Nogomet

Ronaldo sporočil žalostno novico, da mu je umrl sin

Manchester, 18. 04. 2022 22.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez sta oznanila rojstvo dvojčkov in hkrati sporočila žalostno novico, da je eden od novorojenčkov žal preminil. Uspešni nogometaš je dobil hčerko in sina, žal je preživela samo hčerka, ki jima daje moč, da prebrodita to strašno tragedijo. Ronaldo je na Instagramu oznanil, da je situacija, s katero se njegova družina trenutno spopada, ena izmed najtežjih v življenju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ronaldo je na družbenih omrežjih zapisal: "Z najglobljo žalostjo moramo sporočiti, da je naš sinček umrl. To je največja bolečina, ki jo lahko občutiš kot starš. Toda rojstvo naše punčke nam daje moč, da preživimo te težke trenutke. Zahvaljujemo se zdravnikom in medicinskim sestram za vso podporo in strokovno oskrbo. Skrušeni smo in v tem zares težkem času vljudno prosimo, da spoštujete našo zasebnost. Naš fantek je sedaj naš angel. Vedno te bomo imeli radi."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sočutje prihaja z vseh strani. Manchester United je zapisal, da je Ronaldova bolečina tudi njihova bolečina. Izrekajo mu podporo in dobre želje v teh težkih časih. Par je nosečnost razkril oktobra. Ronaldo ima sina Cristiana mlajšega, ki se je rodil leta 2010, ter dvojčka Evo in Matea, ki sta se rodila leta 2017. Z Georgino ima tudi hčerko Alano Martino, ki se je tudi rodila leta 2017.