SP v nogometu 2022

Tite: Če bo na treningu vse v redu, bo Neymar igral v osmini finala!

Doha, 04. 12. 2022 16.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Jan Lukač
Komentarji
0

Brazilska reprezentanca se pripravlja na obračun osmine finala svetovnega prvenstva proti Južni Koreji, še vedno pa je pod vprašajem nastop njihovega prvega zvezdnika Neymarja.

Selektor Tite odgovoril na najpogostejše vprašanje

Selecao in s tem celotna Brazilija je v pričakovanju dvoboja z Južno Korejo, večina vprašanj pa se vrti okoli rumene desetice. Neymar Jr. se je poškodoval na prvi tekmi tega mundiala proti Srbiji, po spletu pa so zaokrožile fotografije zateklega gležnja prvega zvezdnika kariok. Takoj je bilo jasno, da bo moral nogometaš PSG-ja počivati vsaj do konca uvodne faze turnirja, danes pa je brazilski selektor Tite naznanil, da bi utegnil 30-letnik že jutri znova zakorakati na zelenico: "Kar se tiče Neymarja – vedel sem, da me boste to vprašali. Treniral bo z nami danes popoldne, če bo vse v redu, potem bo jutri igral. Danes imamo specifičen trening in ne želim razmišljati o ničemer drugem, ne delim informacij, ki niso resnične. Želim si kredibilnosti skozi celotno svojo kariero in takšen sem bil vedno do medijev, če ne želim nečesa dejati, potem pač ne bom. Moj odgovor je, da bo Neymar danes treniral, in če bo vse v redu, bo jutri igral. Preostalih 10 igralcev ne bom razkril." Tako je bolj ali manj jasno, da bo Neymar s tekmovanjem lahko nadaljeval, vprašanje pa je, ali ga bo Tite že jutri znova poslal v ogenj, ambicije njegove zasedbe so kot venomer najvišje.

Neymar s spodbudnim tvitom

Že včeraj se je brazilski idol množic oglasil na socialnem omrežju Tviter, kjer je objavil sliki s treninga in ob tem zapisal verz iz slovite pesmi I got you Jamesa Browna, s čimer je dal navijačem jasno vedeti, da se vrača in da bo lahko nanj znova računal tudi selektor Selecaa. To je pred začetkom ključne faze tekmovanja za Brazilijo še kako spodbudna novica v lovu za novim naslovom najboljše reprezentance na svetu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.