Nogomet

Slovensko obarvani Panathinaikos do pokalne lovorike

Volos, 26. 05. 2024 08.25 | Posodobljeno pred 21 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Panathinaikos je v finalu grškega pokala z 1:0 ugnal Aris iz Soluna. Za 20. pokalni naslov atenskega moštva je v 97. minuti edini zadetek prispeval Giorgos Vagiannidis. Slovenski reprezentant Adam Gnezda Čerin je odigral celo tekmo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V drugem polčasu je francoska sodnica Stephanie Frappart pokazala kar tri rdeče kartone. Sprva je pri zelenih moral predčasno pod prho Giannis Kotsiras, nato pa še nogometaša Arisa Vladimir Darida in Jean Jules Mvondo

Glavna sodnica je morala po neljubih scenah ob koncu tekme igrišče zapustiti v spremstvu policije. Do nje je agresivno pristopil tudi predsednik Arisa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Od treh slovenskih reprezentantov v taboru zasedbe iz Aten je tokrat igral le Adam Gnezda Čerin, ki je odigral celotno tekmo. Benjamina Verbiča in Andraža Šporarja ni bilo v kadru.

Panathinaikos si je s pokalno zmago zagotovil uvrstitev v drugi krog kvalifikacij za Ligo Evropa.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dinozaver79
26. 05. 2024 15.00
+0
Adam je nas najboljsi vezist
borjac
26. 05. 2024 09.18
+0
Adam Gnezda Čerin je dozorel v vrhunskega veznega igralca, kluba in Slovenske reprezentance, upam da se Kek ne bo igral z kakšnimi poskusi ........ po željah Mariborskih menedžerjev.