Nogomet

Sergio Ramos: Madrid je Madrid, obožujem ga zaradi njegove duše

Pariz, 22. 04. 2023 09.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Sergio Ramos, član francoskega velikana PSG, je tokrat spregovoril o življenju v Parizu, ki, kot sam pravi, ni isto, kot je bilo tisto v Madridu. "Pariz je mesto, ki ima vse, a Madrid je Madrid," je dejal nogometaš v intervjuju za revijo Esquire. Sam je prepričan, da je premalo užival v svojih nogometnih uspehih – naj si bo to v Španiji ali v Franciji. "Mislim, da si nikoli nisem vzel dovolj časa, da bi užival v zmagah. Po vsaki sezoni se poskušam ponastaviti, v nekem smislu vse pozabiti in začeti iz nič. Ko bo prišel dan, da se umirim, bom najverjetneje začel uživati, do takrat pa se želim še naprej boriti, učiti, predvsem pa zmagovati!"

Sergio Ramos
Sergio Ramos FOTO: AP

"Zaljubljen sem v Madrid," so besede, s katerimi načne pogovor 37-letni Španec. Razgovoril se je o eni njegovih najljubših tem, to je moda, ter o mestu, ki je nanj naredil velik vtis, to je Madrid. Tam je namreč živel in igral kar 16 let, pri tem pa nizal uspehe tako za Galaktike kot za špansko reprezentanco. Pisalo se je leto 2005, ko je Sergio Ramos prestopil iz Seville v Real Madrid, tam je ostal vse do leta 2021, ko je nato okrepil Parižane. "Ko si mlad, se vse dogaja tako hitro. Treningi, tekmovanja, prilagajanje na nov klub in življenje v novem kraju. V mojem primeru je bilo vse zelo enostavno, predvsem zaradi moje družine, ki me je spremljala in mi pomagala vse od začetka. Vzdušje v tem mestu je zares posebno, sem velik ljubitelj Madrida," pove Ramos. Z Realom je poleg vseh lovorik osvojil tudi štiri naslove v elitni Ligi prvakov. 

Špansko prestolnico je torej zamenjal s prestolnico mode, kakšen pa je po njegovem mnenju Pariz: "Kraja sta si zelo podobna po tej veličini, gre za mesti z veliko zgodovine, veliko življenja. Gre za mesti z velikim kulturnim bogastvom. Pariz je mesto, ki ima vse, zaradi ljudi se tam počutim kot doma. Po druga strani pa je Madrid le Madrid. Obožujem ga zaradi njegove duše. Ima veliko muzejev, dobrih restavracij. Predvsem pa je zame posebno mesto zaradi ljudi, družine in prijateljev," nostalgično pripoveduje. "Še vedno imam svojo hišo tam, tako da ko mi natrpan urnik to dopušča, se tja odpravim z družino ali prijatelji. V vsakem primeru pa govorim o dveh najlepših mestih na svetu."

Sergio Ramos
Sergio Ramos FOTO: Twitter

Poleg vsega pa je Španec nad Parizom zagotovo navdušen ravno zaradi njegove ljubezni do lepih oblačil in uglajenega videza. Sam je vedno do popolnosti urejen, o čemer se tudi veliko piše. "Moda je način, s katerim lahko izraziš sebe, svojo osebnost, kako se počutiš. Ni pomembno toliko, da ste drzni, ampak da znate oblačila nositi na pravilen način. Dajte jim svoj dotik, svoj pečat," svetuje, potem ko se spominja svojih modnih začetkov. "Ko sem se na začetku svoje kariere odpravil nazaj v Sevillo, so me tam vprašali, če so mi hlače premajhne. Čez čas so jih nosili vsi. Sedaj so informacije zaradi novih tehnologij in družbenih omrežij postale globalne, vsak ima dostop in lahko sledi novim trendom. Naj se vsak oblači, kot se želi." Ramos je poleg lepih oblačil tudi velik ljubitelj modnih dodatkov. "Prstani, ure, primerno obuvalo, moja hiperbarična komora in seveda moja družina, brez tega ne grem nikamor," še zaključi.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
23. 04. 2023 12.13
+1
tako je legenda... real lahko sovraži samo "navijac" barcelone...
bruzor
22. 04. 2023 18.32
+2
Vsak človek v življenju naredi nekaj velikih napak. Ramosov odhod iz Reala je njegova največja. Se ne zavedamo kaj imamo dokler tega ne izgubimo. Zato je nostalgičen...
Kollerik
22. 04. 2023 15.38
+0
,,Navijačev,, Reala pa nikjer, da bi malo pokomentirali o dolgoletnem ikoničnem kapetanu svoje ekipe...
cripstoned
23. 04. 2023 12.42
+0
ramos bo pri nas vecno cenjen... to kar je on storil za real madrid poleg ostalih ni za ostale klube nihče... niti ne bo... sploh za večno 2.spanski klub ki je 17let moral pod kupovati špansko prvenstvo in bohtigavedi koliko dolgo so podkupovali se v evropi .. na. koncu dneva si ti tukaj da pljuvas po najboljših medtem ko se ti navijaci le teh samo smejimo... se na mnoga leta maj dir hejter..