Nogomet

'Rezultati Slovana govorijo zase, za zmago potrebujemo odlično tekmo'

Bratislava, 14. 12. 2023 16.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
A.V., Ž.K.
Komentarji
1

Nogometaši Olimpije bodo nocoj (z neposrednim prenosom na Kanalu A in VOYO od 20.40 naprej) odigrali še zadnjo evropsko tekmo v letošnji sezoni. V okviru 6. kroga skupine A Konferenčne lige zeleno-beli gostujejo v slovaški prestolnici, kjer se bodo pomerili s tamkajšnjim Slovanom. Strateg zmajev Zoran Zeljković opozarja na moštveni pristop tekmeca, ki je na prvi medsebojni tekmi v Ljubljani znal kaznovati napako ožje obrambe aktualnega slovenskega državnega in pokalnega prvaka.

Na zadnjem druženju s predstavniki sedme sile Zoran Zeljković ni skoparil s pohvalami na račun nocojšnjega tekmeca zmajev v Konferenčni ligi. Trener Olimpije je večkrat poudaril, da gre za zelo organizirano in disciplinirano zasedbo, ki je povsem zasluženo tu, kjer je. 

Ob francoskem Lillu si je namreč Slovan iz Bratislave že pred časom zagotovil nastop(e) v izločilnih bojih omenjenega tekmovanja, medtem ko so zeleno-beli v dozdajšnjih petih tekmah uspeli zmagati "le" proti ferskemu Klaksviku v Stožicah (2:0). "Ogledal sem si prvi obračun s Slovanom in spoznal, da gre za odlično moštvo. Posamezniki so na najboljši možen način vključeni v taktično shemo, kar ne nazadnje potrjujejo tudi dozdajšnji odlični rezultati Slovakov. Zavedam se, da nas čaka zahtevna preizkušnja, a tudi mi imamo svoje adute," je dejal Zeljković in dodal, da ima zaradi zdravstvenih tegob določenih igralcev nekaj težav s sestavo začetne enajsterice.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bočni branilec Olimpije David Sualehe obljublja odprt boj na zmago, s čimer bi moštvo iz Stožic s pozitivnim predznakom zaokrožilo premierno evropsko sezono v klubski zgodovini. "Na Slovaško smo pripotovali z eno samo željo, in sicer skušati poravnati račune s tekmecem, ki nas je na prvi tekmi dokaj srečno premagal. Vemo, da gre za dobro ekipo, a tudi mi nismo od muh. Trdno verjamem, da imamo lepe možnosti za pozitiven rezultat," optimistično napoveduje Portugalec na začasnem delu v slovenski prestolnici.      

Konferenčna liga: Slovan Bratislava - Olimpija
Konferenčna liga: Slovan Bratislava - Olimpija FOTO:
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SamoPovemMojeMnenje
14. 12. 2023 18.23
ajej ma ste komedija od kluba 🤡🤣