Nogomet

Solskjaer: Pogba ostaja vrag. Tudi v naslednji sezoni bo naš nogometaš

Manchester, 13. 03. 2020 16.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Otoški Manchester United po visoki zmagi v Avstriji (5:0) proti ekipi iz Linza hiti proti četrtfinalu Lige Evropa. Norveški strokovnjak na klopi rdečih vragov Ole Gunnar Solskjaer je prepričan, da bo tudi v naslednji sezoni vodil to ekipo z Otoka in dodaja, da bo francoski zvezdnik Paul Pogba še naprej član Manchester Uniteda.

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer FOTO: AP
Čeprav po svetu zaradi pandemije novega koronavirusa kot po tekočem traku odpovedujejo športna tekmovanja, so bili nogometaši v Ligi Evropa še aktivni. Na sporedu šest tekem osmine finala, obračuna Sevilla - Roma in Inter - Getafe pa sta zaradi omenjenega virusa preloženi. Kljub vsemu so bili dobro razpoloženi nogometaši Uniteda, ki so vodilno ekipo avstrijske lige iz Linza nadigrali s kar 5:0 in imajo pred povratno tekmo na Old Traffordu neulovljivo prednost. 

Paul Pogba
Paul Pogba FOTO: AP

Strateg rdečih vragov Ole Gunnar Solskjaer je zelo pohvalil svoje varovance za predstavo proti Lasku, pred zbranimi novinarji pa je odgovarjal tudi na vprašanje vezano na prihodnost francoskega zvezdnika Paula Pogbaja na Otoku. Bo tudi v prihodnje član Manchester Uniteda? "Veliko težav je imel s poškodbami v zadnjem času, zato je odigral precej manj tekem kot smo upali in pričakovali," se je Norvežan najprej izvil pred vprašanjem, nato pa zares govoril o prihodnosti 26-letnega francoskega vezista, ki je na Otok prišel iz vrst Juventusa. Čeprav je kontroverzni zastopnik Francoza Mino Raiola večkrat dvoumno govoril o prihodnosti Pogbaja pri Manchestru in puščal odprte vse možnosti, še posebej tisto o vrnitvi v Torino, pa je Solskjaer prepričan, da bo Pogba še naprej član vragov. "Paul je naš nogometaš. Zelo ga potrebujemo. Ima še veljavno pogodbo, ki ga s klubom veže tudi v prihodnji sezoni. Prepričan sem, da bo ostal."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DR.Fejsbuk
27. 05. 2020 09.46
Če pa sedaj nista, potem naj pa delata kaj drugega....
Roninax
15. 03. 2020 08.09
+5
Fernandeš je najboljši nakup zadnjih 5let.. Pogbaja prodajo pa naj kupijo 3 dobre igralce ki bodo hoteli igrat.. Ne pa ta opica ki hoce v Italijo
Zentrum
14. 03. 2020 19.03
+3
Napaka. Na "bolniško" bo šel takoj, ko bo Unitedu spet zaštekalo.
Iztok Draksler
14. 03. 2020 14.38
+4
ja kaj jim pa preostene,....noben ga noce...bi ga prodal..ce bi ledobil zelejen znesek..ampak..niso klubi vec bedaki...sto miljonov za kr neki....mejte ga...
TITO 50
14. 03. 2020 10.33
+2
Sem mislil da si boljši trener, tvoj leni Pogba ni vreden dresa niti 2, ekipe, Juventus je z njim naredil posel stoletja, Agneli ni zastonj lastnik Fiata.
Iztok Draksler
14. 03. 2020 14.39
+4
kdo ga bo pa kupil...za male pare..ja..za velik denar..pa ne...
Malo_sutra
14. 03. 2020 08.19
-3
Kdo vse je vcasih igral za take man u... a glej zdej kr debata da bo pogba ostal, smesen tako ali drugace.