Nogomet

Ribery že pred podpisom pogodbe s Fiorentino poskrbel za evforijo

Firence, 21. 08. 2019 13.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Francoski zvezdnik Franck Ribery je že pripotoval v Italijo, kjer ga čaka zdravniški pregled, preden bo kot prost nogometaš podpisal dveletno pogodbo z italijanskim prvoligašem Fiorentino, so sporočili iz toskanskega kluba.

Ribery (v sredini) je večji del kariere preživel v vrstah münchenskega Bayerna.
Ribery (v sredini) je večji del kariere preživel v vrstah münchenskega Bayerna. FOTO: AP

"Dobrodošla, legenda," so na Twitterju ob fotografiji 36-letnega Francka Riberyja, odetega v vijoličasto barvo, zapisali pri Fiorentini. Nekdanji francoski nogometni reprezentant je po 12 sezonah zapustil vrste bavarskega prvoligaša Bayerna kot prost igralec, z nemškim klubom pa je osvojil 23 lovorik.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tako Ribery kot njegova žena Wahiba sta na družabnih omrežjih pokazala fotografije z zasebnega letala ter sprejem, ki se ga je udeležilo na stotine navijačev ob prihodu v Firence. Ribery je dejal, da ga je za selitev v Italijo navdušil nekdanji napadalec Bayerna Luca Toni.

'Všeč mi je tudi italijanščina'
"Vesel sem, tu sem z družino. Teden dni smo se pogajali s klubom, dodatno pa me je o selitvi v Italijo prepričal Toni. Všeč mi je tudi italijanščina, nekaj že znam povedati, a se bom še izboljšal. Tudi mesto je čudovito," je dejal francoski veteran.

Uradna predstavitev Riberyja, ki naj bi po poročanju medijev za dveletno pogodbo prejel med 4 in 4,5 milijona evrov, čaka v četrtek.

FIORENTINA

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kairos22
21. 08. 2019 21.11
+0
Dober igralec! Skos se borba do konca tko da svaka cast
slabzadah
21. 08. 2019 15.03
+5
Nočni klubi in "masažni" saloni v Firencah si že manejo roke...
športnik66
21. 08. 2019 14.21
+13
Frank Ribery še ni za staro šaro. Mislim, da bo s svojo kvaliteto kar popestil igro Fiorentine in bo tako dal svoj pečat v italijanski ligi. Me ne bo presenetil, če bo igral do 40. leta. Dober je!