Nogomet

Real v napadu upe polaga na nezaustavljivega Rodryga

Ljubljana, 08. 05. 2023 21.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Nataša Gavranić
Komentarji
3

Pri Realu bodo stavili na najmočnejša orožja v napadu, ob izkušenem Karimu Benzemaju tudi na 22-letnega Rodryga. Brazilec je zabil dvakrat v četrtfinalu Lige prvakov proti Chelseaju in nato z dvema goloma Madridčanom priboril še španski kraljevi pokal. Najbolje se znajde prav na največjih prizoriščih, zato se tudi obračuna z Manchester Cityjem zelo veseli. 'Nihče ne ve, kje so njegove meje,' pa za mladega napadalca pravi Ancelotti.

Polfinale Lige prvakov: Real Madrid - Manchester City
Polfinale Lige prvakov: Real Madrid - Manchester City FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

alien8potnik
09. 05. 2023 12.25
+4
meni je rodrygo špica. krasen igralec. vini je res zelo energičen, vrhunski, a nima takega občutka za gol kot rodrygo, ki je eleganten, gibljiv, hiter, kombinatoren in učinkovit, ko pride v priložnost za gol. s tem, da ima rodrygo še precej rezerve. res mi je zakon ta igralec. meni skoraj najljubši pri rm, čeprav se je težko opredelit za enega. tu so še camavinga, vini, valverde ... pa novi up alvaro rodriguez ... pa brahim naj se vrne! in še in še. stare klasike od modrića, benza, courtoisa niti ne omenjam. v bistvu krasna ekipa in super miks izkušenj in mladosti. vsekakor upam na odlično tekmo in da rm nekako pride skozi. bo pa zelo zelo težko.
Rdeča kapica69
08. 05. 2023 21.26
+5
U ligi prvakou pa res dela čudeže in si lasti rekorde katerih nimajo niti Cr Messi in Halaand.Je pa res da izredno medijsko podcenjen on se zato njegovih rekordou in čarounij ne obeša na velki zvon.
Anticripstoned
09. 05. 2023 09.12
-1