Nogomet

Rugani po pozitivnem testu: Vsem, ki jih skrbi zame, sporočam, da sem v redu

Torino, 12. 03. 2020 09.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
3

Daniele Rugani, branilec italijanskega nogometnega prvaka Juventusa in italijanske reprezentance, je navijačem preko družbenih omrežij sporočil, naj zanj ne skrbijo, saj se počuti dobro, potem ko je bil pozitiven na novi koronavirus.

Petindvajsetletnik je postal prvi okuženi nogometaš serie A. Novico je v sredo zvečer potrdil klub. Daniele Rugani znakov okužbe ni kazal, iz kluba pa so sporočili, da je igralec v izolaciji, prav tako so v izolaciji vsi, ki so bili v stiku z njim. "Vse, ki jih skrbi zame, bi rad pomiril, da sem v redu. V tem trenutku bi se rad zahvalil vsem zdravnikom in medicinskim sestram, ki se v bolnišnicah spopadajo s to krizno situacijo," je na Instagram zapisal Rugani. Ob tem je vse pozval, da upoštevajo pravila, saj virus ne dela razlik. Rugani je postal prvi nogometaš iz elitne nogometne druščine, ki je zbolel za virusom. Za njim je v Italiji zbolelo tudi veliko igralcev nižjih lig.

PREBERITE ŠE: Na koronavirus pozitiven tudi branilec Juventusa

Juventus je tako v sredo prekinil trening, na katerem ni bilo zvezdnika Juventusa Cristiana Ronalda, ki je že prej zapustil Italijo in odšel na rodno Madeiro, saj je njegovo mamo kap. Medtem je tudi drugi italijanski prvoligaš Inter v sredo sporočil, da je zaustavil vse aktivnosti, preložena je bila tudi tekma evropske lige proti Getafeju. Italijanska vlada je sicer že pred časom prepovedala vse športne prireditve na svojih tleh vsaj do 3. aprila. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

matijassll
12. 03. 2020 14.34
+1
Torej njega ne skrbi nič, kako je z ostalimi, ki jih je lahko okužil?
Mererrek
12. 03. 2020 11.30
+5
Torej tekme Juventus Lyon odpade?
Dany75
12. 03. 2020 10.38
+11
Cimprej uspesno okrevaj! 😉👍