Nogomet

AS: Real Madrid v zimskem prestopnem roku ne bo nakupoval

Madrid, 29. 12. 2020 15.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zinedine Zidane je zadovoljen s trenutnim igralskim kadrom, ki ga ima na voljo pri Realu, zato v zimskem prestopnem roku ne bo iskal novih okrepitev, poroča španski AS. Pri madridskem dnevniku še dodajajo, da so galaktiki že zavrnili ponudbo Seville, ki si je vezista Isca želela pripeljati na posojo do konca sezone.

Real Madrid je zavrnil ponudbo Seville za Isca, čeprav ta letos ne igra veliko.
Real Madrid je zavrnil ponudbo Seville za Isca, čeprav ta letos ne igra veliko. FOTO: AP

Real Madrid v zimskem prestopnem roku ne bo kupoval novih nogometašev. Trener kluba Zinedine Zidane se je z upravo dogovoril, da na morebitne okrepitve počakajo do konca aktualne sezone, ko bo – tudi odvisno od poteka pandemije covida-19 – bolj natančno znan sicer močno okrnjen proračun galaktikov za sezono 2021/2022, poroča španski AS

Isco je v tej sezoni zabeležil 11 nastopov. Od tega deset v prvenstvu, kjer je le trikrat začel v prvi postavi. V Ligi prvakov je odigral zgolj 13 minut proti Šahtarju, vse ostale tekme skupinskega dela je presedel na klopi. 

Zelo malo je tudi možnosti, da bi kdo od trenutnih nogometašev Reala že januarja zapustil klub. Za nezadovoljenega Isca, čigar igralni čas je pod Zidanom zelo omejen, se sicer zanima Sevilla, a naj bi se mu bili pri Realu pripravljeni zahvaliti šele poleti. Kot dodaja AS, so vodilni možje belega baleta že zavrnili ponudbo Andaluzijcev, ki so si Isca kot posojenega nogometaša želeli pripeljati že v naslednjem mesecu. Za 28-letnika pri Realu sicer pričakujejo od 15 do 20 milijonov evrov. 

V zadnjem času sta se omenjala tudi odhoda Marcela in Luke Jovića, a prav tako ne gre pričakovati, da bo brazilsko-srbska naveza Madrid zapustila že to zimo. Pri Realu se, nadaljuje AS, dobro zavedajo, da jih do konca sezone čaka sila natrpan urnik, v katerem bo sleherni nogometaš še kako pomemben. Zidane bo na Marcela, Jovića in tudi Isca računal predvsem v španskem kraljevem pokalu. 

Takefusa Kubo je ocenjen na 30 milijonov evrov, trenutno pa igra za Villarreal.
Takefusa Kubo je ocenjen na 30 milijonov evrov, trenutno pa igra za Villarreal. FOTO: AP

Kubo še naprej v rumeni podmornici
Pri Realu v prihodnosti veliko pričakujejo od 19-letnega Takefusuja Kuba. Nadarjeni Japonec je v tej sezoni posojen k Villarrealu, ki mu gre pod vodstvom Unaia Emeryja odlično, Kubo pa doslej ni dobil toliko priložnosti, kot se jih je verjetno nadejal. V prvenstvu je za rumeno podmornico začel vsega dve tekmi, kljub temu pa ne gre pričakovati, da ga bo Real med sezono vzel nazaj v svoje vrste, je torkov vpogled v načrte Madridčanov še sklenil tamkajšnji športni dnevnik. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Klavdij Volk
31. 12. 2020 09.53
ČE BODO TAKO IGRALI,BODO POTREBOVALI 10.OKREPITEV,ALI PA NAJ PRIDE NAZAJ RONALDO.
Nimasmisla
30. 12. 2020 08.35
vse za mpateja
ehjaehja
29. 12. 2020 18.04
+6
nič hudega na takem nivoju kot igrajo zdej z takšnim kadrom je super morajo pa poleti nujno nas razveseliti z kakšno "bombo" da bomo na nivoju tudi v ligi prvakov.
HALAcR7
29. 12. 2020 18.37
-1
Edina bomba bo da bo Benz igral do 45 leta,dokler bo zizu
HALAcR7
29. 12. 2020 17.53
+6
upam da čuvajo denar za poletje,kaj drugima pomaga da kupujejo če so še slabši
Od Halerja ati
29. 12. 2020 18.59
-2
šparajo za Solerja.... zdej mi pa hitr dej 6 minusov iz vseh svojih 6 profilov hahah js se grem pa v kopalco usedit pa sekirat in jokat weeee weeee
samomojemnenje
29. 12. 2020 16.50
+5
Pametna odločitev. Če ne bodo nič kupovali, potem tudi prodajati nima smisla, saj bo sezona še dolga in natrpana s tekmami in v primeru poškodb, bo vsak igralec prav prišel. Glede Kubota pa mislim, da ni ravno tak biser in da bo v Realu, tudi ko ga/če bodo vrnili v klub, se ne bo ravno naigral. Lahko pa da se motim. Bo čas pokazal.
le?o
29. 12. 2020 16.45
+8
V realu se januarske okrepitve večinoma nikoli niso obnesle. Kolko se spomnem edini, ki je nekaj pokazal in obstal je lass diara. Tako da, dobra odločitev.