Nogomet

Suarez se je poslovil od navijačev Gremia: Naslednja postaja Miami?

Porto Alegre, 04. 12. 2023 16.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Urugvajski napadalec Luis Suarez je dres brazilskega Gremia oblekel januarja letos, na zadnji tekmi pred domačimi navijači pa je zabil edini zadetek na obračunu proti Vascu. Pogodba 36-letniku poteče z novim letom, namigovanja o tem, da bo ponovno združil moči z Lionelom Messijem, pa so vse večja.

Luis Suarez
Luis Suarez FOTO: AP

Luis Suarez bo zadnjo tekmo v dresu brazilskega kluba odigral 7. decembra, trenutno četrtouvrščeni Gremio pa pred zadnjim ligaškim obračunom sezone nima več možnosti za osvojitev naslova. Na zadnji domači tekmi je Urugvajec v 46. minuti dosegel edini zadetek na tekmi in poskrbel za evforijo na tribunah stadiona v Porto Alegreju. Kljub temu da je na jugu Brazilije preživel manj kot eno leto, je bilo njegovo slovo precej čustveno.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Navijači Inter Miamija so navdušeni nad dejstvom, da je Suarez kljub svojim letom na 32 ligaških tekmah sodeloval pri kar 26 zadetkih. Suarez bo v Severni Ameriki združil moči z nekdanjimi soigralci Lionelom Messijem, Sergiom Busquetsom in Jordijem Albo, ki so redni del sezone sklenili na predzadnjem mestu vzhodne konference Lige MLS.

Lionel Messi, Jordi Alba in Luis Suarez
Lionel Messi, Jordi Alba in Luis Suarez FOTO: AP

Suarez pred tekmami jemlje tablete in protibolečinske injekcije

Zaradi problemov s kolenom urugvajski napadalec večer pred tekmo poje tri protibolečinske tablete in si vbrizga Voltaren, protivnetno zdravilo. "Na kolenu še zmeraj čutim posledice operacije, ki sem jo prestal leta 2020. V zadnji fazi okrevanja se je začela epidemija koronavirusa, ki me je prisilila v to, da vaje delam sam. Če dan pred tekmo ne vzamem zdravil, naslednji dan ne morem igrati," je o svojih težavah povedal nekdanji napadalec Ajaxa, Liverpoola in Barcelone.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

viking76
05. 12. 2023 11.06
+2
Bo treba pred sezono dati kakšnih 10eur na stavo, da bo miami prvak.
Franci123
04. 12. 2023 21.35
+4
Eden najboljsih špic v zgodovini fuzbala
Nelyy
04. 12. 2023 19.56
+3
Grizli Adams..