Nogomet

Setien: Še vedno verjamem, da bo Real Madrid grešil

Barcelona, 26. 06. 2020 18.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trener Barcelone Quique Setien verjame, da bo Real do konca prvenstva še grešil, obenem pa dvomi, da bo tudi blaugrana zmagala vseh sedem preostalih tekem do konca prvenstva.

"Seveda sem še vedno prepričan, da bo Real Madrid grešil," je dejal Setien. "Do konca ostaja še sedem krogov in zelo težko je zmagati. Mi smo remizirali, oni še niso, toda to je igra, ki nas včasih preseneti," je prepričan trener Barcelona Quique Setien, ki je na tem mestu 13. januarja letos zamenjal Ernesta Valverdeja

Quique Setien
Quique Setien FOTO: AP

Barcelona je pred koronapremorom vodila na lestvici, čeprav je izgubila derbi z Realom, zdaj pa je po remiju v Sevilli Real na vrhu z enakim številom točk, a boljšim medsebojnim izkupičkom. Barcelona ima v nadaljevanju vsaj na papirju težji razpored kot Real, saj jo čaka tudi tekma z Atletico Madridom. A Setiena ne skrbi le tekma s colchonerosi, ki so v Ligi prvakov zaustavili zasedbo Liverpoola, poleg tega pa se še borijo za četrto mesto v La Ligi, ki še vodi v Ligo prvakov v naslednji sezoni.

Barcelona bo do konca La lige igrala še z naslednjimi ekipami: Celta Vigo (v gosteh), Atletico Madrid (doma), Villarreal (v gosteh), Espanyol (doma), Valladolid (v gosteh), Osasuna (doma), Alaves (v gosteh). Real Madrid pa bo igral z Espanyolom (v gosteh), Getafejem (doma), Athletic Bilbaom (v gosteh), Alavesom (doma), Granado (v gosteh), Villarrealom (doma) in Leganesom (v gosteh).

"Katera koli tekma se lahko zakomplicira. Rezultati so precej tesni in treba bo počakati do zadnjega kroga," je prepričan Setien. "Naslednji dve tekmi (Celta in Atletico, op. p.) sta pomembni, toda tudi preostale," je še poudaril 61-letni trener Kataloncev. "Ne verjamem, da bomo zmagali vse tekme. Naša želja pa je zmagati vse," je bil presenetljivo iskren v razmišljanju Setien.

Trener Barcelone ni želel komentirati nekaterih spornih odločitev VAR-a v korist madridskega Reala v preteklih krogih. "Z razporedom tekem in VAR-om ne moremo narediti nič. Osredotočiti se moramo na tisto, na kar lahko vplivamo. Kar se VAR-a tiče, se držim ob strani. Imam svoje mnenje glede vseh situacij v nogometu, toda to nima vpliva na nogomet. In tako bo tudi v nadaljnje," je modro zaključil Setien. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

stoj?kov
27. 06. 2020 13.44
-2
real bo pustil točke v kataloniji jutri pri Espanyolu...
Iniesta
26. 06. 2020 21.31
+6
Realu lahko edino Athletic Bilbao pomesa strene ... na drugi strani pa Barca ne bo premagala Atletika, tako da bo verjetno Real prvak. Atletiko zna letos slaviti v LP. Čolo je sestavil imenitno ekipo ...
Trend01
26. 06. 2020 21.34
+13
Če bi/bodo pri Realu tako razmišljali kot ti pišeš - so prvenstvo že izgubili.
igyyp
26. 06. 2020 21.52
+5
Trend01: če bo začel na polno, ne bo težav, če ga bo pa sračkal z postavo, pol pa sam veš.
Benzzz
26. 06. 2020 21.16
+3
Nej bomo drugi sam da ti spokaš čim prej. Si mogoče za B ekipo. Za A sigurno nein!!!
samomojemnenje
26. 06. 2020 20.08
+7
Priznam, da sem bil proti Valverdeju, ampak tale model je pa še dosti slabši. Cel svet se mu že smeji, on pa še kar vztraja pri svojih starcih. Ja, sigurno bo Real še dvakrat.trikrat kiksnil. Iluzorno. Pravi trener ne gleda kako bo igral nasprotnik in zanaša na kikse rivala. Če bi imel svojo ekipo urejeno in vsaj neko igro, bi bilo bolj koristno. Poln kufer imam že raznih Satienov, Tata Martinov, Valverdejev. Če uprava ni sposobna pripeljati trenerja, ki je sposoben voditi, naj rajši vsi zapustijo Barco. Mogoče pa se zgledujejo po ManU-ju. In ko vehemntno razlaga, da ne bo komentiral VAR-a, je isto kot bi rekel, da Realu pomaga VAR, samo v celofan zavito. Oba sta že imela letos pomoč VAR-a oz. sodnikov, le da Real ima igro, Barca na žalost pač ne. In pozna se tudi to, da ima Real dosti boljše skavte, ki kar zavohajo dobre igralce za malo denarja. Žal mi je igralcev, ki morajo trpeti pod takšnimi trenerji in upravo. Bog pomagaj.
cripstoned
26. 06. 2020 20.17
-2
zdaj pa nam se priznaj pod katerimi profili se delujes bivsi symbolic...komentiranje povsem enako le da brez '' blablaba''...
samomojemnenje
26. 06. 2020 20.23
+1
Cripsi, enkrat in zadnjič ti bom povedal. Na ta portal sem se prijavil že deset let nazaj in sem tu in tam napisal kak komentar. Zadnje leto sem začel bolj aktivno pisat in takoj si me napadel, da sem ne vem več kaj vse. Symbolic sploh ne vem kdo je in se ga niti ne spomnim. Zakaj bi sploh moral imeti več profilov, saj s svojim napišem, kar mislim. Glej, jaz mislim, da si ti martinkrpan in Frel, ampak lahko, da se tudi motim. Jaz za sebe vem in lahko prisežem na vse moje drage in otroke, da nimam več profilov. Če tudi ti to lahko narediš, sva zmagala.
Trend01
26. 06. 2020 21.27
+3
@crips - s @symbolicom sva imela debate. @samomojemnenje je drugače pismen človek, ki kar veliko ve o nogometu. In zna za spremembo tudi sestavek napisati. Tudi stil drugih forumašev ne ustreza njegovemu stilu. Je kar "original".
igyyp
26. 06. 2020 21.41
+3
Trend01: se strinjam s tabo, možak kar lepo napiše, ne verjamem, da bi bil symbolic. Un je znal 3 stavje skupaj spackat pa še tisto ni bilo za nikamor.
Roglič šampion
27. 06. 2020 12.37
+1
Nevem kdo je ta symbolic, sem premalo casa na tem forumu. A ne verjamem da bi imel samomojemnenje 2 ali vec profilov. Je kar korekten navijac ki veliko ve o nogometu. Plus njegov slog pisanja se ne ujema z nikomer drugim
PeaceSellsButWhosBuying
26. 06. 2020 19.44
+1
Če odštejemo trofeje, ki jih je Real Madrid osvojil pod Francovim režimom (kar bi storil vsak razumen posameznik) nebi bil Real niti blizu Barcelone v osvojenih trofejah.
Ka pa mislis
26. 06. 2020 20.16
+2
Real do 2003 imel 8 naslovov lige prvakov, barcelona 1. Potem pride najmocnejsa ekipa vseh casov z ronaldinhem, messijem, iniesto in sedaj ima real 13 naslovov, barca 5. A frankota ni ze 40 let....
samomojemnenje
26. 06. 2020 20.17
+8
Po mojem, bi bilo boljše, da bi te skrbela sedanjost Barcine igre in prihodnost in kadrovanje. Franko je že trikrat prekopan.
Lucky
26. 06. 2020 21.41
+1
Frankota res že dolgo ni, sodniki so pa še vedno. Edino vprašanje, ki je tu relevantno je,kdaj so Realu bolj očitno pomagali.
igyyp
26. 06. 2020 19.42
+12
Dragi trener Barce. Če ti razmišljaš o kiksih Reala, se vidi, da nisi sposoben voditi ekipe Barcelone. Če bi imel kaj v buči bi sestavil ekipo, in jo lahko, čeprav je krajša od Realove, ti pa klamfaš na kikse RM. Bolano, pa kakorkoli se sliši.
samomojemnenje
26. 06. 2020 20.15
-1
igyyp, a ti tudi misliš, da je Real zavestno prepustil LaLigo Barci v vseh teh desetih letih? Ali morda Trend. Ker spodaj si ne upam komentirati, ker bom spet provokator in hejter. Pa imam svoje mnenje, da Real ali Barca nikoli ne bi naredila tega, da bi ne štartala na vse tri fronte. Pa bi tudi imel pripombo, kar eden stalno piše, da je Massi pred polnim stadionom obljubil ligo prvakov, kar pa je laž. Messi je pred polnim stadionom obljubil, da SE BODO TRUDILI, da osvojijo CL. Ampak saj si skoraj več ne upam izražati svoje mnenje, ker sem takoj hejter in provokator.
igyyp
26. 06. 2020 20.34
+5
Samomoje: Barca in Real vedno napadeta z vso močjo na vse lovorike. In tisti, ki je boljši tudi dobiva tekme, točko za točko. Nobeden ni nič zavestno, saj vsi igrajo, da bi bili prvaki, zmagovalci itd. To da je Messi navijačem obljubil osvojitev LP, tega jaz nisem videl, in tudi ne verjamem. Je pa santiagu slekel svojo majico in provociral, navijače RM, isto pa je tudi CR naredu, na španskem pokalu, to se spomnim.. Ti moraš pa sam rešit z komentatorjim, Mi2 se nikoli nisva udarila, in kar se mene tiče ni problema, z Zapiram in Cripsom moraš sam rešit. Super bi bilo, da se ne kregate, sam vidim, da vam nekako ne uspeva. Mogoče tudi ti malo živce umiriš, pa bo veliko bolje.
samomojemnenje
26. 06. 2020 20.52
-3
igyyp, ja poglej si v onem članku o Ronaldu zadnji Cripsijev odgovor, pa povej če se da z njim komunicirat. Pa zgoraj sem napisal odgovor, pa dvomim, da bo kaj odpisal. Oz. zdaj mogoče bo, ker sem tole napisal. Messi pa je itak slekel dres, da je odgovoril na Ronaldov slečen dres. Ja, Messi je pred celim stadionom obljubil, da se bodo borili za CL in ne da je obljubil, da bodo osvojili CL. To pa je razlika. In če nekdo piše takšne laži, mu je treba replicirat.
igyyp
26. 06. 2020 21.09
+3
Samomoje: res ti se preveč obremenjuješ z vsem kaj kdo napiše, z temi različnimi profili, jaz kar sem tu gor je samo igyyp in nikoli nič drugega ne bo. Zapiram tudi mislim, da ni ma več profilov,ker on stepe vse pa mu je čisto vseeno komu in kaj, za cripsa ne bom trdil, sam njega so tudi vsi vaši navijači sprovociral, in ima svobodo govora, pa ne govorim, da si ga ti,ampak imate vi tu gor tudi modelov. Jaz z vašimi navijači, evo Dark, 264005, Kollerik pa še kater, ki so našteti kao "" med hejterji ni nobenih težav, pa kot sem napisal tudi s tabo ne. Max365 ali nekaj podobnega, super, zdaj se morate pa zmenit. Je pa pri nas tudi par takih, da jih pa še v sanjah ne morem. Gre se pa sicer za nogomet ne za sovraženje. Zdaj tisti Freli itd, pa sploh ne vem kdo so pa mi je čisto vseeno. Evo 12345fcb vsaka mu čast enako. Vedno korekten in realen.
samomojemnenje
26. 06. 2020 21.24
-2
igyyp, žal takšen sem. Ne maram laži in pisanja kar tako nekaj iz glave in manipuliranja. Vsakemu lahko napišem kar mislim, direktno, brez ovinkov. Sem si že večkrat rekel, da ne bom sploh več odgovarjal na provokacije, pa me vseeno dvigne. Mogoče ti kot navijač Reala ne zaznaš toliko, ampak problem pri Cripsu je, da tudi ko napiše nekaj kao korektno, po ovinkih pomanjšuje Barco. Ampak, ok, midva itak tega ne bova rešila. Važno je, da se da komunicirati s tabo, Trendom, Danyjem in še mnogo normalnimi navijači iz vaše strani. In seveda tudi iz naše, da ne naštevam vseh.
igyyp
26. 06. 2020 21.38
+3
Samomoje: glavo pokonci in to je to, zdaj če ne moreš z Cripsom, pač ne, je vnet navijač RM in ga spoštujem, Trend nam vedno postreže kot dnevnik na tv z vsemi informacijami, vsaka čast mu kapo dol, vse izbrska, jaz bi si prste polomil, da vse brskam kaj on najde, Dany75, nobenega problema, zdaj če te pa vsaka beseda zmoti oz. jo vzameš kot provokacijo, je pa problem in takoj ogenj v strehi.
mojcd
26. 06. 2020 19.38
+4
Saj ne da Barco caka se Villareal pa Athletico v gosteh.....medtem ko Real ima same 'palčke' do konca
jozefStefan
26. 06. 2020 19.40
+10
Na malih tekmah se dobi prvenstvo!Je pa res, da Barca bolj visi.
samomojemnenje
26. 06. 2020 19.56
-1
Trend01
26. 06. 2020 20.06
+8
@mojcd - s fuzbalom pa nista ravno na ti, kajne? Palčki? Na "palčkih" se prvenstva odločajo. Real igra proti ekipam, ki so trenutno na mestih 20., 5., 10., 14., 9., 6. in 19. Barcelona pa 16., 3., 6., 20., 15., 11. in 14. Real je z Atleti solidno opravil. Zmaga in neodločeno. Naj pa še Barcelona. Če želi prvenstvo, bo pač treba.
samomojemnenje
26. 06. 2020 20.56
+1
ja saj polovico je Barca uspešno igrala z Atleti. Zmaga 1:0 na Vandi. Ampak takrat je še vsaj nekako igrala, bom rekel tako za silo.
Trend01
26. 06. 2020 21.30
+4
@samo - Jp, a bo treba "ponoviti vajo". @mojcd - Villareal; pravilno Villarreal. Athletico? Kdo je to? Ali je Athletic, oz. v tem primeru je pravilno Atlético ali kar po naše - Atletico.
janezdollar
26. 06. 2020 19.33
+2
Saj bo tudi Barca...
HalaCr77
26. 06. 2020 19.32
-5
Setien out.ahahahha Še najmanj 2x bodo izgubili
JOSEPH HAYDN
26. 06. 2020 19.24
+10
Setien morda ne bi bilo neumno se fokusirat na svojo ekipo in morda malo naštudirat kdo si zasluži igrat in kdo ne, ker roko na srce celo sezono je Barca pod nivojem, z izjemo seveda Messija, ki je izjemen kot vedno
PeaceSellsButWhosBuying
26. 06. 2020 19.15
-3
Barça naj se letos osredotoči na Ligo Prvakov in pusti Realu, da osvoji prvenstvo. Že tako ga Real osvoji le enkrat na vsake 5 let, tudi drugim klubom morajo pustiti malo zabave.
cripstoned
26. 06. 2020 19.21
-11
smesno... ce je kdo puscal barci laligo sta to oba kluba iz madrida ki sta opravicevala spanski nogomet v evropskem tekmovanju medtem ko ga je barca z izpadi samo blamirala... barca v vseh teh letih nikoli ni osvojila lalige 3x zapored... letos se ima priloznost ce ne tema... medtem pa je real pokoril evropo 4x v 5 sezonah od tega 3x zapored... glede na videno letos iz strani barce in reala je prav slednji blizje temu da bo v naslednjih 2 sezonah osvojil laligo in po dominaciji evropi po hitrem postopku izdominiral se laligo... tako kot real madrid to najbolje zna... saj ves, vsa ta leta si gledap real na tronu evrope... zdaj jih bos miral se v spaniji... in to brez ronalda...
dark horse
26. 06. 2020 19.30
+2
HalaCr77
26. 06. 2020 19.33
-2
osredočal so se oni vsako leto,enkrat je celo messi obljubil pred polnim stadionom,ampak nato je prišel Juve,Roma,Liverpool...
janezdollar
26. 06. 2020 19.34
+8
Kaj pa lahko naredijo v LP? S takšno igro popolnoma nič...
cripstoned
26. 06. 2020 20.18
+4
janez...saj je vsem jasno da dalje od cetrfinala ne morejo...ostale ekipe so pac premocne ...prebliski na vsake toliko od leta 2014 to je pa tudi vse od barce...danasnja barca ni ze lep cas tista barca ki smo jo poznali...pa saj vidite da lahko pohvalijo samo se messija ...
samomojemnenje
26. 06. 2020 21.03
+1
Prebliski so bili od 2014 naprej: 2015 liga prvakov, 2015, 2016, 2018, 2019 LaLiga, 2015, 2016, 2017, 2018 Copa del Rey.
cripstoned
26. 06. 2020 21.43
+1
priden...zdaj pa se napisi uspehe reala...
Roglič šampion
27. 06. 2020 12.44
2014,2016,2017,2018 liga prvakov, 2017 laliga, 2014 copa del rey. Sepravi barca vec lovorik ce gledamo ta tri osrednja tekmovanja. Res pa je da imajo realove nekoliko vecjo tezo
Roglič šampion
27. 06. 2020 12.48
+0
Je barca osvojila 3x zapored laligo sicer se pod guardiolo. Nato pa je 2x povezala 2 naslova in sicer 2014/15-2015/16 in 2017/18-2018/19
cripstoned
26. 06. 2020 19.10
+2
setien boljse bi bilo ce bi se oziral nato da barca ne gresi...real madrid je v celotni sezoni pri 3 porazih...ne verjamem da jih lahko ima cez 5 do konca...pravtako najmanj prejetih golov in zmago proti barci in atletom...ne skrbi ti za real madrid...brigaj se za barco in svoje probleme...
PeaceSellsButWhosBuying
26. 06. 2020 19.08
-5
Florentino Pérez in Španska nogometna zveza tega ne bosta dopustila. Real preprosto MORA letos osvojiti La Ligo, pa če je to na zakoniti ali nezakoniti način.
Trend01
26. 06. 2020 19.13
+4
Vzel si si naziv "DoNotFeedTheTroll". OK. Zakaj pa ne. A zakaj potem trolaš?
PeaceSellsButWhosBuying
26. 06. 2020 19.16
-3
cripstoned
26. 06. 2020 19.23
+5
HalaCr77
26. 06. 2020 19.34
-1
Trend01
26. 06. 2020 19.04
+5
Če pa tole vliva upanje: "Ne verjamem, da bomo zmagali vse tekme..." Torej računa, da bi lahko zamočili, ajd, dve tekmi. Torej jim mora Real 3. Čudno razmišljanje.