Nogomet

Real ni izkoristil terenske premoči, iz San Sebastiana galaktiki 'le' s točko

San Sebastian, 20. 09. 2020 22.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši madridskega Reala so sezono španske La lige začeli (drugi krog, sezono so galaktiki začeli pozneje zaradi avgustovske Lige prvakov) z remijem pri Real Sociedadu v San Sebastianu (0:0). Nobeni od ekip ni uspelo zatresti mreže nasprotnikov, tako da je ostalo pri uvodnem rezultatu in delitvi točk.

Karim Benzema se na uvodni tekmi Reala v sezoni 2020/21 ni uspel upisati med strelce.
Karim Benzema se na uvodni tekmi Reala v sezoni 2020/21 ni uspel upisati med strelce. FOTO: AP

Za Real Sociedad je to bil še drugi remi letošnje sezone, medtem ko so galktiki, ki so sezono začeli z današnjim obračunom, vpisali svojo prvo točko sezone 2020/21. Real je sicer močno prevladoval pri posesti žoge, galaktiki so okroglo usnje imeli kar 68 % časa v svojih nogah, ustvarili so si tudi več priložnosti, a to ni bilo dovolj za to, da bi dosegli zadetek v San Sebastianu. Tudi domačini so imeli svoje priložnosti za zadetek, a se je ob najlepšem poskusu domačih v 43. minuti ob strelu Alexandra Isaaka izkazal vratar Reala Thibaut Courtois.

Granada skočila na vrh
V današnjih preostalih tekmah je Granada dosegla drugo zmago nove sezone in z 2:1 premagala Alaves, s čimer so se Andaluzijci začasno tudi postavili na vrh lestvice. V polno sta zadela Roberto Soldado in Darwin Machis. Betism ki ima prav tako kot Granada po dveh krogih šest točk, je zasedbo Real Valladolida premagal z 2:0, uspešna sta bila Nabil Fekir z bele točke in William Carvalho. Novi prvoligaš Cadiz pa je dosegel prvo zmago, z 2:0 je v gosteh premagal Huesco, strelca sta bila Alvaro Negredo in Jorge Pombo.

Drugi krog se je začel v petek, ko je Getafe premagal Osasuno z 1:0, na sobotnih tekmah pa je spodrsnilo Valencii, ki jo je z 2:1 premagala Celta, oba gola je dosegel Iago Aspas. Bolj zanesljiv je bil Villarreal, ki je z enakim izidom ugnal Eibar.

Izid:
Real Sociedad - Real Madrid 0:0 
Huesca - Cadiz 0:2
Betis - Real Valladolid 2:0
Granada CF - Alaves 1:0

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (111)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

samomojemnenje
21. 09. 2020 21.49
+2
Novo sezono pa je začel čisto v svojem elementu Cripstoned. Mi je pa všeč, da več ne odgovarja s svojimi nebulozami na moje komentarje, saj sem že toliko prste pohodil v njegovih lažeh in pretiravanjih, da me je dal na ignore, kar je zanj najboljše kar je lahko storil, da si ne bo več lomil zob. Sicer ne more brez mene, saj me še vedno omenja v svojih bolnih komentarjih.
samomojemnenje
21. 09. 2020 21.43
+0
Sem šel malo skozi komenarje spodaj in mislim, da soditi moč Reala po eni sami tekmi v prvenstvu nima smisla. Bomo videli, kako bosta štartala Barca in ATM in tudi Sevilla zna biti letos neugodna. Sicer sem ujel samo zadnjih 20 minut tekme, kjer pa se ni dogajalo nič zanimivega.
Met4llic4
21. 09. 2020 17.21
+7
Po prvi tekmi je težko oceniti kakšna je/ bo igra Reala, ampak glede na prejšnjo sezono bo Real lahko srečen ce konča na 2 ali 3 mestu. V LP pa skupinski del potem pa adijo. Zidane pa ni tip trenerja za real, ker nezna sprejemati pravilnih odlocitev, se mi zdi da se mu je ego dvignil ze nad glavo. Pa ne rect osvojil nevem kaj vse, prejsnje leto nebi dobili nic ce bi bila Barca dejansko z glavo pri stvari. LP sta mu pa priigrala Ronaldo pa Bale katerega je totalno zignoriral pa ga posadil na klop. A ce bi bil pa francoz bi pa igral v prvi postavi se 10 let. Zidane out
Met4llic4
21. 09. 2020 17.22
+1
Vladimir.Krutov
21. 09. 2020 17.53
+2
cripstoned
21. 09. 2020 19.35
-5
kmalu bo prisel dan ko vas bosta tako real madrid in zidane spravila na realna tla...kdorkoli je odpisoval real se je opekel...v evropi 13x v spaniji 34x najtrofejnejsi klub z najvec erami...era zidana je ze spisana v anale sporta in tisto je zgodovina...zdaj dela novo ero in vsi mladi igralci morajo imeti taksno osebo na mestu trenerja...avtoriteta in znanje...zidane je bil nogometa in hitro je prisel med trenerske bogove...3x prvak evrope in 2 prvak spanije v 5sezonah trenerstva...in vi bi ga odpisali...niste realni kaj sele normalni zidane in mladi igralci so prihodnost reala in ze zdaj imajo po 2 sezoni v nogah...
Konan
21. 09. 2020 19.46
+3
Normalen ni sam navijac smrdljivega fasisticnega kluba kripl
Met4llic4
21. 09. 2020 20.29
+7
Navijam za Real pa vseeno mislim da žal letos Real ni sposoben konkurirati najboljšim. V LaLigi ce bo barca res slaba, drugače pa žql ne. Mladi so ze mladi in so upanje za prihodnost, ampak hkrati so neizkuseni. Realu manjka napad, igralec tipa Bale (seveda ko je dejansko vpoklican igrat, pa ne igra golfa) . Benzema pa zal ni konsistenčen, prave menjave zanj pa Real tudi nima, pa kot izgleda je nemisli niti imet.
Lima33
21. 09. 2020 21.13
+4
Barca, če se sestavi nazaj vsaj za 50% Real žal nima kaj praskat glede naslova... S tako igro in takim napadom se lahko bori največ za drugo mesto... Če je Sociedad vrhunska ekipa potem je frka Realu, ker je potem Atletiko vesoljska ekipa, Barca tudi pa še par ekip... Ta opevana mladina Reala bi morala Sociedad v rikverc dobit ne pa da sevsakič ko ima nasprotnik žogo treseš, da bo gol padu... Ko paje treba v kontro zlaufat pa Krosko prvo kavico spije pa potem pogleda komu bi podal nazaj... Edini, ki me res nikoli ne razočara pa ima svoje forr je Ramos! Še enkrat bom ponovil, da se Zizu lahko zahvali Barci oz.Bartomeu, da ni letel po sezoni...
Met4llic4
21. 09. 2020 21.28
+2
Pa saj rezultat že spet ni slab, tako Real kot Barca sta imela tezave proti odlicnemu Sociedadu (moje mnenje) na njihovem domacem igrišču. Pri realu je problem Zidanov pogled na igralce, forsiranje napacnega kadra, dolocene igralce zatira medtem ko druge kuje v zvezde, igra pa ni nekej posebnega.... Ko bi vsaj bila, bi se ugriznil za jezik pa z veseljem gledal predstave Reala. Z menjavami vcasih caka skoraj do zadnje minute. Ce Zidane leti, pride Bale iz posoje nazaj igrat 😂 kok bi se js takrat smejov. Glede Barce pa nevem, ce nebodo nic kaj spremenili se jim zna ponovit Bajern, pa bono oboji zalostno gledali
Konan
21. 09. 2020 17.05
+0
Bravo galaktiki,kr tak naprej haha
manucao
21. 09. 2020 16.11
+3
Veliko slabih točk v ekipi in rezultat je tu. Brez Hazarda in Asensija v pravi formi je ta ekipa precej limitirana predvsem kar se tiče napadalnega dela. V obrambi še kar nekako gre a naprej so problemi kar veliki. Po krilih so igralci, ki niso prepričljivi tako, da Benzema ne more sam nič postoriti. Delna rešitev je sicer že znana a bo vse skupaj moralo počakati do naslednje sezone.
šumar
21. 09. 2020 15.29
-4
Chaparral M
21. 09. 2020 21.00
+1
A so drva že pripravljena? Zima prihaja, zato "šumar", na delo!
alien8potnik
21. 09. 2020 15.20
+8
eh, slabo napad, slabo. po cr7 nikakor, da se poberemo.
xxman.y
21. 09. 2020 16.13
+0
7zigolino7
21. 09. 2020 13.49
+10
Realnos bo letos doletela tako ene kot druge.Lansko leto je se slo,letos bo pa kriza.Real mima napadalca prve klase in to se jim zna poznat letos.
Lima33
21. 09. 2020 11.29
+11
Jaah bol švoh vse skupi kar se Reala tiče... Za moje pojme prepočasi vse skupi, napad z Vinkotom komedija, Rodrigo švoh, Benz ok, Krosko počasen in bi moral namesto Martina na klop, Vale od prve minute nujno, Modrič kul, Karton ok, kralj Ramos ok, zver Mendy ok, Vrana ok, Carvahal kul... Zizu poraz!! Dolgočasno, brez ideje edino Vinko je mal popestril z svojimi preigravanji😜... Bo bolš, ko Zizuja nekdo mal napiz...!!
cripstoned
21. 09. 2020 12.33
-20
se ne strinjam s tvojim komentarjem...sociedad je vrhunska ekipa ki je lani imela najboljso obrambo takoj za realom...5+5+0 taktiko je zelo tezko prebiti sploh ce nimas napadalca kot ga je real madrid imel z ronaldom...ni pa potrebno takoj po 1.tekmi in to proti zelo tezki in neugodni ekipi obsojati igralce...sploh mlade igralce kot sta vini in rodrygo v katera zidane upanja za prihodnost real madrid...kros je pa prepocasen in na njegovem polozaju bi verjetno moral od 1.minute igrati prav valverde ampak je kar je in tudi tocka na gostovanju na anoeti ni slab razplet za real madrid...kar se pa tice zidana pa ga kar na miru pusti...clovek je prisel v real madrid ima glavno besedo (pred perezom) in on je alfa in omega kluba...pod njegovo taktirko se uveljvalja veliko mladih igralcev in tako je tudi prav...selekcionirati mlade igralce...nekateri bodo ostali v njegovi viziji nekateri bodo odsli drugam...dela za dobro kluba na dolgi rok in pod njim se ne zapravlja vec toliko za igralce kot se je v preteklosti...curtois, rodrygo, asensio, valverde, vini, mendy so prisli za 250milijonov danes so glavni tvorci realove igre in na njih poleg ramosa sloni celoten sistem vizije zidana...da ne govorim da igramo se najboljsi nogomet, imamo dalec najmocnejso ekipo in klop v prventvu....vse kar manjka je samo napadalec ki bo zabil po 30+golov na sezono....CE bi vceraj imeli taksnega napadalca bi real imel ze 3 tocke na kontu...
Lima33
21. 09. 2020 12.58
+6
Od teh, ki si jih naštel je za v ekipo Vale, Karton, Asensio... Ostali razen Mendyja (za rezervo oz.rotiranje super) so zreli za izpisnico... S sabo pa naj vzamejo še Kroskota, Vaskota... Zizu bo pa kmalu bivši, če se bo ta komedija nadaljevala ker bo pokuru vso rezervo, ki jo ima ostalo mu je pa še malo... Barci oz.njihovemu predsedniku naj se zahvali, da je ostal na klopi, ker če nebi osvojili kante bi šel Zizu papa... Igra pod Zizujem je dolgočasna, prepočasna in ga prebere vsak trener, ki ima par minut časa!! V tem trenutku je proti Realu vsaka ekipa vrhunska tok so slabi... Asensia si omenil a večina nas je že pozabila, da je igralec Reala tako kot Hazard, ker se ne spomnim kdaj sta oddigrala par tekem zapored in da nista odšla na daljšo bolniško... Brahim, Diaz, Bala nimajo prostora v ekipi ta dv novinca pa imata... Smeh res... Zizu je zrel za 2 žal tako pač je in dokler bo on na klopi bo igra obupna...
cripstoned
21. 09. 2020 14.36
-9
no vidis to je tvoje mnenje in od njega ne odstopas...jaz se z njim ne strinjam ker se zavedam da je real madrid se vedno v tranziciji po odhodu ronalda...ampak kljub temu smo osvojili laligo in smesuperpokal proti atletom ki so nato izlocili aktualne evropske prvake...za moje pojme je zidane prihodnost real madrida in je dalec pred vsemi kar se tice igralcev, igre, motivacije in mladih igralcev v laligi...zato je tudi letos po mnenju mnogih strokovnjakov favorit da pobere ponovno spansko kanto...strokovnjaki (bivsi nogometasi ki danes delujejo v razlicnih medijskih hisah)...sicer pa gre za 1.tekmo v sezoni in vsi vemo kako je tudi lani real zacel in kako je koncal...smesno in nerazumljivo je da nekdo po 1.tekmi sezone ze odpisuje zidana in dela zakljucke.....
Lima33
21. 09. 2020 15.30
+4
Zizuja ne odpisujem po tej tekmi ampak po celotni prejšni sezoni... Če Barca nebi bila tako razštelana bi Zizu bil bivši!! Nobene igre ni in tudi je nebo, ker Krosko bremza vse skupaj a na klopi bo pristal le če bo v gipsu... Vinko, ko pride do žoge drugega od šprinta ne zna!! Rodrigo je še zelen in mogoče bo kaj iz njega ampak ni za prvo postavo!! Res pa je tudi, da Zizu nemore sestavit neko ogrodje ekipe, ker je Hazard več na bolniški kot na igrišču isto Asensio... Če se Ramos poškoduje bo Real v veliki krizi, ker razen občasno Benza ni igralca, ki bi dal gol... Vse ostalo je kot kura brez glave in razlog je Zizu... Neko podajanje in kroženje žoge brez cilja!! Upam, da se motim ampak začetek je tak kot prejšna cela sezona!! Pri Lopiju je bila igra in se je dalo gledati ampak ni bilo potrpljenja in možnosti, da se dokaže... Če bi Lopi imel vsaj pol kredita, ki ga ima Zizu bi bil še vedno trener in bi igra bila gledljiva...
User513426
21. 09. 2020 16.35
+2
crisp dvoličnež, lansko sezono ko je pa barca imela težave z sociedadom si pa govoril kako lahko proti tako slabi ekipi igrajo tako. brezvezni so tvoji dvolični komentarji
Dany75
21. 09. 2020 17.15
-1
Lima,nimas pojma kar pises..pametuj po koncani sexoni,ne pa ze po prvi tekmi !
Lima33
21. 09. 2020 19.04
+5
Problem je v tem, da je ta prva tekma ista kot cela prejšna sezona!!
Anticripstoned
21. 09. 2020 11.03
+6
Hazard največja okrepitev Barce v zadnjih.letih....
HALAcR7
21. 09. 2020 11.19
-8
Dembele,couthinio,grizeman,de jong,malcom......ne trosi neumnosti,lahko bi še nasteval
Anticripstoned
21. 09. 2020 11.56
+15
Anticripstoned
21. 09. 2020 11.57
+7
Anticripstoned
21. 09. 2020 11.57
+14
Grizman 120Mil 16golov Harard 100Mil 2gola kaj ti tu ni jasno
cripstoned
21. 09. 2020 19.39
-3
hazard je postal prvak spanije...grizman pa izvisel...de jong pravtako..kaj tebi ni jasno?...ce dodamo zraven se coutinha in dembeleja pa je vse jasno...pol milijarde za nic....real pa 250milijonov za curtoisa, valverdeja, asensia, mendya, vinija, rodryga...ki se potem veselijo naslova spanskega prvaka in demoliranje barcelone na obeh elklasikih...kaj tebi ni jasno?
Brgolino
21. 09. 2020 10.59
+20
Igra reala ni bila slaba ampak majnka jim pa top napadalec...remi ni nic kriticnega za real, minili so namrec casi ko je en kiks barce ali reala lahko pomenil ze veliko prednost...ce kaj pa me je kot navijaca barce letosnjega prvenstva,ker po vsem dreku izven igrisca se nam nic dobrega ne obeta na igriscu
Brgolino
21. 09. 2020 11.00
+13
cripstoned
21. 09. 2020 10.37
-6
pa se nekaj...vceraj je zidane dal jasno vedeti jovicu da lahko odide iz ekipe in da zacne iskati nov klub...kljub temu da bi z lahkoto zamenjal benza za jovica tega ni storil...je pa v igro dal zelo mlada marvina in arribasa...pravtako je zidane napovedal da bodo v tej sezoni velikokrat prav mladenici dobili prednost....cestitke tudi za odegarda ki se je vrnil v 1.ekipo real madrida in niti malo ni razocaral...
ehjaehja
21. 09. 2020 10.40
-16
Cripstoned pridruži se zaprti skupini La liga fans slovenija na fbju. pošlji prošnjo za prijatelstvo na:Prenosnik Servis in te bomo dodali v skupino.Potrebujemo takšne objektivne kot si ti:)
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.42
+3
ehjaehja
21. 09. 2020 10.44
-1
daj kolerik molči blamiraš se 😅😂🤣
Kollerik
21. 09. 2020 10.51
+1
sinko, tako ti je to, če z karmo naokoli opletaš.... vas je malce obiskala včeraj, knede... :)
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.54
-1
cripstoned
21. 09. 2020 10.34
-12
vcerajsnja tekma ni bila niti malo lahka...za uvod v sezono dobiti gostovanje na anoeti se nikoli ni bilo lahko in to sem povedal ze pred tekmo...real madrid ima vse samo napadalca nimamo ki bi lahko zabijal po 30+golov na sezono...to govorim se 2.sezono zapored...seveda verjamem da bomo tudi letos osvojili laligo...ampak v ligi prvakov brez top napadlca spet nimamo kaj iskati...jaz sem ponosen na vcerajsnjo igro reala ki je hitra in borbena...vidi se zelja po zmagi in vidi se da so vsi motivirani.....ko pride napadalec v stilu mbappeja pa bo vse toliko lazje...mbappe je pisan zidanovemu sistemu na kozo in z njim bo real madrid pridobil prevec...kar se vcerajsnje taktike sociedada tice pa je bila 5+5+0...sli so na neodlocen rezultat in uspelo jim je imeli so 2 veliki priloznosti ampak je vrhunski curtois ubranil eno z izjemno obrambo....naj omenim da sta tako real madrid in sociedad v lanski sezoni imeli najboljsi obrambi z najmanj prejetimi goli in to je se en dokaz kako tezka tekma za real in za sociedad je bila vceraj....realov zacetek v sezono pa ni niti malo lahek...po gostovanju pri sociedadu zdaj gredo se na vroce gostovanje k betisu kjer so letos v marcu izgubili...ampak kot vedno ne dvomim v real madrid in letos pravtako napovedujem da bomo osvojili prvenstvo ker igramo dalec najboljsi nogomet in imamo dalec najbolj kvalitetne igralce...tako v igri kot na klopi...ekipa je prakticno nespremenjena, nismo nakupovali le znebili smo se odvecnih igralcev in to je plus za zidana in ekipo ki delajo dobro in kvalitetno na treningih...
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.35
+1
Soc je igral berez 7 igralceb 1. postave!!!!!???????!!!!!!!
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.42
+2
??? anoeta težko gostivanje zaradi pravoh navijačev...ki jih pa včeri ni bilo...+igrali so mladinci...priznaj da ti mamica ni pustila gledat tekme ker je bila nasledni dan šola
Kollerik
21. 09. 2020 11.06
-1
"težko gostovanje" .... to bo ja! Anti, ma pusti pacienta. Ja vidiš, da se spet zateka v obširno in nemočno filozofiranje.
Anticripstoned
21. 09. 2020 11.59
+5
Kollerik
21. 09. 2020 12.02
+6
Ekipe takšnega kalibra in tako visokih plač, kot sta to Real, Barca se nimajo kaj zgovarjat na "težka tekomovanja".
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.34
+0
Realčki ne prenesejo realnega komentarja?
ehjaehja
21. 09. 2020 10.36
-1
ti in kolerik se lahko dajata kdo piše večje neumnosti toda mislim da sta ena in ista oseba.
Kollerik
21. 09. 2020 10.53
+2
anti, ma pusti te tri zblojence (halar, zapiralko in odpiralko crips), naj se kuhajo v svojem alstnem soku neumnosti še naprej.... aaah, kakšen lep, sončen dan.. :)))
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.54
-1
HALAcR7
21. 09. 2020 11.21
-1
HALAcR7
21. 09. 2020 11.23
+0
Kollerik napiše komentar 10:53:27 Anti odgovori 10:54:47 Provaljen si
Kollerik
21. 09. 2020 11.55
+3
kopšy daj povej no, kam hodiš v Polzeli na sokeca ali čajčija, pa da vidimo, kdo bo smešen
Roglič šampion
21. 09. 2020 20.20
+1
Halacr7, nic boljsi nis. Hala=martinkrpan=messinikoli=lessihinavcek. Hinavc
cripstoned
21. 09. 2020 10.23
-6
dragi navijaci real madrida naprosam vas da se v tej sezoni se manj ukvarjamo z osebki (samomojemnenje, kollerik, anticripstoned,265004, darkhorse, apodrga in se veliko ostalih ki so se vedno skriti nekje)...tukaj so samo da pljuvajo po realu ko kiksne...ko pa zmaguje pa jih ni ali pa omenjajo sodnike...to delajo ze vsako sezono in na ta nacin kazejo samo svojo nemoc, obup in zalost....zato vas naprosam da jih ignorirate in se osredotocite samo na real madrid...
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.25
-1
človek jest pišem resnico...poberi se provokator
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.29
+0
kaj ti mamica ne pusti gledat tekme? al se delaš neumnega. Večer Soc boljši z rezervami..Mendy bi mogu dobit 2. rumeni. Hejter nerazgledan zakaj ne priznaš
ehjaehja
21. 09. 2020 10.30
-7
Cripstoned pošlji prošnjo za prijatelstvo na Fbju na: prenosnik servis in se pridruži zaprti skupini La liga fans Slovenija tam ni kolerikov in ostalih provokatorjev in smo vsi enaki.
cripstoned
21. 09. 2020 10.40
+1
zapirac vse lepo in prav...nimam fejsbuka se manj pa casa da bi deloval tam...tukaj sem prisel za 5minutk, napisal zdaj pa grem naprej...se slisimo kaj v tem tednu in ne pozabi igorirati osebke brez svojega zivljenja...
Kollerik
21. 09. 2020 10.54
-5
"dragi navijači"... kar krips išče, to krips dobi... :))
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.59
-4
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.09
-4
Hehehe Mendy bi mogu dobit 2.rumeni za une škarice...Perez čestitke za sodnike...vidimo koko bo letos potekala sezona z Var-om
ehjaehja
21. 09. 2020 10.11
+4
e moj kolerik preveč očiten si če kdo že celo življenje joka o sodnikih potem si to ti.patetik 😅
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.13
-8
kolleriku tvoja mama cuza...jest pa na morju kot penzionista ne biiga corina :)
ehjaehja
21. 09. 2020 10.15
+3
hahaha kollerik kolerči izdajaš se z tvojim primitivizmom...tvoj komentar pa bo itak izbrisan tako da hvala za trud😂😅🤭
Kollerik
21. 09. 2020 10.54
-3
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.08
-4
Real S z rezervno postavo(mladinci U23) imel več šans kot Real M z najmočnejšo postavo...
ehjaehja
21. 09. 2020 10.09
+4
ej a že odpiraš šampanjec in slaviš trojčka?🤣😂😅🤭
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.16
-3
ehjaehja
21. 09. 2020 10.19
+2
nisi odgovoril a bo Barca zmagala v ligi prvakov ter Španskem prvenstvu?😅
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.27
-1
letos ne Barca ne Real ne bosta osvojila nič!!! bodi realen...včeri Real sramotno...Tut Barca slaba...ATM in Sevilla bota to izkoristla. Kar se pa LP tiče je Bayern po moje letos premočen za vse
ehjaehja
21. 09. 2020 10.32
-1
no po mojem mnenju pa Barca lahko zmaga La ligo v ligi prvakov pa pač ne.
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.38
-2
ne verjamem...tresla se je gora rodila se je miš....kaj se je spremenilo pri barci od poraza 8:2...nič...nič....samo trener...letos bo slabše kot lani
Kollerik
21. 09. 2020 10.56
+0
Barca je kljub vsem svojim problemom še vedno zadosti močna za kakšen naslov v La Ligi, saj ima tudi Real velike probleme. Toda Real bo spet igral z Lahozom, Hernandezom, Gonzalesom...z Gil Mancanom... pa to.
Anticripstoned
21. 09. 2020 11.00
-4
Brgolino
21. 09. 2020 10.05
+7
Obrez je ze po nekaj minutah tekme dolocil zmagovalca lalige letos...🤣
Brgolino
21. 09. 2020 10.06
+7
A je sploh smiselno se gledati ali samo stavo vplacam pa je🤣
ehjaehja
21. 09. 2020 10.07
+5
ja tipično za njega🤣😂 čudi me kako se vam da ga poslušati meni je že zdavnaj presegel vse meje dobrega okusa.
grozjak
21. 09. 2020 10.20
+4
Meni ga zaradi telekomovih nesposobnežev trenutno ni treba poslušati...vse je za kaj dobro...😉
HALAcR7
21. 09. 2020 09.53
+4
Problem je Benzema,hvala mu za vse,mislim da je dosti,tudi Modrič je višek,oddelal je svoje
Anticripstoned
21. 09. 2020 10.10
-2
Kollerik
21. 09. 2020 10.57
-3
"komaj čakam el classico" je zadnjič izjavil vrhunski beli umotvor cripso... mi tudi cripl, mi tudi... :)))
Anticripstoned
21. 09. 2020 11.01
-1
HALAcR7
21. 09. 2020 11.25
+3
Real je imel mlajšo ekipo,če bi gledal bi vedel
ehjaehja
21. 09. 2020 09.01
+6
smeti smeti smeti...živa katastrofa preveč izgubljenih žog in ponavljala se bo zgodba od prejšnje sezone premalo učinkoviti bomo Benzemaju se tudi počasi čas izteka nimamo več neke klase od golgeterja in samo to nam rabi da bi kakšnega Halaanda pripeljali bi znal izkoristiti vsako podajo Od Odegaarda v to sem prepričan.Če z takšno igro spet osvojimo naslov potem pa je res kakovost La lige padla za vsaj tri stopnje.V ligi prvakov pa ne smemo niti sanjati ker je brez veze gojiti lažna upanja dokler ne popravimo zadeve v napadu.
borut30
21. 09. 2020 09.33
+6
Počakajmo par tekem, da se ekipa poveže in najde kemijo. Verjetno bo Zizou kar nekaj tekem iskal idealno enajsterico, ima nekaj sladkih skrbi. Po eni tekmi je enostavno "bedasto" delati zaključke. Ekipe letos niso imele pripravljalnih tekem oz so jih imele precej manj, kot leta poprej. In to je tudi vzrok, da na začetku noben ne bo blestel. Res pa je, napad je šibka točka Reala, tako da se mora tukaj iskati rešitev.
samomojemnenje
21. 09. 2020 09.43
+2
Borut30, se boš pridružil skupini LaLiga fans na FB? Se spomnim, da si bil najbolj agilen glede tega takrat, ko je Igyyp začel s tem in si bil totalno zagret. Torej vabljen.
ehjaehja
21. 09. 2020 10.06
-1
borut30 pridruži se na facebooku skupini la liga fans slovenija.Smo samo takšni normalni navijači pa tudi samomojemnenje se mora tam brzdati saj je v manjšini in nima svoje tolpe kolerikov in ostalih messifilov in nemore pisati o Francu sodnikih itd.Tako da vabljen tam smo vsi enaki in ni provokacij ter žaljivk.
samomojemnenje
21. 09. 2020 10.09
+0
Res je. Tudi Zapirač se mora tam brzdati brez svoje tolpe Cripstonedov, Halarjev in podobnih. Tam je čisto priden.
borut30
21. 09. 2020 10.23
+7
seveda bom, a je že zadeva aktualna? Nisem nič zasledil, lahko da sem spregledal. Seveda pridem.
ehjaehja
21. 09. 2020 10.27
+1
pošlji prošnjo za prijatelstvo na: prenosnik servis in boš dodan v skupino:)
igyyp
21. 09. 2020 15.47
+1
Vsi ste vabljeni,vas potrdim, ni pa pljuvanja, pogovarjamo se o nogometu, pravila so pravila.
igyyp
21. 09. 2020 15.47
+1
Kollerik
21. 09. 2020 16.12
Ni pljuvanja... čuje se precej dolgočasno in sterilno. In pravila da so? Kot, da jih ne bi bilo že odločno preveč v življenju... :))
igyyp
21. 09. 2020 16.23
Kollerik: ja so pravila, pogovarjamo se o nogometu, taktiki, postavah, nakupih, itd. Žaljenja in zbadanja nji, pa vsi smo frendi. Si povabljen.
Kollerik
21. 09. 2020 16.32
Hvala na povabilu, igyyp. Verjel ali ne sem drugače že prezaseden, neglede da sem kar dostikrat na forumu, tako da morda kdaj drugič.
igyyp
21. 09. 2020 19.37
Kollerik: ja ok, saj smo vsi prezasedeni, no povabljen si pa drugič. Tam nas je druščina RM, Barce, Juve.
borut30
21. 09. 2020 21.59