Nogomet

Sevilla bo odpustila Sampaolija in ga ekspresno hitro zamenjala

Sevilja, 20. 03. 2023 22.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, Ž.K.
Komentarji
0

Sevilla, ki v španski LaLigi nikakor ne ujame prave forme, bo po poročanju španskih medijev kmalu zamenjal trenerja. Jorge Sampaoli, ki je šele na začetku oktobra prevzel vodenje španskega prvoligaša, naj bi bil slej kot prej odpuščen, Sevilla pa je že našla zamenjavo zanj.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nogometaše Seville bo po odhodu Jorgeja Sampaolija vodil Jose Luis Mendilibar, poroča španski časnik Marca. Njegova prva naloga bo dvigniti klub z dna španske LaLige, hkrati pa bo skušal ekipo čim bolje pripraviti na četrtfinalna obračuna v Ligi Evropa, kjer se bo rekorderka po številu trofej pomerila z Manchester Unitedom (prvo četrtfinalno tekmo si boste lahko v živo ogledali na VOYO).

Žreb četrtfinala Lige Evropa

Mendilibar, ki je nazadnje vodil Alaves, naj bi pogodbo podpisal le do konca sezone, poroča Marca, ki poudarja, da je novi strateg že v Sevilli in da bo v torek opravil prvi trening z ekipo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sevilla, ki jo bo v tej sezoni vodil že tretji trener, je trenutno na 14. mestu 20-članskega prvenstva. Od predzadnjeuvrščene Almerie jo ločita le dve točki.

Četrti trener v tej sezoni pa bo prevzel zadnji Elche, ki ob 13 točkah zaostanka za Almerio nima več realnih možnosti za obstanek. Klub je sporočil, da je po Franciscu Rodriguezu in Jorgeju Almironu odpustil še Pabla Machina.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.