Nogomet

Spet "sveto" ime Olimpija Ljubljana

Ljubljana, 05. 03. 2008 15.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni klub Olimpija Bežigrad se po sklepu Upravne enote Ljubljana odslej imenuje NK Olimpija Ljubljana.

NK Olimpija Bežigrad bo odslej spet NK Olimpija Ljubljana.
NK Olimpija Bežigrad bo odslej spet NK Olimpija Ljubljana. FOTO: Jani Dolinšek

Ljubljanski klub bo z novim imenom nastopal že v spomladanskem delu prvenstva v tretji slovenski nogometni ligi, ki se bo pričel 15. marca.
S tem so se izpolnila pričakovanja in želje kluba ter njegovih navijačev, ki so ime NK Olimpija Ljubljana izglasovali na občnem zboru kluba 15. novembra 2006, na tej osnovi pa je klub vložil vlogo za spremembo imena kluba na UE Ljubljana, so v ljubljanskem klubu zapisali v sporočilu za javnost.
"Pridobitev uradnega dovoljenja za uporabo imena Olimpija je dobra novica tako za klub kot naše igralce v vseh selekcijah, nogometne navijače in mesto Ljubljana. Za vse v klubu pa hkrati predstavlja tudi dodatno motivacijo in zavezo k nadaljnjemu trdemu delu in čimprejšnjemu napredovanju članskega moštva v prvo slovensko nogometno ligo. Na ta način bo ime Olimpija dobilo polni pomen," je dejal direktor kluba Aleš Remih.


  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mali Suzenj
05. 03. 2008 16.31
+1
sveto ime, ja...polno dreka, goljufij in pohlepnežev, ki se jim sanja ne kako funkcionira sodoben klub! Pavlin si je verjetno že odprl kak nov bančni račun, da bo lahko pridno obračal na novo "prigarani" denar :D bolje bi bilo če bi se preimenovali v Patetična Olimpija Ljubljana
hattrick@volja.net
05. 03. 2008 16.26
+1
Men je pa všeč zgodba o Feniksu iz Bežigrada.
sd_rasica@yahoo.com
05. 03. 2008 15.32
+1
In spet v rokah ljudi, ki bodo oskrunili sveto ime. Rudonji je bil še do včeraj sveto ime Koper, Pavlinu je pa tako ali tako sveto ime bančni račun. Sveta pralnica denarja za podjetje G-MONT in KD je že začela s centrifugo.