Nogomet

Stanković: Pozitivno sem presenečen nad napredkom

Ljubljana, 04. 02. 2021 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Olimpije so se po dveh prostih dneh, ki so jih imeli na voljo po pripravah v Umagu, v torek vrnili v trenažni proces. Glavni trener Ljubljančanov Goran Stanković je z opravljenim delom na pripravah zadovoljen in že pogleduje proti začetku spomladanskega dela sezone, ko se bodo zmaji v prvem spomladanskem krogu udarili s Koprčani na Bonifiki.

Goran Stanković in Milan Mandarić
Goran Stanković in Milan Mandarić FOTO: NK Olimpija Ljubljana

Zeleno-beli so v Umagu opravili kar 17 treningov in odigrali štiri pripravljalne tekme. Novi trener Goran Stanković, ki je po končanem jesenskem delu sezone zamenjal odstavljenega Dina Skenderja, je svoje varovance v pogovoru za uradno spletno stran kluba pohvalil: "Zelo sem zadovoljen s pripravami. Fante lahko samo pohvalim. Soočajo se z novimi usmeritvami glede igre in to tudi sprejemajo. Pozitivno sem presenečen nad napredkom, ki smo ga naredili. Fantje sprejemajo nove smernice in mislim, da smo iz dneva v dan boljši. Mogoče potrebujemo malo časa, ampak verjamem v igralce in tudi v osebje, ki sestavlja našo ekipo." Strateg Olimpije vidi še nekaj prostora za napredek: "Največ smo delali na uigravanju ekipe. Tukaj imamo še veliko rezerve. Pomembno je, da so igralci samozavestni, da se ne bojijo taktične ali tehnične napake. Motivacija mora biti stalno na maksimumu." Priprave so opravili številni mladi igralci, med katerimi je bilo tudi nekaj članov mladinske selekcije Olimpije: "Te fante poznam, saj so že delali z mano. Pokazali so se v zelo pozitivni luči. Seveda je treba delati pametno in jih pravilno dozirati, da se čim boljše razvijejo. To je prihodnost Olimpije."

V sredo Ljubljančane čaka prva tekma spomladanskega dela sezone. V gosteh se bodo pomerili s Koprom: "Časa je vedno manj. Osredotočili se bomo na odpravljanje taktičnih in tehničnih napak, ki so se pojavljale skozi pripravljalne tekme. Treba pa se bo pripraviti tudi na tekmo s Koprom. Verjamem v ekipo in da bomo to izpeljali, kot je treba."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Koronavirus pasica november

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gremolevo
04. 02. 2021 15.44
-1
Stankovič sem navijač Olimpije bom pa rekel tole kako boš šele presenečen ko se bo začela liga hm s temi igralci in neprestanimi prodajami in nakupi se ne ustvrja dobro moštvo in ja Stankovič za to nisi kriv ti drži.mislim da bo na koncu Olimpija na 3 ali4 mestu upam da se motim se pa bojim da se ne no in to bo tisto boleče presenečenje in ja kriv trener iskati novega in karavana gre naprej škoda
Diegol14
04. 02. 2021 12.08
-4
Ne prbijej....
PanAm
04. 02. 2021 10.07
+0
Tega starega pa res ne prenašam dobro.
dreka?1
04. 02. 2021 11.23
+5
Če ne bi bilo tega starega,bi Olmpija igrala v 4.ligi ali pa zvečer igrali rekreacijo na male gole.
glavni Baja
04. 02. 2021 15.16
+1
Valkidžija
04. 02. 2021 15.18
+0
Nej gredo kej koristnga delat, ne pa se za žogo gont in čakat miloščino raznih sponzorjev. Na njih so se tako navadili, da jim je vsakomesečni priliv sponzorjev samoumeven, kot mesečna plača. Pozabili so, da je odločitev, ali in koliko bo dal če bo sploh dal, sponzorjeva dobra volja.
gremolevo
04. 02. 2021 15.47
+1
drekač1 s svojim profilom si vse povedal jaz bi mogoče dodal da se primi kaj bolj koristnega kot trosit neumnosti ko tega starega še ni bilo je bila Olimpija v prvi ligi tako da za male gole bi bil primeren ti ampak ne za branjenje ampak da bi od zadaj držal gol da se ne bi premikal hahaha
AbrA0_KadaBRa
04. 02. 2021 10.01
+1
Samo Nk Maribor!
glavni Baja
04. 02. 2021 10.17
+4