Nogomet

Težavam Liverpoola ni videti konca: ostali še brez okuženega Salaha

Liverpool, 13. 11. 2020 16.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Napadalec Liverpoola Mohamed Salah je okužen z novim koronavirusom, so v petek potrdili pri Egiptovski nogometni zvezi. Po informacijah BBC bi lahko Salah izpustil naslednji tekmi Liverpoolčanov v prvenstvu (Leicester City) in Ligi prvakov (Atalanta).

Salah (desno) je nedavno s soigralci blestel na tekmi Lige prvakov v Bergamu, kjer je Liverpool italijanskega prvoligaša Atalanto odpravil s kar 5:0.
Salah (desno) je nedavno s soigralci blestel na tekmi Lige prvakov v Bergamu, kjer je Liverpool italijanskega prvoligaša Atalanto odpravil s kar 5:0. FOTO: AP
Tekme Lige prvakov se na Kanal A in VOYO vračajo v torek, 24. novembra, ko si boste lahko ogledali gostovanje RB Leipziga pri Paris Saint-Germainu (začetek prenosa ob 20.40). To bo ponovitev letošnjega polfinala za  Parižane in ekipo nekdanjega slovenskega reprezentanta Kevina Kampla. V sredo, 25. novembra, pa si boste lahko v naši družbi ogledali obračun evropskih velikanov Interja in madridskega Reala.

Mohamed Salah se je okužil med tokratno reprezentančno akcijo v domovini ter tako še dodatno zapletel načrte klubskega trenerja Jürgna Kloppa pred nadaljevanjem sezone, v kateri je že za več mesecev (najverjetneje pa celo za vso sezono) ostal brez srednjega branilca Virgila van Dijka, nedavno pa se je težje poškodoval še en branilec Joe Gomez.

Egiptovska nogometna zveza (EFA) je v petek sporočila, da je bil 28-letni Salah na testiranju pozitiven, a da zaenkrat nima simptomov. Dodali so, da so vsi ostali člani reprezentance oddali negativne brise. Egipčani v soboto na kvalifikacijski tekmi za nastop na Afriškem pokalu narodov sicer gostijo Togo, nato pa se v torek podajajo na gostovanje k istemu tekmecu.

Salaha čaka samoosammitev, po poročanju BBC pa bi lahko izpustil prihajajoči tekmi svojega kluba. Angleške prvake čaka derbi Premier League z Leicester Cityjem v soboto, 21. novembra, nato pa še druga tekma z Atalanto slovenskega reprezentanta Josipa Iličića v skupinskem delu Lige prvakov v sredo, 25. novembra. Salah je začel vseh osem ligaških tekem za "redse" v tej sezoni in dosegel ravno toliko golov.

Koronavirus pasica november
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
14. 11. 2020 10.06
+1
kollerik teoretik zarote a ga je ramos okuzil? hahahaha
Trend01
14. 11. 2020 09.55
+2
Sem šel malo pogledati stanja poškodb po Evropi. Ma, saj ni tako hudo kot se govori. Pri poškodbah izstopata v bistvu le L'pool (sicer 7 igralcev, ki ne igrajo, a kar nekaj nosilcev: van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold, Fabinho, Thiago, Salah s korono), Real (tudi 7 - nosilci: Carvajal, Fede + korona Case in Hazard). Barcelona s 5imi (nosilec Fati in Coutinho). Potem so še Inter s 5imi (a nepomembnimi igralci) ter s 4imi City, Bayern. Juve in Atleti s po 3mi. United, Chelsea, Arsenal s po 2ma in Tottenham z 0 poškodovanimi. Veliko, 6, jih ima tudi PSG, a tudi v glavnem nenosilci (razen Verrattija in Draxlerja, ki pa nista "ta glavna"). Skratka, poškod ni toliko, da bi morali jamrati. Smolo ima letos dejansko L'pool, ki ima kar hude poškodbe. ostali nič posebnega. Kot vsako leto.
Konan
14. 11. 2020 08.28
+1
Me zanima kdo bo izkoristil to zdaj v boju za prvaka
Hachi
13. 11. 2020 21.25
Si kar predstavljam,kako tezke posledice bo to pustilo na njem.verjetno bo tako hudo,da bo moral ze cez 14 dni igrati na polno.
ka.pa.ces
13. 11. 2020 20.48
+1
Jao... Ka bo še vse... Letos je pa vse proti Lpoolu... Salah YNWA 💪
FH540
13. 11. 2020 19.43
+1
Tema..nimajo “srece”
Walter Pravicek
13. 11. 2020 18.00
-2
ZELO POUČNO,NEZANIMIVO!MI SE IMAMO SEDAJ ČAS "PRELUFTATI" LE OKOLI BAJT V SLOVENIJI,VI PA SERVIRATE ŠPORT,PA TEATER,PA VSE O ČEMER PREJ NI NIKOLI NIČ PISALO,RAZEN V TEH RUBRIKAH!NA AVSTRIJSKI TV IMAJO VESELO IGRE LJUDSKE NARAVE,PA JE TO MOŽNO GLEDATI BREZ HOJE V TEATER(KOT ONO SLOVENSKO:TA VESELI DAN ALI MATIČEK SE ŽENI!ŠPORT?MOREBITI KOT FORMULA 1,KI NI SPLOH OB SLOVENSKIH KOMENTARJIH ZANIMIVA,TELEMACHT PA VSE TUJE POSTAJE TV ZAPRE TISTI ČAS!SMUČANJE?TUDI V GORSKIH VASICAH ŠVICE NI GLEDALCEV!LE SPREMLJEVALCI EKIP SERVISERJI; TER KAKŠNA VESELA BREZDELNA DEKLICA.ZA VZOREC!MNOŽIČNI ŠPOTRI TUDI ZUNANJE IGRE NISO PRIORITETA,KO GRE ZA NAŠE ZDRAVJE,ŽIVLJENJA!NOTRANJE IGRE PA SO ITAK VIR OKUŽB!DRETJE,PLUVANJE,SMRKANJE,TER VSE KAR TV POKAŽE.DA UMREŠ OD SMEHA!
poserjemsenavas
13. 11. 2020 18.13
+3
Deri se doma, če upaš, tu se ti ni treba.
madridista07
14. 11. 2020 08.30
+1