Nogomet

Ronaldo glasoval za Messija, ki pa ni vrnil 'usluge', Kek in Oblak za Flicka

Zürich, 18. 12. 2020 07.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kot vsako glasovanje za najboljšega nogometaša leta je tudi tokratno v izvedbi Mednarodne nogometne zveze spremljala cela kopica zanimivosti ob trenutku štetja glasov.

Tokratno prireditev sta povezovala Reshmin Chowdhury in legendarni Ruud Gullit.
Tokratno prireditev sta povezovala Reshmin Chowdhury in legendarni Ruud Gullit. FOTO: AP
Messi je poleg Neymarja Jr. in Mbappeja, ki sta bila zanj očitno najboljša posameznika minulega leta, na glasovnici za najboljšega vratarja največ točk namenil njunemu kostariškemu soigralcu pri Paris Saint-Germainu Keylorju Navasu. Manuelu Neuerju, ki je bil na koncu izbran za najboljšega, je Messi namenil tri, Oblaku pa eno točko. Nekateri mediji so že začeli špekulirati, da je to dokaz, da se med Argentincem in Parižani nekaj "kuha" ...

Kdo je glasoval za koga? To je eno najbolj vznemirljivih vprašanj ob podelitvah nagrad najboljšim nogometašem, podelitev The Best, ki jo je tokrat virtualno pripravila Mednarodna nogometna zveza (Fifa), pa ni bila izjema. V Zürichu je smetano pobral poljski napadalec münchenskega Bayerna Robert Lewandowski, ki je ugnal tradicionalna finalista tovrstnih izborov Portugalca Cristiana Ronalda (Juventus) in Argentinca Lionela Messija (Barcelona). 

Prav glasovnici najboljših nogometašev tega tisočletja sta sicer vedno pod drobnogledom, tokrat pa je bil Ronaldo tisti, ki je glasoval za svojega tekmeca, ki ga je z Juventusom nedavno visoko premagal na tekmi Lige prvakov na Camp Nouu (0:3). Portugalec je na prvo mesto postavil Lewandowskega, na drugega Messija, na tretjega pa zvezdnika Paris Saint-Germaina in najboljšega mladega nogometaša zadnjega svetovnega prvenstva Kyliana Mbappeja. Argentinec je na prvo mesto presenetljivo postavil nekdanjega soigralca, Brazilca Neymarja Jr., ki sta mu sledila Mbappe in šele na tretjem mestu končni zmagovalec Lewandowski.

Brez Ronalda tudi glasovnice Ramosa, Van Dijka, Modrića, Kana in Hazarda
Ronalda sicer med najboljšo trojico niso uvrstili še nekateri nogometni zvezdniki, denimo Lewandowski (kot prvega je izbral dolgoletnega in zdaj že nekdanjega soigralca Španca Thiaga Alcantaro, kot drugega Neymarja Jr. in kot tretjega Belgijca Kevina De Bruyneja), Sergio Ramos, Virgil van Dijk, Luka Modrić, Harry Kane in tudi Eden Hazard, je poročal madridski dnevnik AS.

Ramos, ki je glasoval v vlogi kapetana reprezentance Španije, ni izbral niti Messija niti Ronalda (Lewandowski, Alcantara, Neymar Jr.), medtem ko je selektor španske izbrane vrste in nekdanji trener Barcelone Luis Enrique izbral v vrstnem redu Messi-Alcantara-Ramos. Prvi glas kapetana reprezentance in madridskega Reala je šel med trenerji njegovemu klubskemu strategu, Francozu Zinedinu Zidanu, enako se je kot kapetan Belgije odločil Hazard in še kar 20 kapetanov svetovnih reprezentanc.

Najboljši trener sicer je postal Nemec Jürgen Klopp (Liverpool), ki je kljub zgodovinskim uspehom na klopi Bayerna ugnal rojaka Hans-Dieter Flicka. Je pa seveda tudi Kloppu uspelo spisati zgodovino na Anfieldu, kamor je pripeljal prvi državni naslov v eri Premier League.

Oblak namesto Simeoneja izbral Zidana
Jan Oblak, kapetan Slovenije, je Zidana postavil na tretje mesto, ni pa se odločil glasovati za svojega klubskega trenerja Argentinca Diega Simeoneja, ob čemur bo obrvi verjetno dvignil marsikateri navijač madridskega Atletica. Oblak je na prvo mesto postavil trenerja šampionskega Bayerna Flicka, za njim pa Kloppa. V tem pogledu sta se s selektorjem Matjažem Kekom strinjala, le da je Kek na tretje mesto namesto Zidana uvrstil španskega osvajalca Lige Evropa s Sevillo Julena Lopeteguija. Oblak je na svojo glasovnico za nogometaša leta na prvo mesto postavil Messija, na drugo Lewandowskega in na tretje Mbappeja, medtem ko se je Kek odločil za vrstni red Lewandowski-Ronaldo-Van Dijk.

Med zanimivejšimi odločitvami AS omenja še kapetana Walesa Garetha Bala. Zvezdnik madridskega Reala, ki za zdaj posojen igra za londonski Tottenham, je za najboljši trio preteklega leta izbral Lewandowskega, Alcantaro in Sadia Maneja, medtem ko je na trenerski glasovnici pred Zidana, s katerim je imel v španski prestolnici veliko "kratkih stikov", postavil Flicka, Kloppa in Lopeteguija. Argentinski selektor Lionel Scaloni je vsaj malce presenetil s potezo, da je pred kapetanom svoje izbrane vrste Messijem na prvo mesto posadil Maneja, na tretje pa Neymarja Jr.

Koronavirus pasica november
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (133)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
18. 12. 2020 20.49
+1
Novica dneva: Coutinho naprodaj! Brazilec bi naj odšel že v zimskem prestopnem roku, Barca pa se bo z njegovim odhodom znebila stroškov še ene astronomske plače..
Kollerik
18. 12. 2020 20.55
+3
Verjamem, da nikomur iz tabora Barce ne bo kaj prida žal za Coutihom. Vsaj za takšnim Coutinhom ne, kot smo ga videli v teh nekaj tekmah, kjer ni bilo iz njega nič. Se še dobro spomnem njegovih prvih mesecev v Barci... kakšne gole je tolkel in kakšne driblinge je imel na začetku. Zame je bil št. 2,.. takoj za Messijem tisti čas. Toda kaj hitro je bilo te idile konec. Nekaj je bil kriv Valverde, ki Coutinha ni dajal na njegovo običajno igralno mesto in ki ga je nato začel čedalje pogosteje puščati na klopi. Verjetno pa je nekaj krivde tudi pri brazilcu, saj se z eno roko ne da ploskat. Bo pa kljub vsemu ostal grenak priokus, da ga Barca nekako ni znala izkoristiti.
Konan
18. 12. 2020 21.28
+2
Kollerik
18. 12. 2020 21.37
-1
Po moje tudi ne. Bodo pa prišli sveži milijoni zanj + plača bo ostala. Le kam ga bodo prodali,.. bomo še videli.
Roglič šampion
18. 12. 2020 19.28
+0
tisti ki pljuvate po messiju in ronaldu vam malo manjka v glavi. Onadva sta dosegla kar sta s trdim delom, seveda je tu tudi talent, a brez trdega dela ni nic. Tisti ki dajete kogarkoli od njiju v nic, pa pravite da je kdorkoli od njiju slab, o nogometu nimate najmanjsega pojma. Imen ne bom dajal, veste sami, koga mislim. A vprasajte se: kaj ste vi dosegli, da pljuvate po njima? Kdo ste vi, da sodite njuno osebnost? Zamislite se. Pa lahko noc
mjda12
18. 12. 2020 18.44
+2
manuel hahahaha zanimiv res
Vladimir.Krutov
18. 12. 2020 15.45
-3
Borut...spodaj pišeš za mnenje kao se druži z kolerikom....svoje komentarje preberi....vaak se ima pravico branit....tvoji komentarji ko jih berem so pa direkt v cilno točko....te poznam.....
borut30
18. 12. 2020 17.54
+1
Mene poznas??? Od kje, sva ovce pasla skupaj al kak? Par modelov vas je tukaj oz malo manj, ker se podvajate pod razlicnimi profili, ki delate samo nesnago. Mene ni ze nekej casa, pa je se slabse, kot vcasih. Par pogumnih je ostalo, ki se samo poneumljate in podpirate, vec ali manj v slabem. Vsi ste imeli moznost priti na pravi portal, kjer smo vsi pravi navijaci, tako Realovci, kot Barcelonarji in ostali... ampak ne...nimate jajc, ker vas je strah realnosti. Tukaj ste pogumni, glasni provokatorji....z Kollllerikom na celu, ki ze leta dribla sistem in pri tem ste mu nekateri enaki. Jajc nimate pokazati obraza! In potem sem jaz cudak??? Nehejte se blamirat...
Kollerik
18. 12. 2020 18.22
-1
Nekam zelo se mi ti obremenjuješ s Kollerikom, pacient. Si iz zmerljivk in podtikanj (tantraduji, podvajani profili itd.) prešaltal že na grožnje, vidim. Tapravi "navijač", ni kaj.
borut30
18. 12. 2020 18.58
+1
Kaj politik, bos zajokal? Si kot nasa vlada...veliko besed, zelo malo dejanj oz nic. V vsem vidis groznje, nimas jajc se sam branit in politicno usmerjas svojo bedo drugam. Preberi si tvoj sklop esejev, ki si jih bil sposoben v vsem tem casu spustiti na portal. In povej, se ti zdis "clovek na mestu"? Prepotenten clovek, ki se skriva na portalu. Nisi imel jajc priti na pravi portal in nikoli jih ne bos imel. Ker tukaj si zelo dobro skrit in lahko pises nabolize
Kollerik
18. 12. 2020 19.32
+0
Konan
18. 12. 2020 20.01
-1
Cuj ka se pa ta borci tak repenci danes tu gor, misliš da ima drisko haha
borut30
18. 12. 2020 20.01
+0
Kaj je kolllerik? Ti je zmanjkalo besed? Dej se kaksen drug profil odpri, pa tam najdi kaksno besedo za poneumljat.....
Kollerik
18. 12. 2020 20.18
+0
Kollerik
18. 12. 2020 20.22
-1
Ko bi le vedel, da imam vsa ta leta (z izjemo začetka pri Kolleriki) VEDNO eden in isti profil, pa kaj bi mu razlagal, je kot bob ob steno....
Kollerik
18. 12. 2020 20.34
-1
"Tapravi" portal je vendarle za tipe z "jajci" ...tako nekako naš borči.. mi pa se mormo baje skrivat... ker "nimamo obraza". Smešno, model niti ne skapira, da nam nekaterim pač ni za kakšen drugi portal. Jasno mi je tudi, da gre pri sovraštvu tega primerka do moje skromne osebnosti za veliko politično kontacijo... in niti ni edini pri tem... kajti na borčijev način se lahko derejo v tej državi samo določeni "posvečenci" iz ve se katere "stranke"... :))
samomojemnenje
18. 12. 2020 20.43
+3
Fantje, nima se smisla kregati. Vse se je začelo, ko sem pač napisal Kolleriku, kaj si mislim o Cripsu in Frelu. In vedno bom komentiral s tistimi, katere sam izberem, da komentiram. Tudi s Kollerikom ali komerkoli. In če Kollerik napiše kaj, s čimer se ne strinjam, mu tudi napišem. Ker poskušam komentirati brez žaljenja in ne pljuvam po Ronaldu in Realu, me ima navijač Mazda3 celo za fuj navijača Barce ali kar za navijača Reala.(Mazda3 oprosti, ker te mešam zraven)
Kollerik
18. 12. 2020 20.50
+2
Očitno si nekateri pač ne smemo pisati. Vsaj tako kaže.
Konan
18. 12. 2020 21.20
+2
A spet mislijo da si ti jaz haha, kr naj jih matra
Konan
18. 12. 2020 21.23
+2
Boli mene če ti mene mesas zraven, jaz sem že povedal da sem tu gor samo da se pač Mal za motim , pa da kontriram realovcem, sem že povedal da tudi jaz ne bi žalil, ampak drugače ne gre
Konan
18. 12. 2020 21.26
+1
Lej ga borci, kolerik ziher ne vozi stare Mazde tak ko jaz, on ima ziher kaj boljsega
Kollerik
18. 12. 2020 21.40
-1
Ja mazda, drugače z nekaterimi tipi tu gor ne gre. Če žališ... ni vredu, če ne žališ, spet ni vredu... in te potem nekateri enostavno prisilijo v to. Toda saj sam vidiš, ti nekateri se znajo obnašat kot rezervni fotri
Kollerik
18. 12. 2020 21.46
-1
Mazda je avto z legendarnimi mašinami. Nekaj približnega bi lahko rekli (presenetljivo) tudi za nekatere tipe Hyundajev. Nekateri poniji se še sedaj vozijo po cestah, čeprav je pleh bolj na koncu ko mašine same. Pred leti sta prišla dva gosta k nam direkt iz Stuttgarta,... z mazdo 232f z zaprtimi fokusi... in čez 320.000 na števcu. Pravijo, da so zelo trpežne in hvaležne, toda drage tudi Toyote.
Kollerik
18. 12. 2020 21.48
+2
Ne vem, kdo je začel s to neumnostjo podvojenih, potrijenih nickov. Mene vsekakor ni zraven! Pa ne morš bukslom razložit...
Konan
19. 12. 2020 13.26
Saj vem da dober avto, Mal pač prcam, mi vozimo 2015 letnik 3, 71000 tisoč prevoženih imela, avto ko nov, sam skoda Mal navora manjka, pač bencinar, drugac pa lep avto
Vladimir.Krutov
18. 12. 2020 15.33
-3
Mnenje...ko gre krips na poden pa uporabi....mi navijači barse....to je pa martin krpan...
Vladimir.Krutov
18. 12. 2020 15.28
+1
O izboru trenerja....zakaj bielsa? ..lahko bi bil tudi nagelsman...ti ki so dobili nagrade je realno ampak tudi drugi trenerji ki ai ne morejo privoš čit tragih nakupov..so dobri trenerji....
Vladimir.Krutov
18. 12. 2020 15.15
+0
Malo prebral komrntarje....kaj mi ostane v spominu?....kribs piše da messi je vse samo človek ni?.....krips ali se zavedaš kaj pišeš....a pol za nasprotnike ronalda kristiano ni človek?
Kollerik
18. 12. 2020 16.25
+4
Določeni osebki (krisp, borči itd) tavajo v megli svoje enosmernosti. Oni lahko vse, kdo drug ne sme nič... Verjetno gre za sektaše....
samomojemnenje
18. 12. 2020 13.25
+5
Voditeljica je na podelitvi rekla Kloppu po prejemu nagrade: Jurgen, vi ste trener leta. Klopp je odgovoril: Nisem, ampak lepo je dobiti nagrado. 😊😊
Ciercq
18. 12. 2020 11.35
+1
imobille prvi strelec serie A nikjer ga ni je pa to Ronaldo.Kako je juventus prisel do naslova vpasajte igralce Atalante.Messi nesme vrnit usluge prijateljem pa tu ze pisejo neumnosti
samomojemnenje
18. 12. 2020 11.34
+4
Lewandovski povsem zasluženo. Moj izbor trenerja bi pa bil Flick in Klopp na drugem mestu ter Bielsa na tretjem. Za naj vratarja pa bi glasoval za Alissona, pred Oblakom in Courtoisem.
User416781
18. 12. 2020 12.39
+0
Naj golman je povsem zasluženo Neuer. V prejšnji sezoni je včasih izgledalo, da mu je nemogoče zabiti gol. Od kje pa Bielsa, pa res ne vem.
samomojemnenje
18. 12. 2020 13.03
+5
Od kje Bielsa? Pripeljal Leeds v prvo ligo. Iz povprečnega drugoligaša je naredil odlično ekipo, ki je konkurenčna v PS. Ja vsak ima svoj pogled. Meni Neuer ni tak bau-bau. Res je v finalu proti PSG obranil nekaj pomembnih strelov s tisto svojo pol-špago. In vsi streli so šli v njegovo nogo. Če bi samo malo dvignili žogo napadalci PSG, bi se finale drugače končalo. Ampak, jbg, če bi, če,če.
resnicaosvobaja
18. 12. 2020 10.58
+5
Cripstoned pravi :" ...ena tekma in izpad...namesto 2 tekem...to je razlog zakaj je danes lazje priti do evropskega naslova kot pa pred korono.." verjetno... in v isti sapi lahko poveš zakaj je danes težje priti do evropskega naslova, kot pa v dobi brez VARa
-12
Messi je mali igralec gola tudi ne more vec dati tudi osmorazredni ekipi nikoli sv prvak vsi ga posiljujejo zato ga zal ne moremo dati ob bok najboljsih
User416781
18. 12. 2020 11.00
+3
Frel
18. 12. 2020 11.46
-11
jaz bi ga dal ob bok 4 ligi iz bangladeša, tam nekako, za kaj več pa poskrbijo sodniki seveda =)
Roglič šampion
18. 12. 2020 11.48
+10
sej vemo da nisi prevec pameten frel. Ni treba tega dokazovat vsak dan
Kollerik
18. 12. 2020 12.33
+8
O, duh dvojnik od cripsija spet v akciji.... z nesmisli seveda, ki jih njegov original crips zaradi lastnih prividov o fer komentarjih...ne kraca...
User416781
18. 12. 2020 12.40
+5
samomojemnenje
18. 12. 2020 13.05
+5
Kollerik, sicer je danes že popljuval Messija z profilom @Cripstoned, ampak ko je treba iti čisto na poden, pa aktivira Frela.
borut30
18. 12. 2020 13.33
-2
samomojemnenje...zanimivo, kako super se razumeš recimo z kollllerikom, se z njim dopolnjuješ in za katere se ve, koliko fa.ke profilov ima in v taistem stavku cripsija (mimogrede si mene osebno imel kar nekaj časa za cripsija in to nazorno lajnal, da si 100%) označuješ za klona. Mi lahko par stvari črno na belem poenostaviš? Ker te res ne razumem, ker se greš razumnega človeka, potem pa razni kolllleriki in podobi dobivajo super priložnost dobiti še malo daljša krila.
Kollerik
18. 12. 2020 16.28
+0
Kollerik
18. 12. 2020 16.45
-1
Borči, ...,o kakšnih krilih ti to? In o kakšnih profilih?? In kdo za vraga si ti, da boš težil ljudem tu na forumu, kdo lahko s kom debatira in kdo ne? Nalagaš in žališ. Potem pa bo priletelo nazaj, saj te kollerik spravi v svoj mali žep, če hoče. In potem boš spet nedolžen, tako kot nekateri ,,plavokrvneži,, to znate!
borut30
18. 12. 2020 17.46
+0
Glasen se fante, ko se mi je dalo...sem te v treh stavkih postavil tja, kamor ti je mesto. Gricek nad Idrijo. Tantadruj portala 24ur. Se par modelov s tabo na celu skenslajo, pa bo spet sonce na nebu v tem od boga pozabljenem portalu.
Kollerik
18. 12. 2020 17.51
+1
Postavil si samo sebe na svoje mesto s svojim nebulozami, jokica. Se pa je škoda s tabo ukvarjat. Pamet lahko soliš svojim mulcem, če te bodo seveda sploh še upoštevali.
Brcavrit
18. 12. 2020 10.48
-4
Zakaj je tko velko presenečenje, če se ne postavi med najboljše tri Messija, Ronalda in pri trenerjih pa Zidana? Dejstvo je, da nihče od teh treh tam nima kaj iskat. Lewandovski, Halland, Mbape, in pri trenerjih Klopp, Flick in Simeone.
User416781
18. 12. 2020 11.01
+7
Simeone? Zakaj že? Kaj pa je Atletico osvojil v zadnjih letih?
Kollerik
18. 12. 2020 11.02
+7
Brcavrit
18. 12. 2020 11.11
-8
Me zanima kako se boš smejal ko bojo letos prvaki v Španiji.
Debely
18. 12. 2020 11.13
-3
In zakaj točno je pomembno kdo je prvak v drugorazredni španski ligi?
Kollerik
18. 12. 2020 11.20
+0
Brcavrit
18. 12. 2020 11.30
-2
Debely, drži se ti Olimpije. Kaj se pa repenčiš Kolerik!? Nisem jaz tvoja mama, da se boš znašal nad mano.
Kollerik
18. 12. 2020 12.36
+2
Podnujno rabiš eno ali dve brci v ri*** 🖕
User416781
18. 12. 2020 12.42
+2
Atletico ne bo prvak. Sicer pa tudi če bodo prvaki, je Simeone lahko kandidat za nagrado drugo leto, za lansko sezono pa Simeone niti približno ni bil med kandidati. Sicer pa bo pomembno tudi, kaj bodo naredili na mednarodnem prizorišču. S taktiko bunkerja nimajo šans, da dosežejo karkoli omembe vrednega.
resnicaosvobaja
18. 12. 2020 10.48
+1
In če gledamo najboljšega za to sezono in glasovanje novinarjev ,ki so nekomu, ki je osvojil vse in bil hkrati tudi najboljši strelec , pa mu novinarji ne namenijo niti 45% glasov se ve, da je to glasovanje kretenizem . Saj ne rečem, da Messi in Ronaldo nista bila v vrhu, ampak ta sezona je od Lewandovskega in bi moral dobiti VSE glasove brez izjeme. Nerazumljivo je tudi glasovanje Messija , kar se tiče vrstnega reda,..... in prvo glasovanje Ronalda za Messija v sezoni, ki je statistično verjetno njegova najslabša pove o Ronaldu vse...
Kollerik
18. 12. 2020 11.00
+5
To sezono sploh ni dvoma, komu pripada priznanje naj naj. Flicku in njegovemu Bayernu, ter Lewandowskem!
Roglič šampion
18. 12. 2020 19.32
resnica, vseh glasov ne more dobiti, ker kolikor vem vsak od glasovalcev da tocke 3 igralcem. Lahko pa pobere vsa 1. mesta
denis pohoric
18. 12. 2020 10.02
-2
kaksne imate nekateri spodaj
Ciercq
18. 12. 2020 10.07
-2
kaksne ima 24 ur o njihovem ljubljencku..Oblak je dal glasove Messiju plus 20 golov plus 20 asistenc prvi v top 5 ligah ki mubto uspe na 24 ur pa so uzaljeni da je Messi dobil glasove ne Ronaldo..naj zalijo Oblaka zdaj
XxXTesteninionXxX
18. 12. 2020 11.29
+1
Sezona 2002/03 Premier liga Thierry Henry 24 golov 25 asistenc. Koliko vem je Premier liga top 5 liga ali?
Ciercq
18. 12. 2020 09.56
+0
Kek Lopetegui 24 ur zopet zavaja narod! na drugih portalih si poglejte fris penalda ker je Lewa dobil zlato zogo
cripstoned
18. 12. 2020 09.57
+0
ni dobil zlate zoge...smesno kako ste nekateri pametni a sploh ne veste za kaksno obliko nagrade gre...pa ceprav si lewa pravtako zasluzi se zlato zogo...
Ciercq
18. 12. 2020 10.00
-3
moja napaka!kek je dal tocke flicku pa tudi lopeteguiju ki si jih ne zasluzi
Ciercq
18. 12. 2020 09.51
-1
med top 3 ne spada zakaj bi mu dal glas haja.24 ur kje je clanek o super predstavi vasega ljubljencka proti Atalanti..Kek jje gn.j ki ni glasoval za Flicka!!!!Zalite Keka 24 ur
cripstoned
18. 12. 2020 09.54
-7
en zgresen penal pa ze pljuvanje...ko zabije penal pa jokanje...njegov zgresen penal je odnesel 3tocke juvetu....kaj in koliko je odnesel zgresen penal messija v finalu cope? bos odgovoril...clovek se je ''upokojil''zaradi zgresenega penala...tudi po tekmi z bayernom se je revcek upokojil...smesni ste hejteir...kadarkoli boste pljuvali po ronaldu bo najprej kripsi poskrbel za bolecino nato pa bo tudi karma udarila...drzi pesti da messi proti valenciji ne zgresi penala...
Od Halerja ati
18. 12. 2020 09.58
-1
oprosti ker messija ne vlecejo iz godlje drugi soigralci. je zgresil penal in so zgresili tudi drugi. kaj se je zgodilo v finalu LP z Man Utd proti Chelseau ko je Ronaldek zgrešil penal... aja upsss. hahah domenj 7:0 krispi. hihihi
Ciercq
18. 12. 2020 10.01
-3
in tako hvaljenje ko zabije iz penala haha
cripstoned
18. 12. 2020 10.07
-6
samo en igralec je gospod lige prvakov...samo en klub je gospod liga prvakov...barca in messi pa ne moreta preseci stevilke ronalda v evropskih naslovih...enako messi ne bo nikoli kralj svoje domovine...medtem ko je ronaldo kralj manchestra, madrida in celotne portugalske....zgreseni penali gor dol...lovorike in uspehi govorijo svoje...najboljsi strelec lige prvakov vseh casov in reprezentnacn pravtako...kaj bi hejteir ronalda govorili ce bi vse to imel messi? mislim da ni potrebno omenjati...vse kar vem je to da boste kmalu postali navijaci psgja in s tem pokazali kako umetni ste....jaz vam napovedujem prihodnost ze par sezon zapored in ne motim se...zbogom hejtercka..
Od Halerja ati
18. 12. 2020 10.11
+4
danes je zunaj oblačno mogoče bo jutri sonce. po jutrišnji soboti sledi nedelja, prihodnji teden pričakujemo tudi božič. Po letu 2020 sledi leto 2021. vedno prav napovem zato mislim da mi lahko sedaj res že vrjamete. lp
resnicaosvobaja
18. 12. 2020 10.53
+6
Penal gor dol ....Ronaldo pa ima kljub temu več zapravljenih enajstmetrovk pa še ni pri številki 200 izvajanih penalov
messibog
18. 12. 2020 10.57
+4
zapomni se kripsi. datakšnega igralca kod je messi ga ni bilo in ga ne bo . Zato uživajmo dokler še igra,čeprav se mu leta že poznajo je za ronalda še zmeraj doktor nogometa.
Konan
18. 12. 2020 13.33
+0
Kripl si prebral mojo pesmico o ronciju, ko sem včeraj napisal za realove navijače juventusa?
cripstoned
18. 12. 2020 09.43
-1
kar se tice lewa zasluzeno...se zlato zogo si zassluzi...kar se tice trenerjev ..bodimo realni...ali flick ali zidane....klopp je imel ze uigrano ekipo in ob padcu forme citya, menjave trenerjev tottenhama, chelseaja, arsenala in skromnem unitedu ni imel resne konkurence v ligi...ze decembra je bil liverpool prvak...zidane je pa osvojil prvo lovoriko brez ronalda, prisel je v klub po solariju in lopeteguiju in prevzel ekipo ki je bila povsem razstelana...in na koncu z njimi premagal barco na obeh elklasikih, premagal atletiko v ligi in v pokalu in za piko na i osvojil se 34* naslov lalige za katerega smo mislili vsi navijaci da bomo dolgo cakali po odhodu ronalda....flick je pravtako uspel prebuditi bayern, jih motivirati in ustvaril rusilni stroj ki je rusil vse pred sabo in ni imel konkurence v lanski izvedbi lige prvakov....kar se pa golmanov tice pa pravtako ni posteno....oblak je zadnjih nekaj let izvrsten golman in je med top 3golmani in tukaj neuerja po mojem mnenju ne bi bilo saj ni med top 3 golmani zadnjih nekaj let...to so ter stegen, oblak in alisson....oblak bi moral dobiti nagrado...
User416781
18. 12. 2020 10.07
+4
No, trenutno je med Flickom in Zidanom svetlobna razlika. Kar je Flick naredil iz pred tem povprečnega Bayerna, meji na čudež.
cripstoned
18. 12. 2020 10.42
-3
to kar je zidane naredil z realom v ligi prvakov ni uspelo do danes se nobenemu trenerju in ekipi...3x zapored 4x v 5letih...flic z bayernom ne vem ce bo letos lahko ubranil naslov pa ceprav je naslov lige prvakov v dobi korone smesen v primerjavi z naslovi pred korono...ena tekma in izpad...namesto 2 tekem...to je razlog zakaj je danes lazje priti do evropskega naslova kot pa pred korono..
Roglič šampion
18. 12. 2020 10.51
+3
tukaj se primerja letosnje dosezke trenerjev in ne dosezke izpred vec let. In letos je flick nedvomno bil najboljsi trener
User416781
18. 12. 2020 10.56
+4
crips - nikoli nisem rekel, da je Zidane slab trener. Zapisal sem tudi "trenutno". Kakor zapisano, nagrade se podeljujejo vsako leto in ne za dosežke iz peteklih let.
Kollerik
18. 12. 2020 10.56
+1
Flick in Bayern sta najboljša! Lewandowski bi si zaslužil zlato žogo brez vsakega dvoma.
User416781
18. 12. 2020 10.58
+1
...pa zaradi ene tekme je zadeva težja, kot pred tem, tako da tukaj se ne strinjam. Ena možnost je precej bolj zahtevna, kot pa če imaš še lahko popravni izpit. In upoštevaj še, da ni podpore navijačev na domačem stadionu. Naslov LP v času korone je zato bilo še bolj zahtevno osvojiti in ne lažje.
Roglič šampion
18. 12. 2020 11.08
+4
drugace pa zidane ni osvojil 4h lig prvakov v 5 letih crips...je pa osvojil 3 zapored. Spet nekaj na pamet. Treba se pozanimati mal najprej.
Konan
18. 12. 2020 13.38
+1
Ti pa si en bizgec če misliš da je lažje na eno tekmo igrat, ki ti je logika, če igraš dve tekmi imaš vedno sanso rezultat popravit, haha kaka brihta si ti, pa glede vara, a se zavedaš da bi bil real brez dveh lig prvakov, se zavedaš da je barca na prvi tekmi Liverpool premagala in bi šla dalje če bi bila ena tekma itd, haha bizgec
RUBEŽ
18. 12. 2020 14.54
+1
cripstoned - če je tako lahko, zakaj pa potem beli balet ni osvojil CL?
kojnusar
18. 12. 2020 09.41
+3
mesi rjavec. to je to.
-2
Messi je ponovno dokazal da je majhen igralec lazniv utajevalec podmukel nikoli sv prvak vsi ga posiljujejo zato nikoli ni med top 50 vseh casov nikoli
Od Halerja ati
18. 12. 2020 09.38
-2
hahahhaa boooogi a jokaš? še ko zabija samo 6 razrednim ekipam in ni v formi je pršu med top 3 hahaha najboljši v zgodovini vamoooos
Od Halerja ati
18. 12. 2020 10.02
+3
se pravi vemo da ima 6 razlicnih profilov... ne skrbi
messibog
18. 12. 2020 17.58
+1