Nogomet

Šuler se vrača v Ljudski vrt

Maribor, 19. 01. 2021 11.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Marko Šuler se vrača v tabor vijoličastih. Nekdanji branilec Maribora bo po igralski prevzel se funkcionarsko vlogo. Korošec bo odslej deloval kot pomočnik športnega direktorja Oliverja Bogatinova. Z delom bo začel takoj, z moštvom bo odpotoval tudi na priprave v Turčijo.

Oliver Bogatinov
Oliver Bogatinov FOTO: 24ur.com

Povezava med nogometaši in vodstvom kluba bo, kot piše na uradni spletni strani kluba, osrednja naloga delovanja Marka Šulerja. "Zahvaljujem se za zaupanje, s ponosom sem prejel vabilo Oliverja Bogatinova k sodelovanju in se z velikim zagonom lotevam dela. Ob izraženi pobudi kluba je bilo težko reči ne. Moja vloga bo povezava med športnim delom in slačilnico, med igriščem in pisarnami, z namenom, da s skupnimi močmi dvignemo celoten projekt še na višji nivo. Občutki so pozitivni, glede na ekipo in klubski potencial gre za velik izziv. Temelji so zelo dobro postavljeni, je pa mogoče narediti nove korake naprej, za kar si bomo vsi skupaj prizadevali," je med drugim za uradno spletno stran mariborskega kluba 37-letni Dravograjčan povedal ob vrnitvi v Maribor. "Marko Šuler je bil že kot igralec prepoznaven po zmagovalni miselnosti, z močno izraženo značajsko črto. V klubu in slovenskem nogometu je pustil globoko sled, vodstveno sposobnost pa potrjuje tudi s tem, da je po aktivni karieri v svojem rojstnem kraju prevzel vlogo predsednika kluba, kar pomeni, da razume pomen odgovornosti do družbe. Hkrati pa je s tem, ko je sprejel moje povabilo, potrdil ljubezen do Maribora in verjamem, da bo prispeval svoj delež k skupnem vijol’čnem mozaiku," pa je odločitev za spletno stran vijoličastih pojasnil Oliver Bogatinov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nekdanji reprezentant, ki je v dresu Maribora odigral 174 tekem, je kariero sklenil pred letom in pol, pred dobrim letom pa je postal predsednik Nogometnega kluba Dravograd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gogi_
19. 01. 2021 15.31
+0
Zdej ga hvalite ,ko je sel ste ga pljuval in po spet ga boste. Stajerci ste k kravji rep,enkrat levo enkrat desno. Darko in Zlatko sta edina ki sta vredna in sposobna za maribor. Fortudo ti pa delas razliko ned prdcem in smrdcem. Koga briga a je slovenj alj dravc ,isti k. Nic od nic . Septembra bo ze odsel.
FORTUDO1
19. 01. 2021 14.07
-1
Čestitke Marko, sicar pa Slovenjgradčan in ne Dravograjčan!
gogi_
19. 01. 2021 14.04
+1
Zgleda da v mb frizerski saloni se ne delajo. Drejc ne vem kolk ga poznas sam tole kar si napisal se bere kot provokacija. Srecno kekec.
drejc79 1
19. 01. 2021 13.21
+1
Bravo Marko! Velik človek in izjemno sposoben človek. Srečno na tej novi poti!
pep b
19. 01. 2021 12.49
+2
Intelektualec