Nogomet

Sarri napovedal prve Hazardove minute na igrišču

London, 24. 08. 2018 19.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Čeprav je angleški nogometni prvoligaš Chelsea dobil nekaj bogatih ponudb za belgijskega reprezentanta Edena Hazarda, Real Madrid naj bi mu zanj ponujal celo 200 milijonov funtov, bo zvezni igralec ostal v Londonu vsaj še sezono.

To je danes potrdil trener londonskega kluba Maurizio Sarri, ki je napovedal, da bo Belgijec za svoj klub v nedeljo odigral prvo tekmo v novi sezoni, potem ko je počival proti Huddersfieldu in Arsenalu. Chelsea se bo v gosteh pomeril z Newcastlom.

"Hazard je pripravljen za 50, 60 minut igre. Za 90 minut najbrž ne, toda tekmo zagotovo lahko začne," je pripravljenost Belgijca, ki je na svetovnem prvenstvu v Rusiji osvojil bronasto kolajno, ocenil Sarri, nato pa potrdil, da ga klub ne misli prodati.

"Če nimaš možnosti, da tako pomembnega igralca nadomestiš z drugim enake kvalitete, ga pač ne prodaš. Zato bo ostal z nami vso sezono," je napovedal Italijan.

Eden Hazard
Eden Hazard FOTO: AP

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BBarca
25. 08. 2018 09.35
+5
Pisec tega članka očitno ni pogledal nobene tekme Chelsea-ja ali pa nima pojma kaj je želel Sarri povedati. Hazard je odigral tako proti Huddersfieldu in Arsenalu, le da je tekmo začel na klopi; sedaj pa je očitno pripravljen da tekme tudi začne v prvi postavi
CarlossCarsss
25. 08. 2018 08.29
-7
Če nekdo reče Chelsea, večini ljudi prvo pade na pamet Abramovič z njegovimi oboroženimi 250m jahtami vred in kupom denarja. Isto kot PSG z onimi Arabci vred itd. Kljub neomejenim vsotam denarja je to 2. liga. To sploh niso klubi, to so samo drago plačani igralci v enem moštvu. Zato Chelsea ne bo nikoli v skupini pravih nogometnih gigantov kot so Real Madrid, Barcelona, Bayern, Juventus ali Manchester United. Tak da naj Hazard še dalje zapravlja čas s temi plavimi palčki, če je tok neumen.