Nogomet

Sešlar: Miše nima ustrezne licence

Ljubljana, 26. 08. 2009 20.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.F./M.J.
Komentarji
4

Športni direktor NK Olimpija Simon Sešlar je potrdil, da hrvaški nogometni trener Ante Miše ne bo postal trener ljubljanskega prvoligaša.

Ante Miše (levo) si je ogledal ljubljansko ekipo na tekmi proti Domžalah.
Ante Miše (levo) si je ogledal ljubljansko ekipo na tekmi proti Domžalah. FOTO: Reuters

Hrvaški strokovnjak Ante Miše namreč nima Uefa Pro licence, ki jo tujci potrebujejo za vodenje moštev v slovenski prvi ligi. "Miše ima le nacionalno Pro licenco, kar pa ni dovolj. Ostajamo v stikih, saj je odprta možnost drugačnega sodelovanja. Že večkrat sem povedal, da želimo zgraditi široko strokovno ekipo, ki ne bo temeljila le na glavnem trenerju in njegovem pomočniku," je pojasnil Sešlar.

V Kopru bo ekipo zanesljivo še vodil Safet Hadžič. "Po tem nam gre na roko reprezentančni premor, v katerem se bomo s polno močjo posvetili reševanju trenerske situacije," je še dodal športni direktor Zmajev in opomnil športno javnost, da prestopni rok, ki se konča 31. avgusta, za Olimpijo še ni končan.

"Iščemo še kakovostnega napadalca, ki bi zaostril konkurenco v konici napada," je zaključil Celjan na začasnem delu v slovenski prestolnici.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

maneno48
27. 08. 2009 07.24
imate napako pod sliko : si je ogledal ljubljansko ekipo na tekmi priti domžalah ? morda domžalam ali pa bolj "slikovito" domžalama ?
imocan
27. 08. 2009 02.11
ante legendo! Lipo je u raju, a u paklu je Torcida Brda
anze-oli
26. 08. 2009 21.42
man_utd12 safet nima trenerske licence tako da lahko če se ne motim ekipo vodi samo še do konca septembra zato olimpija išče novega trenerja
Van.Persie20
26. 08. 2009 21.32
pa zakaj bi menjal trenerja sej pod vodstvom safeta super igrajo olimpija<3