Nogomet

Trije okuženi nogometaši Fiorentine dobili zeleno luč zdravnikov

Firence, 05. 04. 2020 16.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trije nogometaši Fiorentine Italijan Patrick Cutrone, Srb Dušan Vlahović in Argentinec German Pezzella so si povsem opomogli po okužbi z novim koronavirusom. Njihovi zadnji testi so bili namreč negativni, je na svoji spletni strani potrdil italijanski prvoligaš.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. FOTO: AP

Ob tem so se v klubu znova zahvalili zdravniškemu osebju, ki skrbi za vse obolele. Zapisali so tudi, da so skupaj z različnimi organizacijami zbrali že več kot 760 tisoč evrov za nakup še kako potrebne zaščitne opreme in naprav za premagovanje te grozne pandemije.

Kot poroča srbska tiskovna agencija Tanjug, se je Dušan Vlahović z novim koronavirusom boril vse od 13. marca. Ves čas je bil doma v samoizolaciji, čas pa je preživljal ob gledanju TV-serij, filmov, poslušanju glasbe in izvajanju domačih treningov. Si pa tako kot vsi želi, da bi se lahko čim prej vrnil na stadion in znova zaigral pred navijači.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.