Nogomet

Sarri brez dlake na jeziku: Hazard ni pravi vodja

London, 24. 01. 2019 06.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po bolečem porazu v londonskem derbiju z Arsenalom je v taboru Chelseaja očitno prisotno veliko slabe volje, kar je nenazadnje potrdila tudi zadnja novinarska konferenca trenerja modrih Maurizia Sarrija, na kateri ni varčeval z ostrimi kritikami na račun določenih posameznikov. Še posebej se je lotil prvega zvezdnika Edena Hazarda.

Italijanski strokovnjak je tokrat brez dlake na jeziku spregovoril o Edenu Hazardu, za katerega meni, da v zadnjem obdobju s svojimi mislimi ni na Stamford Bridgeu, ampak nekje drugje.

"Že nekaj časa vztrajam pri tem, da bi bilo najbolje, da se Edenov status čimprej reši, saj vse skupaj slabo vpliva na igro celotnega moštva. Hazard je nedvomno izjemen nogometaš, eden najboljših na svetu, ki lahko v enem ali drugem trenutku sam odloči tekmo v korist svojega moštva, toda ni pravi vodja na igrišču. Trenutno imamo v našem moštvu vsaj dva nogometaša, ki zadovoljujeta kriterije vodje na zelenici – Azpilicueta in David Luiz," je na zadnji novinarski konferenci po svojem najbolj izpostavljenem članu 'udaril' nekdanji strateg Napolija Maurizio Sarri.

"Eden Hazard je nedvomno velik nogometaš, a ni pravi vodja na igrišču," je dejal na zadnji novinarski konferenci trener londonskega Chelseaja Maurizio Sarri.
"Eden Hazard je nedvomno velik nogometaš, a ni pravi vodja na igrišču," je dejal na zadnji novinarski konferenci trener londonskega Chelseaja Maurizio Sarri. FOTO: AP

Hazardova prihodnost zavita v tančico skrivnosti
Zgornje besede prvega moža stroke pri modrih so prišle po nedavnem intervjuju Hazarda za ugledni France Football, v katerem je še enkrat več zasejal seme dvoma o svoji klubski prihodnosti.

"Povsem ga razumem, da mu ni vseeno za prihodnost. To je legitimna pravica vsakega nogometaša, toda mora se zavedati, da imajo njegove besede posebno težo. Danes je nemogoče karkoli skriti pred očmi javnosti, še posebej, če se tako izpostaviš, kot se je on (Eden Hazard, op. p.) v zadnjem intervjuju. To, da se že nekaj časa konkretno spreneveda o tem, ali bo ostal pri nas ali ne, ni v redu. Vsi skupaj od njega pričakujemo bistveno več kot trenutno daje na zelenici," je bil še nekoliko bolj oster 59-letni Sarri, ki se zaveda, da bi njegova jeza lahko postala dodaten problem, saj senzacij željni otoški mediji komaj čakajo na Belgijčev odziv. 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dadinho10
24. 01. 2019 08.17
+1
ceprav sarri ima prav in se vsi ti dogodki igralcu podzavestno vbijejo v glavo, je danes problem karkoli reci in kritizirati igralca, ker pride takoj do nekih trenj, zahtev po prestopu itd. ko ti gre pogodba h koncu, je problem da ga kaznujes in das v rezervno ekipo, ker bo sel brez odskodnine.
mariomandzukic
24. 01. 2019 07.59
-2
Hazard ni vodja to je vsem jasno..v velikih tekmah vedno neviden..v Ligi prvakov nula..pri tistih 2 titulah Premier lige,je seveda kot "glavni" igralec modrih dal svoj doprinos,ampak Fabregas in Costa sta dala se vecji..videli smo ga na SP,kjer ga je De Bruyne popolnoma zasencil..ne nazadnje gre za napadalca,na kterga gre prakticno vsaka zoga pr Chelsju,zabija pa povprecno 8-9 golov iz igre po sezoni..Bale ko je zdrav,Salah,Dybala,Sane,Sterling.,.vsi ti so pomojem boljsi nogometasi od te prevare
Sisli288
24. 01. 2019 14.08
+1
ehjaehja
24. 01. 2019 07.03
-8
upam da je to dodaten razlog za hazard prestopi h kraljevemu klubu.
Rolesx
24. 01. 2019 07.34
+5