Nogomet

Španci v izdihljajih do prvega mesta, Ronaldo zapravil 11-metrovko, VAR odločil obe tekmi

Moskva, 25. 06. 2018 21.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Nogometaši Španije so v izdihljajih tekme z Marokom prišli do pomembnega izenačujočega zadetka (2:2), s katerim so zaključili na vrhu lestvice skupine B. Izdatno jim je pomagala tudi iranska reprezentanca, ki je izenačujoči zadetek na tekmi s Portugalsko (1:1) dosegla prav v sodnikovem podaljšku tekme. Cristiano Ronaldo je zapravil 11-metrovko.

Isco je dosegel prvi zadetek Špancev.
Isco je dosegel prvi zadetek Špancev. FOTO: AP

Edini gol za Portugalsko je dosegel Ricardo Quaresma, ki je tokrat prvič na prvenstvu začel v prvi enajsterici, s prefinjenim strelom v izteku prvega polčasa, za izenačenje pa je z bele točke po pregledu video posnetka poskrbel Karim Ansarifard. Portugalci bi lahko že v 53. minuti vodili z 2:0, a je Cristiano Ronaldo zapravil strel z bele točke oz. bolje zapisano mu je vratar Alireza Beiranvand strel ubranil. Tako je zvezdnik portugalske reprezentance zapravil priložnost, da bi se na vrhu najboljših strelcev izenačil s Harryjem Kaneom.

Na drugi tekmi sta Španija in Maroko remizirala (2:2), za remi je (po pogledu posnetka) poskrbel rezervist Iago Aspas. Ta je s prefinjenim strelom s peto izkoristil podajo Danija Carvajala in poskrbel za to (ob pomoči iranske reprezentance), da se je Španija s prvim mestom v osmini finala izognila neugodnemu Urugvaju. Tam se bodo pomerili z Rusijo .Velja omeniti, da so Španci zdaj neporaženi že 23 tekem, a prepričali na tem prvenstvu še niso. 

Če je bila izrazita premoč Špancev v posesti žoge pričakovana, pa je bil kar malce nepričakovan izid po prvem delu. Ta je bil namreč izenačen. Maročani so povedli v 14. minuti. Andres Iniesta in Sergio Ramos se nista najbolje razumela na sredini igrišča, tako da je žogo ukradel Khalid Boutaib, sam stekel proti vratom in na koncu ugnal Davida De Geo.

Španci pa so kmalu odgovorili in izenačili v 19. minuti, potem ko je Iniesta po levi strani prišel v kazenski prostor, podal žogo nazaj v sredino do Isca, ki jo je iz bližine poslal pod prečko maroškega gola.

Španci so v izdihljajih obeh tekem prišli do prvega mesta, s čimer so se izognili Urugvaju.
Španci so v izdihljajih obeh tekem prišli do prvega mesta, s čimer so se izognili Urugvaju. FOTO: AP

V nadaljevanju so Španci še naprej pletli in pleti, a posebej nevarni niso bili, tik pred koncem polčasa je bil sicer le za las prekratek pred golom Diego Costa, na drugi strani pa je že v 24. minuti Boutaib znova prehitel španske branilce in malce z leve prišel pred gol, a je takrat dvoboj dobil De Gea, za katerega je bila to sploh prva obramba na turnirju.

V uvodu drugega dela so Maročani zahtevali prosti strel po igranju z roko Gerarda Piqueja, a je sodnik pokazal na nadaljevanje igre. V 55. minuti pa je Nordin Amrabat izvrstno sprožil z desne strani s približno 20 metrov in zadel stičišče prečke in vratnice španskih vrat.

V 62. minuti so prvič v drugem polčasu resno zagrozili Španci, ko je z glavo poskusil Isco, tik pred golovo črto pa je žogo, prav tako z glavo, izbil Romain Saiss. Po kotu je z glavo poskusil še Pique, a za nekaj centimetrov zgrešil cilj.

V 82. minuti pa nov šok za Špance. Maročani so namreč povedli, po kotu pa je bil v kazenskem prostoru najvišji Youssef En Nesyri in z glavo zadel za 2:1. Že v sodniškem dodatku pa so se Španci rešili, po podaji Danija Carvajala je iz bližine s peto zadel Iago Aspas. Sodniki so sicer naknadno še preverili z VAR, ali je bil Aspas v prepovedanem položaju, a ni bil, tako da so potrdili 2:2.

Španski junak Iago Aspas.
Španski junak Iago Aspas. FOTO: AP

Portugalci zapravili prvo mesto in celo ogrozili napredovanje
Portugalska je terensko premoč kronala v 45. minuti. Ricardo Quaresma se je prebil v kazenski prostor ter s strani in z natančnim, zahtevnim strelom - z zunanjo stranjo čevlja - zadel v zgornji kot vrat.

Evropski prvaki 2016 so imeli v 53. minuti idealno priložnost za povišanje izida. Padec Ronalda v kazenskem prostoru je sodnik iz Paragvaja po ogledu video posnetka ocenil kot najstrožjo kazen, petkratni dobitnik zlate žoge pa je sam izvedel strel z bele točke. Ronaldo ni zatresel mreže oziroma je vratar Beinranvand obranil njegov strel. Ronaldo je tako postal prvi Portugalec, ki je na svetovnih prvenstvih zgrešil strel z enajstih metrov.

Ronaldo je takole zapravil strel z bele točke.
Ronaldo je takole zapravil strel z bele točke. FOTO: AP

Do konca tekme so se razburjenja samo še stopnjevala. Zelo vroče, predvsem Cristianu Ronaldu, je bilo v 83. minuti. Na igrišču je po dvoboju s portugalskim zvezdnikom obležal iranski branilec. Počasni posnetek je pokazal, da ga je Ronaldo udaril s komolcem oziroma podlahtjo, sodnik pa ga je po ogledu video posnetka za nešportno potezo kaznoval z rumenim kartonom.

VAR oziroma video tehnologija je bil na preizkušnji še tretjič na tej tekmi v 93. minuti. Cedric Soares je v kazenskem prostoru igral z roko, dvajseto najstrožjo kazen na tem svetovnem prvenstvu, kar je že nov rekord mundialov, pa je v 1:1 pretvoril Karim Ansarifard. Do konca tekme bi lahko Iran poskrbel za največje presenečenje na tem prvenstvu, vendar Mehdi Taremi v 95. minuti ni izkoristil idealne priložnosti za gol in izjemen preobrat. Zadel je le zunanji del mreže.

Skupina B, 3. krog:

Iran - Portugalska 1:1 (0:1)
Ansarifard 90+3./11-m; Quaresma 45.
Ronaldo (Por) je v 53. minuti zastreljal enajstmetrovko, potem ko mu je vratar Alireza Beiranvand ubranil strel

Španija – Maroko 2:2 (1:1)
Isco 19., Aspas 90+3.; Boutaib 14., En Nesyri 81.

Lestvica:
1. Španija         3  1  2  0  6:5  5 točk
2. Portugalska     3  1  2  0  5:4  5
3. Iran            3  1  1  1  2:2  4
4. Maroko          3  0  1  2  2:24 1

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (147)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

šumar
26. 06. 2018 20.52
+1
kje si zapiralček haha to kar je počel mesi dosedaj tvoj ronaldo lahko samo sanja
Iniesta116
26. 06. 2018 17.39
+1
Pomojem je rumen karton zasluzen, js mu nebi dau rdecega...so mel pa sreco da niso iranci zadel v 94 minuti...tistim ki pa primerjate penal messija in penal ronalda pa lahk recem da bi zgresen penal obeh zagotovil boljse izhodisce, portugalci bi mel rusijo, argentini bi blo pa mal lazje po prvi tekmi...me pa zanima kam lahk portugalci pridejo, ker do zdej niso navdusili
šumar
26. 06. 2018 14.07
+2
zapiralec danes ti bo messi zapru usta počakej se malo pol te pa spet nebo dva dni sm gor haha
ehjaehja
26. 06. 2018 15.17
-3
Antena92
26. 06. 2018 11.19
+9
In smo spet tam. Crispi glavni nabijator. Ko Messi zgreši penal, je vse odločilno, ko Ronaldo zgreši penal, ni nič odločilnega. Penal je penal. Zgrešila sta ga oba. Če ti možgani ne delajo dobro, je Ronaldova zastreljana enajstmetrovka Portugalski prinesla Urugvaj in ne Rusije. To se meni zdi odločilno. Če se tebi ne, potem bolje, da ne gledaš nogometa. Portugalska je komaj premagala Maroko, remizirala z Iranom in s Španijo. S slednjo smo videli, zakaj je remizirala. Ker je res v slabi formi. Z Urugvajem bo pa težka. In še nekaj. Ne govori, da je imel Ronaldo eno slabo tekmo. Že proti Maroku je bil dokaj slab, proti Iranu je to samo potrdil. Že zadnjič sem napisal, da Ronaldo ni konstanten igralec in na leto odigra le par dobrih tekem. V LP letos je na nekaterih tekmah odigral zelo dobro, v polfinalih in v finalu ga ni bilo nikjer. V španski ligi je bil do februarja povsem neviden in pristavil levji delež k temu, da je bil Real tako porazen v španskem prvenstvu. Tudi prejšnjo sezono je začel igrati šele marca.
ehjaehja
26. 06. 2018 11.22
-8
Vendar ti nečesar ne razumeš,res ni isto kajti Ronaldo ima 4 gole na treh tekmah in je z reprezentanco uvrščen v osmino finala zato zgrešena enajst metrovka ne igra velike uloge,Messi ima 3 tekme 0 golov ter zgrešeno enajst metrovko in mu grozi izpad,premoreš sedaj to primerjati in razumeti da je bolj kritično messijevo stanje?
Antena92
26. 06. 2018 11.41
+6
Zmorem razumeti, da je Messijevo stanje bolj kritično. Veste, kaj je. Sam nikoli ne krivim samo enega igralca, razen če ni zapravil nešteto lepih priložnosti. Vračam z enako mero, kot vi to počnete proti Messiju. Če Portugalska včeraj ne bi prejela gola, tista enajstmetrovka ne bi odločala o ničemer, tako da ni vsega kriv zgolj Ronaldo. Enako sem trdil proti Islandiji. Če obramba Argentine ne bi prejela gola, Messijeva enajstmetrovka ne bi odločala o ničemer. To je ekipni šport. Celotna ekipa mora funkcionirati za uspeh, vsak doprinese svoj delež. Niso vse zgolj samo goli. Lahko pa govorim o formi Ronalda. Na zadnjih dveh tekmah je pokazal približno toliko kot Messi na prvih dveh. Proti Maroku mu je uspelo doseči gol, ampak lahko se zahvali zgolj obrambi Portugalske, da je vzdržala vse nalete Maroka in Maročanom, da niso uspeli zabiti gola iz neštetih priložnosti.
ehjaehja
26. 06. 2018 11.50
-8
Ronaldova forma 100krat boljša od messijeve,in to boš danes sam videl;)
igyyp
26. 06. 2018 11.54
+5
zapiramvamusta: žal se moram z Antena92 strinjati in tudi ti. Ronaldova 11 metrovka je bila velikega pomena, dobili bi ruse, zdaj imamo neuhodne Urugvajce z Suarezom in Cavanijem na čelu. 11 metrovka Messija je bila prav tako zelo pomembna, vendar ne moreš rečt da je Messi vsega kriv. Sicer pa tu igrajo reprezentance in ne Messi in Cr. Tudi jaz sem navijač Portugalske in posledično Ronalda. Malo se umiri navijaški duh je karma ne pa pluvanje. Lepo se imej in pozdrav od navijača Reala.
ehjaehja
26. 06. 2018 12.01
-5
to ne spremeni dejstva da ima Messi 0 golov in igra slabše,Ronaldo tudi ne more vsega sam pa vendarle naredi razliko tudi sam,navsezadnje pa logično da se strinjaš z anteno,namreč moje objektivnosti se ne da kupiti za lajke, lep pozdrav tudi tebi
igyyp
26. 06. 2018 12.07
+5
zapiramvamusta: kakšne lajke, samo napisal je mnenje, in strinjam se z njim v določenih segmentih, ali nebi bila nam lažja Rusija? Saj portugal ni samo Cr, oz Messi samo Argentina. Ne vem al sem pa jaz bumbar.
edinho70
26. 06. 2018 12.08
-3
edinho70
26. 06. 2018 12.09
-3
ehjaehja
26. 06. 2018 12.11
-3
edihno to sem štel še današnjo vnaprej:D
cripstoned
26. 06. 2018 12.15
+0
antena zamenjan anteno....ocitno ti je signala zmanjkalo...
šumar
26. 06. 2018 14.05
+1
haha zapiralec a ronaldo ze zna kej preigravat pa podajat
ehjaehja
26. 06. 2018 10.51
-8
upam da danes začneta v prvi postavi dybala ter higuain! Naj malo pozabijo na vodjo ter naj se združijo kot ekipa to jim je edina rešitev,če pa bo spet en igralec(vemo kateri) imel dirigentsko palčico in če vsaj dybala ne začne v prvi postavi potem pa jim res želim da gredo domov. V nasprotnem primeru pa bom danes navijal za argentino
Uporabnik1306167
26. 06. 2018 10.43
-2
SP 2018 je eno veliko bul s.h.i.t.
blazter
26. 06. 2018 10.05
+2
Špancem se pozna prevelik vpliv Pepove in Barcine igre. To pa je brez določenih igralcev prebrano. Portugalci? Ni bilo slabo glede na iranski tepež. CR ni dal svojega.
metallica-one
26. 06. 2018 09.59
+9
Kaj se tu komentira svetovno prvenstvo v nogometu ali interni dvoboj messija in ronalda. Enim ni pomoci res.
dark horse
26. 06. 2018 09.42
+3
Bi pa sam dosledno sankcionirali vsak komolec, vlečenje,porivanje itd. Pa naj bo vsako tekmo 10 rumenih,6 rdečih in 4 penala. Vse preveč je postalo podobno rugbyju
cripstoned
26. 06. 2018 09.21
-11
kollerik in johhny...a vec kot 21 plusekov si ne moreta dati? hahahahaha....ko so ti vrhunec dneva plusi in minusi tukaj potem ves da ti je nogomet (real madrid, ronaldo, portugal) unicil zivljenje....
igyyp
26. 06. 2018 09.36
+7
Ampak vi trije si pa res ne daste mira. Cripsy z Kollerikom se lahko vredu zmeniš vendar vi2 ne moreta iz svoje kože, na polno "kud puklo da puklo" lep pozdrav obema ;)
Johnny_J
26. 06. 2018 09.52
+5
Igyyp pa poglej kake piše,jz ga že 2 leti nagovarjam,da gre po strokovno pomoč,ampak se ne da. Ljubezen je slepa in dokler v njem gori ljubezen do Ronalda,mu ne moreš odpret oči.
igyyp
26. 06. 2018 11.48
+2
Johnny_J: jaz vse komentarje takšne in neumne ignoriram, zakaj obremnjevat, sicer pa vsi imamo dolge gobce, dobro da Cr in Messi ne bereta naših komentarjev bi oba bruhala. Lp tudi tebi
igyyp
26. 06. 2018 09.14
+21
Urugvaj bo strah in trepet za Portugalsko, sicer včerajšnje tekme z Rusi ne moreš primerjat ker Rusi niso niti blizu nekem uspehu. Takoj ko pride malo boljši nasprotnik je konec veselja, sicer sem pristaš portugalske in navijam za RM, sam se ni nekako Urugvaj zdi superioren proti Portugalski, mogoče se motim. Glede zgrešene 11 metrovke Ronalda, bi lahko včeraj veliko odločala, portugal bi dobil ruse, tako kot neki pravite ni odločala, je veliko odločala. Tudi Messijeva je, tako malo se skulirajte in ne pišite bedarij, gledamo nogomet ne pa politiko, kdo, kaj in zakaj. Lp vsem navijačem.
dark horse
26. 06. 2018 09.23
+12
cripstoned
26. 06. 2018 09.25
-13
igyyp...dejstvo je da ko portugal najbolj potrebuuje ronalda ta pride do izraza...edina sreca ki jo ima ronaldo in portugal je ta da se igra smo ena tekma....urugvajci bodo sli na karto grobosti in kontre....ampak pri ronaldu in portugalcih se tudi tako lahko opeces...
igyyp
26. 06. 2018 09.29
+4
Cripsy: jaz nisem napisal da portugal nebo premagal Urugvaja, napisal sem, da imajo nekako za moje občutke več možnosti. Itak, da sem za Portugalsko, o grobostih pa brez veze gledamo nogomet ne pa klanje. Lp tudi tebi
krneki_123
26. 06. 2018 09.34
+3
igyyp, tvoje komentarje je, za razliko od nekaterih drugih, veselje prebrat, eden boljših tukaj. Za cripstya sem pa že ugotovil, da ima dvojno osebnost, namreč, če ni govora o Ronaldu in realu, je zmožen povsem realnega pogleda na svet.
igyyp
26. 06. 2018 09.39
+3
krneki_123: nekateri imajo debelo kožo ;) lp tebi
Johnny_J
26. 06. 2018 09.05
+8
Ronaldov karton: tudi jaz ne bi dal rdečega,ampak razumem,da navijači Barcelone težje sprejmemo karton rumene barve,saj je naš Roberto videl drugo barvo za podoben prekršek na zadnjem el classicu.
cripstoned
26. 06. 2018 09.15
-11
ne omenjaj elklasike...vse od prihoda zidana je real igral z 11 proti 15....pa je se vedno bil real superioren...spomni se raje tekme z romo kjer je messi izgubil zivce in z glavo v glavo udaril igralca rome ki ga je nato se davil...slo pa je za igralca mapou yanga....smesno kako se hitro oglasis ko gre za ronalda...ko je pa govor o messiju se pa skrivas ali pa slepis....jasno saj so tvoje bolecine prehude....
Johnny_J
26. 06. 2018 09.23
+9
Kje pobiraš signal tekem,ki jih ti gledaš? Ali si res tako ozko gleden,da ne vidiš niti prsta pred sabo. In sploh ne vem kaj se razburjaš,saj sem napisal,da bi tudi jaz dal rumenega. Tvoja bolečina je razvidna iz vsakega posta ki ga napišeš.
dark horse
26. 06. 2018 09.26
+9
Robertov prekršek tudi približno ni bil podoben. On je le zamahnil Marcelo pa se vrgel kot bi ga Tyson na polno zadel. Tu je bil čisti komolec plus prepričevanje da ni nič storil s svojim arogantnim ciničnim nasmehom. Posran je bil pa do kolen ker je vedel da je blizu rdečega
Johnny_J
26. 06. 2018 09.46
+3
Dark, primerjavo sem dal samo zaradi objektivnosti tistih,ki pišejo,da ta prekršek ni bil niti za rumenega.
ehjaehja
26. 06. 2018 08.45
-6
Mar vas nič ne izuči?počakajte na tekmo Argentin-nigerija hahaha:D
Kollerik
26. 06. 2018 08.38
+1
he, he, he...pa je šel cel tede ubogemu Cripsyju in njegovemu alter egu zapirači...kva čmu..karma is a Bitch... :))
cripstoned
26. 06. 2018 09.15
-11
to so tvoje zelje....pri meni pa samo veselje...5let si porabil za real madrid, ronalda in mene....veselil si se pa bolj malo.....hahahahaa
cripstoned
26. 06. 2018 08.38
-9
pa se za vse tiste ki enacite zgresen penal ronalda z messijevim....messi je odlocal o zmagi in 3 tockah....ronaldo pa je ze bil takrat z eno nogo v osminifinala....vem da ste komaj cakali da se nekaj taksnega stori da lahko pljuvate po najboljsemu....v klubskem tekmovanju je to se huje...hahahaha...ampak na koncu vsega ste vi tisti ki jocete in ne ronaldo...on dviguje lovorike rusi 30let stare rekorde ki jih postavi sam in jih nato spet rusi....tako kot je ibra vceraj povedal velja tudi za ronalda....vec kot vas je boljse je ...na koncu ko se veseli uspeha in lovorike je vse toliko slajse.....kritiki pa ostajate samo kritiki najboljsega in nic drugega....kdaj vam bo to jasno?! hahahaah
mptour
26. 06. 2018 09.11
+13
Zgrešen penal je zgrešen penal. Včeraj ni veliko manjkalo, da bi lizika zaradi njega pakiral kovčke. Škoda, da ni iranec zadel v podaljšku.
mb6
26. 06. 2018 09.20
-8
A ni Messi ZGREŠIL gola, Ronaldov strel je pa golman ubranil? Priznam, nisem velik navijač nogometa, kaj šele strokovnjak... sam men se zdi pa to vseeno malce razlike ;)
Johnny_J
26. 06. 2018 09.56
+5
Mb6,zgrešen penal,je zgrešen penal. Tu ni neke posebne filozofije.
cripstoned
26. 06. 2018 07.49
-8
ena slaba tekma ronalda pa hejteri dozivljajo orgazme...kaj bo sele ko portugalska izpade....ampak nekaj je jasno....ronaldo je sam iztrzil remi proti spancem in on je krivec da so danes v osminifinala...jasno je tudi da ima ze evropski naslov oz lovoriko z repko in da je legenda svoje dezele....kako pa kaj vas neviden idol? ze vidim komentarje ce danes zadane gol....goat itd a realnost je povsem drugacna...hahahaha....kot sem ze na zacetku povedal...vseeno mi je za portugal in ronalda ter messija in argentino....ampak hejteri si pac zasluzite da vas tepem poleg karme se z dejstvi....ronaldo je aktualni evropski prvak z repko in 3x zaporedni prvak z klubom...je najboljsi strelec lige prvakov in 2. najboljsi strelec repk....messi pac ne....in letos bo spet zasluzeno dvignil zlato zogo ....vi pa v jok...kot je to praksa zadnjih 5let....
mptour
26. 06. 2018 08.13
+8
KaPi
26. 06. 2018 08.21
+8
dark horse
26. 06. 2018 08.29
+7
Boš kaj o sami tekmi napisal? Bo šlo?? Eno in isto lajaš parkrat na dan
cripstoned
26. 06. 2018 08.34
-6
penal nad ronaldom po mnenju vecine strokovnjakov....penal za iran pa se niso strinjali...dejstvo je da tista zoga ne bi nikoli prisla v gol...so pa omenjali tudi prosti strel iz 1 polcasa ko je ronaldov strel ubranil igralec irana z roko v kazenskem prostoru....in video sodniki niso poklicali glavnega sodnika da si pogleda na ekranu....kar se tice pa ronalda in izkljucitve bi pa to bila smesna izkljucitev...nekateri so mnenja da ni bilo niti za rumenega..
Johnny_J
26. 06. 2018 08.34
+7
Tripstoned...ena slaba tekma? Tvoja televizija prenaša drugačne tekme kot preostalemu svetu. Kje je bil proti Maroku? Videli smo ga samo v 4 min. Proti Špancem,smo pa tudi videli zakaj mu je uspel hat-trick,saj sta tudi Iran in Maroko igrala z njimi,kot da sta velesili. In več kot očitno je,da je quaresma rešil Portugalce pred izpadom. Vrni se na zaprti oddelek,ker ti še ni dobro in tekmo z urugvajem raje ne glej,ker si boš še kaj naredil!
cripstoned
26. 06. 2018 08.40
-9
dark horse ...pa se tista o lajanju...vi lajate ze 5 let mi pa gremo dalje....4x v 5 sezonah od tega 3x zapored....da je zadeva se toliko hujsa za vas je ronaldo osvojil evorpsko prvenstvo z repko sredi pariza in potem se svojo 5.zlato zogo....lajaj se na mnoga leta...
realmadrid
26. 06. 2018 08.41
+1
pa je bilo v 4.minuti cist dovolj. Tvojega lajeka se nismo vidli v 180min
dark horse
26. 06. 2018 08.50
+4
Hahaha čisti penal za Iran si očitno spet spregledal kajne drugi je bil le kompenzacija za nedostojnega. O kartonu za Cr 99% se jih strinja da bi bil rdeči brez da bi pogledal var če bi bil to kdo drug. Se je lepo videla komunikacija in ukaz kaj naj mu podeli. Roka pri prostem strelu?? Hahaha ja res je ko strelja on ali kdo od realovcev bi moralo biti tako. Get a Life And new glasses
dark horse
26. 06. 2018 08.53
+7
Ti lajaš vsak dan eno in isto še ko napišeš kaj o tekmi se zlažeš oz napišeš to kar ti vidiš. Sam pišem to kar vidim tudi kritiziran pa naj bo to Messi ali kdorkoli iz barce ko igra ona,tu je sv prv ti pa nabijaš o Cr in Realu
cripstoned
26. 06. 2018 09.17
-9
how how how...hejterji ....v neskoncnost ....kot vasa bolecina...ne vem zakaj se trudite pisati...jaz samo preberem vaso ime in vam napisem....ni potrrebno komentirati vasih komentarjev ker sem v 5 letih spoznal da greste samo na slabse...
dark horse
26. 06. 2018 09.28
+6
Če ne bi prebral ne bi vedel o čem smo pisali. Lažeš hitreje kot pes leti
rolica
25. 06. 2018 22.50
+17
vidiš kaj rata če ne spiš ponoči
Johnny_J
26. 06. 2018 08.36
+4
jezekteka
25. 06. 2018 22.49
-16
Na BBCju so vsi rekli, da to ni bil rdeči karton. Drogba je rekel, da ni bil niti rumeni. Da ne govorim o penalu za Iran, to so pa sploh čist spljuval. Tko sa ne vem, a slovenčki-kavčarji več vemo o nogometu, kot Zabaleta, Drogba in Sheerar na BBCju? :D
mptour
25. 06. 2018 22.52
+15
Kollerik
25. 06. 2018 22.54
+7
Antena92
25. 06. 2018 22.54
+16
Da ni bil niti rumeni? Potem se pa lahko vsi nogometaši udarjajo. Saj to ni karton.
Kollerik
25. 06. 2018 22.58
+13
Malopezde14
26. 06. 2018 15.27
+2
Malopezde14
26. 06. 2018 15.27
+2
pa najprej si pridobi znanje o športu nato pametuj
asdf jkl?
25. 06. 2018 22.46
-11
VAR tehnologija pokvari čar nogometa in je brezveze use skp gledat pokvarjo use stem skos eno cakanje skos en s***** nekatere stvari se dosodijo k se nebi smele in se nekatere stvari nedosodijo katere bi se morale..
+23
nameren udarec z roko in to brez žoge po novem samo rumeni karton...prilagojen kriterij za zgresnalda...
1ddenis1
25. 06. 2018 22.40
-10