Nogomet

Skender: Vsekakor moramo izboljšati našo igro

Ljubljana, 23. 06. 2020 15.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko je vodstvo ljubljanske Olimpije po porazu s Celjem končalo sodelovanje s trenerjem Safetom Hadžićem, je zeleno-bele prevzel 36-letni Dino Skender. Mladi hrvaški strokovnjak, ki je v preteklosti deloval predvsem v mladinskih selekcijah, pol leta pa je vodil prvoligaša iz Osijeka, je na klopi vodilne ekipe lige debitiral z zmago v sosedskem derbiju proti Domžalam.

V Domžalah je prvič na klopi zmajev sedel glavni trener Dino Skender, ki je bil po zmagi in dragocenih treh točkah izjemno zadovoljen. 

Predsednik Milan Mandarić je ob podpisu pogodbe izpostavil, da od novega trenerja pričakuje, poleg uspešnega zaključka letošnjega prvenstva, predvsem nadaljnji razvoj vizije o pomenu lastne nogometne šole in afirmacije mladih nogometnih upov, brez katerih ni mogoče zagotoviti varne prihodnosti Olimpije.

Olimpija bo veliki derbi z Mariborom pričakala kot vodilna ekipa lige. "Vedeli smo, da nas čaka težka tekma. Morali smo prebiti to psihološko blokado. Fantje so dali vse od sebe in na koncu smo bili nagrajeni z zadetkom za zmago. Danes je bilo pomembno, da odigramo samozavestno in strnemo našo obrambo. Vsekakor še moramo izboljšati našo igro, vedno so stvari, ki jih je možno popraviti in nadgraditi. Izgledati moramo trdno, odgovorno in disciplinirano. Takšne stvari se dosegajo korak po korak in tokrat so bile vse misli usmerjene na Domžale. Zdaj sledi popoln fokus na Mariboru in derbiju, ki ga gostimo v Stožicah," je bil izčrpen za uradno spletno stran Olimpije novopečeni trener zmajev Skender. 

Nejc Vidmar
Nejc Vidmar FOTO: Damjan Žibert

"Hvaležen sem za vsako minuto na igrišču, ki se mi ponudi. Vsaka zmaga pomeni ogromno, in ta je bila še posebej pomembna. V bitki za naslov bo vsaka točka štela in vesel sem, da sem lahko tudi sam nekoliko pripomogel ekipi do današnje zmage. Zdaj gremo na derbi dvignjenih glav in z dobro popotnico,« pa je za uradno klubsko spletno stran dejal strelec edinega gola na tekmi v Domžalah Haris Kadrić.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Neprilagodljiv
23. 06. 2020 16.45
-4
Maribor šampion !!!
macek_garfield
23. 06. 2020 16.40
+2
v igri za burek nimate, gazda mandaric je tako kot v zadnjih letih Zidar, ko je vodil olimpijo, brez vizije ... meni je edino zal zvestih navijacev tako obicajnih kot zelenih zmajcekof,ki s srcem podpirajo njihov klub, pozdrav iz svetega mesta Maribor
Optimisty
23. 06. 2020 16.46
+0
hahah..tudi vas mb ima igro ravno tako kot moja olimpija...čisto vsako tekmo se izvlečete iz poraza...tako da tiho bodi
macek_garfield
23. 06. 2020 17.24
+2
zmajcek, tisti ping-ponk da ste dali gol v domzalama je bila sreca, v nedeljo dobite novo petardo ha ha ha
Basti0604
23. 06. 2020 16.40
-5
Sanjate vi o naslovu prvaka ljubljancani,najprej vas bomo povozli sredi stozic,trofeja ostane na stajerskem