Nogomet

Šporar na naslovnici vodilnega portugalskega časnika: 'Eksplodiral bo'

Lizbona, 28. 04. 2020 17.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V portugalski nogometni ligi so zadnjo tekmo odigrali pred dobrim mesecem dni. Med tistimi, ki so ves čas pridno vadili v svojih domovih, je bil tudi član Sportinga iz Lizbone Andraž Šporar. Ljubljančan je z ekipo začel trenirati v začetku tedna, kdaj pa se bo portugalsko prvenstvo nadaljevalo, pa še ni povsem znano. Medtem se je "bohotil" na naslovnici športnega časnika Record, kjer so o njem pisali z izbranimi besedami.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Andraž Šporar
Andraž Šporar FOTO: AP

Slovenski nogometni reprezentant Andraž Šporar in njegovi soigralci pri Sportingu iz Lizbone bodo sicer tri mesece prejemali za 40 odstotkov nižjo plačo. S tem klub želi zmanjšati finančne izgube, ki jih bo prineslo neigranje zaradi pandemije novega koronavirusa. Da se vse skupaj le vrača k "normali", potrjuje dejstvo, da so pri Sportingu s treningi začeli v začetku tedna, kdaj pa se bo nadaljevalo prvenstvo, pa točno še ni znano. 

Šporar je s šestim golom v tej sezoni Lige Evropa na vrhu lestvice strelcev . V dresu Sportinga je v mesecu dni , odkar je prišel na Portugalsko, zabil tri gole.

Ljubljančan, ki je v zimskem prestopnem roku za skoraj sedem milijonov evrov iz Slovana iz Bratislave prestopil k Sportingu in v tem času že zabil tri gole in dodal asistenco, se je v zadnji izdaji športnega časnika Record bohotil na naslovnici, kjer so o njem pisali z izbranimi besedami in vse skupaj zasolili z naslovom: "Eksplodiralo bo!" kar da vedeti, da tudi mediji na Portugalskem pričakujejo velike stvari od tega 26-letnega slovenskega reprezentanta, ki je v karieri nastopal za Interblock, Olimpijo, Basel, Arminio Bielefeld, Slovan in sedaj Sporting.

V portugalski nogometni ligi so zadnjo tekmo odigrali pred mesecem dni. Po 24. krogih vodi Porto (60 točk), ki ima pred drugo Benfico točko prednosti. Tretja je Braga s 46 točkami, četrti pa Šporarjev Sporting z 42. 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dolencg
28. 04. 2020 21.45
+3
Bravo Andraž mi smo s tabo Domžale
dark horse
28. 04. 2020 19.27
+4
A je fižol jedel,ga napenja?
BuenosAires
28. 04. 2020 19.23
+28
Bravo Andraž, želim ti lepo kariero.
samomojemnenje
28. 04. 2020 19.13
+2
"Eksplodiral bo"...kaj se je smodnika najedel? Malo za hec...
rafinho
28. 04. 2020 18.59
+26
pravi garač...samo tako naprej
macek_garfield
28. 04. 2020 18.54
+33
ceprav je otrok lolimpije, se je prelevil v kar dobrega igralca, vse dobro na sportni poti, pa to