Nogomet

Talentirani Hudson-Odoi zaradi strgane tetive končal sezono

London, 23. 04. 2019 09.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Krilni nogometaš angleškega premierligaša Chelseaja Callum Hudson-Odoi je na družbenem omrežju Twitter potrdil, da je zanj sezone že konec. Na ponedeljkovi prvenstveni tekmi proti Burnleyju (2:2) si je angleški reprezentant strgal ahilovo tetivo.

Soigralci in nasprotniki so po tem, ko je obležal na zelenici stadiona Stamford Bridge, poskušali potolažiti mladega Hudsona-Odoija.
Soigralci in nasprotniki so po tem, ko je obležal na zelenici stadiona Stamford Bridge, poskušali potolažiti mladega Hudsona-Odoija. FOTO: AP

Preden je 18-letni nogometaš Callum-Hudson Odoi sporočil slabo novico, je pred medije stopil Gianfranco Zola, pomočnik glavnega trenerja Chelseaja Maurizia Sarrija, ki je prav tako namignil na težjo poškodbo ahilove tetive. Za Londončane je to hud udarec, saj se bori za mesta, ki v prihodnji sezoni prinašajo Ligo prvakov, ob tem pa ga v polfinalu evropske lige čaka nemški Eintracht Frankfurt.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Res sem razočaran, da sem končal sezono s strgano ahilovo tetivo, moram trdo delati in se poskusiti vrniti še močnejši za naslednjo sezono!!!" je sporočil Hudson-Odoi.

Ostal tudi brez polfinala zaključnega turnirja Lige narodov
S tem, ko je krilni nogometaš sporočil, da je že končal sezono, bo ostal tudi brez junijskega polfinala Lige narodov. Mladega Angleža mediji že nekaj časa selijo iz Chelseaja v münchenski Bayern, zaradi česar je italijanski trener Hudsona-Odoija nekajkrat pustil na klopi oziroma tribuni, v zadnjih tednih pa se je vrnil v ekipo in je bil eden boljših posameznikov londonske ekipe.

Ta bi ga v naslednjih mesecih toliko bolj potrebovala tudi zaradi kazni Mednarodne nogometne zveze (Fifa), ki je Chelseaju prepovedala registracijo novih nogometašev v naslednjih dveh prestopnih rokih, Hudsona-Odoija pa pri modrih vidijo kot možnega naslednika Edena Hazarda, če bo Belgijec po večletnem koketiranju le odšel v Real Madrid.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.