Nogomet

Rodri: Igrali bomo proti drugačnemu Real Madridu

Madrid, 08. 04. 2024 19.45 | Posodobljeno pred 23 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ljubitelji nogometa z nestrpnostjo pričakujejo četrfinalni obračun Lige prvakov med madridskim Realom in Manchester Cityjem. Prvo tekmo, ki jo bodo odigrali v Madridu, si boste lahko ogledali v neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO. Z bogatim studijskim delom pričnemo ob 20.30. Sanji Modrič se bosta v studiu pridružila Mišo Brečko in Bojan Jokić.

Rodri
Rodri FOTO: AP

Aktualni zmagovalci Lige prvakov so v Madrid pripotovali z željo, da bi morda prvič v zgodovini kluba uspeli ubraniti evropsko krono. Toda zavedajo se, da so že v četrtfinalu tega tekmovanja, naleteli na visoko oviro, ki sliši na ime Real Madrid. Čeprav so bili v lanskem letu nogometaši Cityja v polfinalu uspešnejši, pa vedo, da bo naloga letos vse prej kot lahka. "Seveda smo si nabrali veliko izkušenj v lanskem letu, toda o tem ne smemo razmišljati preveč. Pomerili se bomo z ekipo, ki je drugačna, igrali bomo proti drugačnemu Real Madridu. Njihova igra se razlikuje, vsaka sezona je sezona zase. Bolje nadzorujejo stvari na igrišču. V Madrid smo prišli odlično pripravljeni, smo v najboljši formi v tej sezoni. Z našim nasprotnikom se zelo dobro poznamo, toda kljub vsemu pričakujem zelo težko tekmo,"  je na novinarski konferenci povedal vezist Manchester Cityja Rodri.

"Če si kar koli želim od svojih soigralcev, od naše ekipe, je to, da odigramo tekmo mirno in zbrano. Mi smo aktualni prvaki in seveda si želimo ponovno slaviti. Ne smemo se zmesti in si dovoliti napak. Na zelenici moramo dati vse od sebe, pokazati svojo najboljšo predstavo. Moramo pa biti tudi dovolj ponižni, da lahko iz tega izvlečemo samo najboljše. Ne glede na to, da so imeli naši nasprotniki nekaj več počitka (zaradi finala španskega pokala, ki je potekal čez vikend, op. p.), se s tem ne obremenjujemo, saj smo navajeni na takšen ritem tekmovanja," še pove. "Kljub vsemu, kar se bo zgodilo, se zavedamo, da se stvari tukaj v Madridu še ne bodo zaključile, saj naš čaka še povratni obračun na domačem terenu."

Real Madrid - Manchester City
Real Madrid - Manchester City FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tomahawk
09. 04. 2024 18.56
+2
City je igral 2 tekmi na polno medtem ko Real nobene in je spočit. Real bi po pravilih moral izpast že proti Leipzigu a itak kot vedno ga zrinejo naprej in bojim se, da ce Citiya ne bodo takoj nadigrali bomo priča spet kaki umazani odločitvi sodnikov in sprehod do zmage v finalu. Žal tako je.
Kollerik
09. 04. 2024 11.42
+4
Če si kdo zasluži zlato žogo je to de bruyne...
Reši se kdor se more
09. 04. 2024 10.03
+6
V napad City💪💪