Nogomet

Sepp Blatter hvali navijače

Johannesburg, 26. 06. 2009 16.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
K.A. / STA
Komentarji
3

Začetni zapleti, ki so spremljali pokal konfederacij na jugu črne celine, so očitno pozabljeni.

Sepp Blatter
Sepp Blatter FOTO: Reuters

Prvi mož krovne nogometne zveze Sepp Blatter je zadovoljstvo z zadnjimi odigranimi tekmami izrazil na glas in pohvalil južnoafriške navijače nad iskrenim in zagnanim športnim navijanjem, saj so znali bodriti tako svoje kot gostujoče moštvo.
 

Predsednik Mednarodne nogometne zveze (FIFA) je navdušen nad prikazanim, zlasti na četrtkovi tekmi JAR proti Braziliji ter zlasti vzdušjem "fair-playa", ki je vladalo tako na zelenici kot na tribunah. A ob hvalnicah ni pozabil omeniti tudi nekaj črnih točk, ki so se pokazale pri organizatorjih nogometnega svetovnega prvenstva, ki ga bo Južnoafriška republika gostila prihodnje leto. Po njegovem mnenju je treba izboljšati zlasti transport in varnost, čeprav je potekajoči pokal konfederacij minil brez resnejšega incidenta.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mahaus
26. 06. 2009 23.42
To se mi zdi pa mal čudn da neki hval ta res že tečn zvok k ga proizvajajo s tistimi rečmi, kritizira pa navijanje kot ga poznamo pri nas ali pa recimo na balkanu, v Grčiji itd... Mislm da se na naših prostorih še vedno najde daleč najboljše navijače. Ampak mislim da gre njegova kritika bolj na tiste 'razgrajače', katerih imamo pa tudi dosti.
Jorge99Lorenzo
26. 06. 2009 18.47
ja une vuvuzele so kr nadležne, sam jst sm se jih počas že kr navadu ...
Sergios
26. 06. 2009 17.37
men so pa nadlezni s tistim trobljenjem u prazno