Nogomet

Solskjaerju se trese stolček: se Pochettino vrača na Otok?

Manchester, 06. 10. 2020 14.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Za nogometaši v najmočnejši konkurenci angleškega klubskega nogometa so trije krogi, po katerih enemu od favoritov za najvišja mesta Manchester Unitedu ne kaže najbolje. Po zadnjem šokantnem porazu na domačem Old Traffordu proti Tottenhamu (1:6) so se v britanskih medijih začela ugibanja o prihodnosti norveškega strokovnjaka Oleja Gunnarja Solskjaerja na klopi rdečih vragov.

Že naslednja prvenstvena preizkušnja, ki jo bo Manchester United odigral konec tedna na gostovanju v Newcastlu, bi lahko bila ključna za nadaljnji status Oleja Gunnarja Solskjaerja na klopi rdečih vragov.

"Če je Norvežan z odločnim pristopom v zaključku lanske sezone navdušil vse, ki stiskajo pesti za Manchester United, in moštvo z Old Trafforda neposredno popeljal v skupinski del elitne Lige prvakov, je po drugi strani z zelo slabim vstopom v novo tekmovalno obdobje razočaral taiste privržence, ki so pričakovali korak, če že ne dva, naprej v primerjavi s predhodnimi sezonami. Unitedovi nogometaši vnovič ne delujejo na način, kot bi to pričakovali od skupine ljudi, ki brani barve tako eminentnega kluba," v en glas poročajo otoški mediji, ki se čudijo tako medlim predstavam Paula Pogbaja in druščine.

Oleju Gunnarju Solskjaerju naj bi se po zadnjem visokem porazu s Tottenhamom (1:6) pošteno tresel stolček.
Oleju Gunnarju Solskjaerju naj bi se po zadnjem visokem porazu s Tottenhamom (1:6) pošteno tresel stolček. FOTO: AP

Po zadnjem sramotnem porazu s Tottenhamom (1:6) so se posledično začela pojavljati ugibanja o prihodnosti norveškega stratega na klopi neprepoznavnega Manchester Uniteda. "Če v zelo kratkem času ne bo napredka v igri in posledično boljših rezultatov, bo uprava kluba potegnila logično potezo in poiskala novega trenerja. Med najresnejšimi kandidati se omenja nekdanjega trenerja londonskega Tottenhama Mauricia Pochettina, ki je bil nedolgo nazaj eden od kandidatov za klopi Juventusa in Barcelone," so še zapisali britanski mediji.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
07. 10. 2020 10.52
+0
se ena zrtev mourinha vec....vesel sem da je mou z tottenhamom razbil united in tako lastnikom uniteda vrnil milo za drago...po odhodu safa iz uniteda je bil mourinho se najboljsi trener...le da je prislo do upora pogbaja in lingarda in se parih nogometasov ki so razlog zakaj je dobil mourinho nogo od lastnikov uniteda...no danes mislim da se lastniki zavedajo da so storili napako ko so odslovili mourinha in ne preplacanih primadon cigar glavna zelja je samo denar, hise, potovanja in kazanje na druzbenih omrezjih...ce kdo pozna anglesko ligo je to mourinho, z njim bi danes united bil boljsi in kvalitetnejsi kot pa je pod olijem....
kadabra
06. 10. 2020 20.16
+3
To bi bila daleč najboljša odločitev Manchester Uniteda
Brcavrit
06. 10. 2020 16.35
+0
Ah dajte no nehat s temi nebulozami! V Angliji nihče ne piše o tem, niti se ne govori o kaki menjavi. Ole je trdno v sedlu, sam poklopit se mora vse . Ni to Olimpija, pa da se po vsakem porazu trenerja menja.
kadabra
06. 10. 2020 20.16
+1
Preberi malo angleške časopise. Praktično vsi pišejo o tem.
MarsallLaw
06. 10. 2020 16.33
+2
Drugo leto bo pa Cavanni trener :D
Houdor
06. 10. 2020 15.19
+0
Ola Guma Šolčjer je gotof
Maximus
06. 10. 2020 16.26
+0
Človek svojega nicka ne razumeš. Vse kar si ti sposoben rečt je: Hodor. Verjemi precej bolje bi bilo kot to kar bruhaš zdaj.