Nogomet

United pred 'velikim metom': blizu dogovora za prestop Jadona Sancha

Manchester, 03. 08. 2020 18.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Manchester United si bo po dolgih prizadevanjih vendarle lahko oddahnil. Britanski mediji namreč poročajo, da se je klub blizu končnega dogovora z angleškim nogometašem za prestop iz Borussie Dortmund. Eden boljših mladih nogometašev na svetu ta hip naj bi z rdečimi vragi v kratkem podpisal petletno pogodbo.

Statistika Jadona Sancha v sezoni 2019/20
Statistika Jadona Sancha v sezoni 2019/20 FOTO:

Vsega 20-letni Jadon Sancho je produkt Watfordove šole, a se je pri vsega 15 letih že preselil v akademijo Manchester Cityja. Ker tam kasneje ni dovolj priložnost za igro, se je z dovoljenjem trenerja Pepa Guardiole preselil k Borussii Dortmund, kjer je doživel popoln razcvet. Zdaj se bo, kot kaže, znova vrnil v Manchester, a k mestnim rivalom rdečim vragom. 

Sancho je v pretekli sezoni zbral 17 golov in kar 17 podaj na 32 tekmah nemške Bundeslige. Kot poroča britanski SkySports sta klub in 20-letnik blizu končnega dogovora glede plače in ostalih pogodbenih podrobnosti. Z vragi naj bi v kratkem podpisal petletno pogodbo. Dortmund naj bi sicer zahteval 120 milijonov evrov za prestop talentiranega napadalca, a bodo na koncu vendarle tudi zaradi pandemije novega koronavirusa Nemci najbrž pristali na nižji znesek. Britanski mediji pišejo o stotih milijonih evrih. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jodr
03. 08. 2020 21.10
+9
Čestitka za ulov MU. Tako se dela. Že tej sezoni naskok na LP.
modelx
03. 08. 2020 19.53
+2
in zakaj bi nižali ceno? virus ne more biti razlog. razlog je lahko le slaba kvaliteta. v borussiji menda pravijo, da je kvaliteta ok.
cripstoned
03. 08. 2020 19.35
+21
united se krepi ni kaj...letos so clani postali ze wan bissaka, maguire in bruno fernandez katerega jim je sam osebno predlagal in pripeljal prav cristiano ronaldo...ole mu je zelo hvalezen...zdaj pa se sancho....mislim da bi morali pri unitedu oditi se v nakup dybale kateri vem da ne bi razocaral...kakorkoli lepo je videti da se united pocasi in zagotovo vraca med top 3 klube v angliji...
beauceron
03. 08. 2020 20.06
-2
Tebi pa tudi pride sam da lahko omenjaš ronaldeka