Nogomet

Težavam ni videti konca: Bo Karius kmalu obsedel na klopi Bešiktaša?

Istanbul, 21. 10. 2018 06.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po lanskoletnem kolapsu v finalu Lige prvakov so se nad Lorisom Kariusom zgrnili temni oblaki. Po prihodu Alissona Beckerja se Nemec preselil k turškemu Bešiktašu, a njegovih težav očitno s tem še ni konec. Po nekaj spodrsljajih v vratih turškega prvoligaša je njegov položaj prvega vratarja pod vprašajem.

Na tekmi proti Malmu si je Loris Karius privoščil novo napako, ki ni ušla budnim očem nogometnih navdušencev. Nemški vratar je ob navidez povsem nenevarnem visokem predložku z desne strani, potem ko je žoga oplazila gostujočega branilca, namesto da bi le-to ujel ali odbil v kot, prejel gol.

ESPN sicer poroča, da naj bi bili v Bešiktašu povsem zadovoljni s predstavami Nemca. 
ESPN sicer poroča, da naj bi bili v Bešiktašu povsem zadovoljni s predstavami Nemca.  FOTO: AP

Obupani Karius je po novem velikem spodrsljaju v znak opravičila dvignil roko visoko v zrak, a v klubu več kot očitno njegove napake še niso pozabili. Prav zato turški mediji poročajo, da v Bešiktašu na naslednjih tekmah evropskega tekmovanja ne bi več računali na Nemca. Namesto Kariusa bi priložnost proti Genku dobil Tolga Zengin

Po plazu kritik na družabnih omrežjih, pa je obnašanje Kariusa kritiziral tudi nekdanji nemški reprezentančni vratar Uli Stein. "Karius očitno meni, da je bolj pomembno objavljati fotografije na družabnih omrežjih, kot pa igrati na igrišču," je svojega rojaka pokaral Stein in dodal: "Potrebuje dve popolni sezoni, da se spet dokaže." 

 

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Haralmaan
21. 10. 2018 14.45
+0
A ni blo to 2 tedna in pol nazaj in vi to danes objavljate
ehjaehja
21. 10. 2018 14.18
+3
Tega pa so uročili.
Hellsrael
21. 10. 2018 13.48
+4
In tak panj robiva milijoncke.....cccc