Nogomet

Realovo generalko po enajstmetrovkah dobili 'beli'

Madrid, 07. 06. 2020 17.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Počasi se približuje začetek španskega nogometnega prvenstva, tudi pri madridskemu Realu so že pripravljeni na nove izzive. Varovanci trenerja Zinedina Zidana so odigrali interno tekmo, šlo je za generalko "belih" in "zelenih" pred prvo tekmo La Lige. Po rednem delu tekme je bil izid neodločen, po izvajanju enajstmetrovk pa so bili boljši igralci v belih dresih.

Madridski Real je na stadionu Alfredo Di Stefano, kjer bodo galaktiki igrali tekme v nadaljevanju sezone (stadion Santigao Bernabeu bodo prenavljali), opravil dobro pripravo na nadaljevanje La Lige. Madridčane na prvi tekmi po dolgem ligaškem premoru čaka Eibar, na generalki, tekmi dveh Realovih enajsteric, pa so nogometaši nosili tekmovalne drese v dveh barvah (domači beli in gostujoči zeleni), ob isti uri, kot bo ligaška tekma, preizkusili pa so tudi novo osvetlitev na stadionu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Trener Zinedine Zidane je moštvo razdelil na dve ekipi, "beli" so bili Courtois, Varane, Nacho, Mendy, Carvajal, Kroos, Modrić, James, Benzema, Asensio, Hazard (igral je tudi Reinier), "zeleni" pa  Areola, Javi Hernandez, Militao, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Fede, Isco, Brahim, Rodrygo in  Vinicius (igrala sta tudi Reinier in Lucas) . Zmagovalca po rednem delu ni bilo (2:2), po izvajanju enajstmetrovk so bili boljši "beli". Zaradi težav s stopalom v postavi ni bilo Garetha Bala, a naj bi bil nared za tekmo z Eibarjem, izven pogona sta še vedno Mariano in Luka Jović.

Spodaj je "bela" enajsterica, ki je zmagala:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dany75
08. 06. 2020 13.07
+0
najbolj pomembna bo motivacija..zaj so imeli dovolj casa vsak zase da si postimajo glave,kaj si sploh zelijo..ali le do konca odigrati prvenstvo,ali le tega osvojiti...igralski kader je vrhunski,ce bojo le glave prave...tudi 2:1 v gosteh za podaljsek proti city-u je dovolj,potem pa makar po penalih naprej...upam da bo kljub praznim tribunam igra in zelja prava,ker ce nebojo naredli nic,bo spakiral Zizu in se vsaj deset njegovih !
laycan
08. 06. 2020 12.08
+0
Bo imel kar težave, sestavit enajsterico, glede na kako izbiro ima. Če bo tempo tekem, enormen, mislim da ima real malo boljše izhodišče.
manucao
07. 06. 2020 21.34
-2
Nekdanji predsednik Barcelone je izjavil pred dnevi, da bi se prvenstvo prekinilo, če bi Real bil prvi na lestvici a Setien, da Barceloni vsekakor na ustreza 5 menjav na tekmi!!!
Trend01
07. 06. 2020 21.44
+7
Najlažje je nakladati. Če bi to naredili, gre polovica moštev iz La Lige v stečaj. In to ekipe iz zgornje polovice. Vključno z Barcelono. Pa Sevilja, Valencija, Getafe, Atleti... Kot veš, se je Real finančno že rešil. Pokril je 200M izpad prihodkov zaradi korone. Barcelona bo pa spet znižala plače. Za 70% in za junij 50%. Tako, da so ex predsednikove besede 1.) proti La Ligi 2.) proti Bartomeuu (pravilno) in 3.) totalno navijaške
kmet1
07. 06. 2020 20.31
+6
Najvažnejše je, da so zmagali BELI.
Trend01
07. 06. 2020 19.41
+8
Pa, da vidimo ta finiš v La Ligi. Pa, da vidimo kako so se/se bodo pripravili na City. Pa, da vidimo "najdaljšo" klop v nogometu česar je sposobna. Na vsaki tekmi pričakujem, želim presing od prve minute dalje. S takšno klopjo in 5imi menjavami si to lahko privoščijo. Ne lahko - morajo. Takoj po gol ali dva, in potem umiriti igro. Zidane je tu najbolj na preizkušnji. Igralcev ima več kot dovolj. (Sicer naj Milaniča pokličejo - sarkazem)
samomojemnenje
07. 06. 2020 20.29
+1
Če takole gledaš obe enajsterici, ima v bistvu Zidane problem s sestavo ekipe, toliko dobrih igralcev na kupu. Za City pa itak že vseskozi trdim, da Real še ni odpisan, kot ga nekateri že odpisujejo. Osebno tudi za LaLigo smatram Real za favorita, tudi pet menjav jim gre na roko s tako dolgo klopjo. Kot navijač Barce pa seveda želim, da je Real še naprej neučinkovit v napadu in da Barca osvoji LaLigo. Bomo videli, kako bo. Komaj čakam, pa čeprav bodo prazne tribune.
Roglič šampion
07. 06. 2020 20.46
+7
Pazi te bo cripsi obtozil hejtanja reala ker upas da bodo neucinkoviti:)
Trend01
07. 06. 2020 20.49
+7
Nekaj sem bral, da je Hazard v fantastični fizični pripravljenosti in, da je vse presenetil. Ter, da je "naspidiran". Tudi Asensio je pripravljen, a o njem se ne piše/govori toliko. Dvomim, da bo že "takoj" v 100% pripravljenosti z žogo. Kondicijsko? Da. Z žogo še ne. Upam, da bo kdaj tudi Mariana v igro postavil. Poba ima neverjetno energijo, a ne dobi priložnosti. Je pa tipična 9ka. Z očmi proti golu. Na gol. Ni tip igralca ala Benzema. Čisti "striker". Jović je pa spet neka nova, čudna zgodba. No, ni nova. Le od njega ni nič. Potem se pa še polomi, ko afne gunca. V zvezno vrstno ne dvomim. Carvajala in Mendyja tudi ne. Varanu tudi zaupam. Ramos? Malo manj. Upam, da je Courtois ostal v formi. Hazard bo dal vse od sebe. Potem pa Benz in Bale/Lucas/Rodrygo. Tu mi pa ni jasno kako in kaj. Če Eden pokaže končno formo iz Chelseaja (ker je fit bi lahko), bo vse mnogo, mnogo lažje. Tudi Benzu in fantom na RW. Ker bo raztegnil igro. V četrtek štartajo. In takoj derbi.
Roglič šampion
07. 06. 2020 21.45
-1
Tudi pri barci sem nekje bral da naj bi bili odlicno pripravljeni tisti ki so zdravi seveda. A bomo videli. Ze cez dober teden:)
Trend01
07. 06. 2020 21.49
+0
Na koncu bomo pa povsod debeluščke gledali.... :-)