12°C

Savić: Imamo pet točk prednosti in gremo naprej

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
M.J. /
KOMENTARJI
9
Nogometaši Olimpije so zamudili veliko priložnost, da večnemu tekmecu Mariboru na lestvici zbežijo na sedem točk prednosti. Po remiju v Stožicah proti Aluminiju (2:2), ki se krčevito bori za obstanek, je kljub spodrsljaju zeleno-belih prednost večja, kot je bila pred 31. krogom PLTS. Zmaje sedaj v tednu dni čakata dve zahtevni tekmi: najprej Domžale, nato pa še derbi z Mariborom.

Vujadin Savić
Vujadin SavićFOTO: NK Olimpija Ljubljana

Ljubljančani so proti Aluminiju že izvedli popoln preobrat, potem pa so Kidričani v zaključku tekme izkoristili najstrožjo kazen in iztržili točko (2:2). Po tekmi z Aluminijem je svoj komentar za uradno spletno stran kluba podal branilec Olimpije, Vujadin Savić. "Mislim, da je bila prava prvenstvena tekma. Videla se je želja tako pri nas kot pri njih. Dobro smo začeli tekmo, a potem prejeli nesrečen gol iz prekinitve. Poskušali smo se vrniti in si ustvarjali priložnosti, ki pa nam jih ni uspelo izkoristiti. V drugem polčasu smo bili videti veliko bolje. Zabili smo dva gola in imeli vse v svojih rokah."

V zaključku srečanja je sodnik dosodil enajstmetrovko za Aluminij in gostom je uspelo izenačiti. "Ali je bil ta penale na koncu ali ni biltekma je končana. Ne bomo se vračali na to, rezultat je bil 2:2. Imamo pet točk prednosti in moramo pozabiti to srečanje ter se osredotočiti na Domžale, da jih premagamo. Potem pa sledi derbi, ki bo za nas tekma sezone."O doseženem zadetku pa: "Ko dosežeš gol, a ne zmagaš na tekmi, to nima teževsaj pri meni, če sem iskren. Zadovoljen sem, da sem zabil, ampak najpomembnejše je, da ekipa zmaguje in da osvojimo prvo mesto."

Koronavirus pasica nova