niso bili dosojeni. Zlasti tisti ne, ko bi morala Barca dobiti prosti strel in ko je takoj zatem dal Benz gol! In c) Manzano je zgoljufal tudi trajanje dodatka tekme, ki bi moral biti dolg vsaj 7 minut, nikakor samo štiri. Lopovi in goljufivci!!
srbija777
11. 04. 2021 18.54
+1
Kollerik
11. 04. 2021 19.52
+2
Serviram vam vašo gnilo resnico v ksiht. In to me veseli.
Madridista1902
11. 04. 2021 11.54
+9
Zizou majstore, Real brez ključnih igralcev melje vse pred sabo. Sigurno zelo podcenjen trener ker mu po vseh lovorikah se vedno mecete pod nos da je vse osvojil zaradi ronalda. Vsi tisti ki ste videli prekrsek za enajstmetrovko pa prosim nehajte spremljat nogomet ker je ocitno prevec kompliciran sport za vas.
Johnny_J
11. 04. 2021 12.06
-8
Melje? Dejansko je bil real v mlincku za poper in kot najslabše ekipe igral proti močnejšem nasprotniku bunker in na hitre kontre.
Madridista1902
11. 04. 2021 13.11
+9
Očitno še vedno dovolj dober za tele tvoje katalonske pajace ki brezidejno igrajo posest in cakajo da si nasprotnik sam zabije gol. Zidane si je izmislu fuzbal za tega zabuhlega oraznolasca.
Kollerik
11. 04. 2021 18.30
-1
Z malo sreče in z goljufanjem sodnika skozi vso tekmo v tvojo korist se daleč pride, kajne....
nikicasan
11. 04. 2021 11.49
+6
Zihr je bila kriva zelenica 😂😂😂
fcrs_lj
11. 04. 2021 10.48
+19
Ni vsak kontakt penal. Potem bi bil penal pri vsakem kotu. Kako se ne spoznate na pravila in ste zaslepljeni z navijanjem za barco da je to ze bolano. Poglejte to ki vi zagovarjate da penal nad Dancem, poglejte kam gre zoga, poglejte polozaj igralcev, ali je igralec v priloznosti za gol, ali ima kontrolo nad zogo, seveda da tega ne razumete, saj vam niti ne obsojam, ce vam je oseba kot je Obrez sprala mozgane s temi otroskimi teorijami zarote. Sem pa pricakoval da bo Obrez nasel krivca in zaroto tudi v vremenu, verjetno da se je se nekaj tam gor na nebu obrnilo proti barci, da tudi tisti tam gor zeli da Rea
Kollerik
11. 04. 2021 11.18
-8
Čudno, da nisi bil tako pameten za tisti "prekršek" nad Ramosom prejšnji el classico. Tam te ni bilo nikjer. Aja, ne razumemo...
Konan
11. 04. 2021 21.15
Ne bo ti odgovoril vidiš, ker je pokvarjenec
fcrs_lj
11. 04. 2021 10.37
+11
Velika vecina tukaj ki komentira, verjetno je pri uri telovadbe sedela na klopi ob robu igrisca in cakala da telovadba mine. In vsi tisti ki mislijo da je bil penal nad Dancem, se sami izlozite kot poznavalci nogometa. Ni vsak kontakt penal. Potem bi bilo pri vsakem kotu pr
ddolores
11. 04. 2021 10.37
-3
Ko je bil Glupaldo pri Realu so se Benzemaju posmehovali češ da je hlod, zdej ko je pa Glupaldo pri Juvetu, Benzema ni več hlod, ampak je hlod Glupaldo pri Juvetu!
alien8potnik
11. 04. 2021 10.18
+9
džizs, smešni ste. prekrška nad vinijem pa, glej si ga glej, ne komentirate. že veste, zakaj ne ;)
Johnny_J
11. 04. 2021 10.09
-13
Zelo dobra tekma, žal se ni izteklo po mojih upih, ampak sem zadovoljen, ker sem gledal dober nogomet. Madrid so lahko zapustili z dvignjenimi glavami in mi smo lahko videli, da tudi real ne upa igrati z barco odprt nogomet. Pač je trenutno real na nivoju elcheja, medtem ko je barca superioren nasprotnik katerega se vsi bojijo. Še vedno verjamem, da bosta dva pokala letos v Barceloni.
alien8potnik
11. 04. 2021 10.17
+10
drugače pa se je rm šparal za l'pool. samo povem :)
alien8potnik
11. 04. 2021 10.20
+10
da ti pomagam: rm je imel barso ves čas pod nadzorom. in je lagano prišel do ZASLUŽENE zmage. vsi se bojijo barse? aja? psg se je prav tresel ;)
Johnny_J
11. 04. 2021 11.36
-5
Psg se je rešil na prvi tekmi, ko je barca odigrala katastrofalno v obrambi. Si sploh videl kakšen dres je mel ter stegen? Verjetno ne, ker tekma se je odvijala le na eni polovici. Tekma izgubljena, prvenstvo pa še ne.
Johnny_J
11. 04. 2021 11.39
-6
In nič se ni real sparal, saj lp je utopija, prvenstvo je edina možnost za kakšno kanto.
cripstoned
11. 04. 2021 11.57
+4
mbappe je poskrbel da je psg napredoval že po 1.tekmi...
Lima33
11. 04. 2021 09.51
+8
Bravo Real in res moram še Zizuja pohvalit, ker me je prepričal, da ve kaj počne čeprav nisem ljubitelj njegove igre... Zadnje čase pa se vidi napredek v igri in da moram vzeti nazaj kritike o Zidanu... Bravo!! Zaslužena zmaga in s tako igro in borbo lahko enostavno pridejo do cilja doma in v Evropi... Edina kritika za včerajšno tekmo je vreme... Upam tudi, da se Valverde ni ponovno poškodoval, ker je fajn zašepal ko so odhajali iz igrišča... Pa če Frenki nebi bil taka jokica in glumac bi lahko rekel, da je dober igralec in da bo ratal igračina tako pa je samo jokica a da o Albi sploh ne govorim... Bravo Real in piči po kante... 👍💪💪🍾🍾
alien8potnik
11. 04. 2021 09.51
+8
zdaj pa skupinsko upanje, da real spuši v ligi prvakov, ne? je to bistvo nogometa? zelena zavist? rm je včeraj v drugem polčasu igral toliko, kot je bilo treba. dokaz za to je menjava dveh najsijajnejših - benza in kroosa dvajset plus podaljšek minut pred koncem. kaj tu ni jasno? zakaj bi rm iztisnil iz sebe zadnje atome moči, ko pa ni bilo realne potrebe? barso je ves čas imel pod nadzorom. moč pa je hranil za l'pool. logično.
Siso142
11. 04. 2021 09.36
-3
Sodnik pogleda stran ko Modrič nabije žogo,podaljšek le 4 min,ob tem da si je sodnik vzel čas za nameščanje elektronike namerno ali ne je tajalo najmanj 2 min ,s tem prekinil nalet Barce,... Ni debate da so sodniki in sreča bili na Realovi strani.
poserjemsenavas
11. 04. 2021 09.44
+8
Kollerik
11. 04. 2021 11.19
-6
Kollerik
11. 04. 2021 09.30
-8
Realno gledano bi bil remi najbolj ustrezen temu, kar smo videli včeraj. Toda poleg lopovskega sodnika (na kar nas je več jasno opozorilo že pred začetkom tekme) je bila tudi boginja Fortuna na strani Reala. Nedosojeni prekrški nad Messijem, vprašljiva situacija glede penala nad Braithwaitom (če bi šlo za Ramosa, bi takoj piskal penal!), smešne...naravnost abotno kratke štiri minute dodatka na koncu tekme... ni kaj, Gil Manzano je z odliko opravil svoje umazano delo. Real je daleč najbolj umazani in lopovski klub na svetu, ki ne zna zmagat brez sodniške pomoči.
alien8potnik
11. 04. 2021 09.39
+10
tokrat se zelo motiš. niti približno ne bi bil remi odraz realnosti. odraz realnosti bi bil dosojen penal nad vinijem. in še ena dva komada v barsini mreži. samo vinijevi nesamozavesti se lahko zahvalite, da je kompliciral, ko je imel na nogi zicer. braithwait? a se hecaš, no. čisto malo ga je povlekel, oni pa je padel, kot da mu je odžagal nogo. TO PA RES NI NITI P OD PENALA. poglej, kako je bil zrušen vini. in potem modruj. edino dodatek na koncu. to drži. pa vam niti plus 10 minut verjetno ne bi pomagalo. sprijazni se.
larionov
11. 04. 2021 09.41
+8
cripstoned
11. 04. 2021 09.48
+6
alien prepusti te hejterje meni... kollerik... sodnikom se lahko zahvalis da ima barca 65tock namesto 63...na tekmi barce z valladolidom je bilo jasno da je valladolid oskodovan... medtem ko je moral real igrati proti sodnikom in eibarju... vceraj pravtako... nedosojen penal viniju in skoraj gol barce iz kota ki jim ga je podaril.. vceraj bi barca ob pravilnem sojenju se bolj trpela... dembele in braithwaite bi morala dobiti kartone zaradi simuliranja... dejstvo je da je to bil penal samo za tebe in ostale hejterje ki trpite.... zdaj je na vrsti liverpool in povsem možno je da letos igra real tudi polfinale... se kako boste trpeli hejteri... kot vsako sezono... celo sezono pljuvate na koncu pa jokate in se tolazite z sodniki... kmalu boste spet ustvarili nove profile samo zato da pljuvate po klubu ki je svetlobna leta pred barcelono z messijem na čelu in to brez ronalda...
alien8potnik
11. 04. 2021 10.21
+3
Kollerik
11. 04. 2021 11.22
-8
Smilite se mi. Nastaviti si svojega sodnika in nato s kupom umazanij komaj komaj premagat Blaugrano. Upam, da tem vašim gizdalinom čim prej dajo vetra tam v Evropi, ker tu se vlečejo čez čez sodnike.
derek angelus
11. 04. 2021 09.24
+6
kot vedno sudja kriv :D barca je slaba ki se je do lovorik preslepala z pomocjo sodnikov in jokic na igriscu.saj vsi vemo kak je sudja sodo proti chelseu.zdaj ko jim sodniki ne pomagajo je to njihova realnost.
alien8potnik
11. 04. 2021 09.40
+8
in na povratni proti psg. zgodovinska lopovščina. da ne omenjam, da rm že celo sezono ne dobiva dosojenih penalov. potem pa tu bereš take abotnosti in nebuloze.