Nogomet

United začenja prenovo ekipe, kot prvi prihaja James

Manchester, 21. 05. 2019 17.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po katastrofalni sezoni so pri Manchester Unitedu očitno odločno zavihali rokave. Burni prestopni rok, ki bo gotovo postregel s številnimi novimi obrazi, prav tako pa bo nemalo tudi odhodov, so v Teatru sanj začeli z okrepitvijo. Iz Swanseaja prihaja talentirani krilni igralec Daniel James.

James, ki je vstopal v zadnje leto pogodbe s Swanseajem, se dobro znajde na obeh krilnih pozicijah, v letošnji sezoni Championshipa pa je za klub na 33 tekmah v vseh tekmovanjih dosegel štiri zadetke, temu pa dodal še devet podaj. Swansea je sezono končal na 10. mestu v drugoligaški konkurenci.

Daniel James (levo) med proslavljanjem zadetka s svojim soigralcem Barriejem McKayjem (v sredini).
Daniel James (levo) med proslavljanjem zadetka s svojim soigralcem Barriejem McKayjem (v sredini). FOTO: AP

Čeprav se kluba uradno še nista dogovorila o ceni, ta naj bi znašala okrog 17 milijonov evrov (15 milijonov funtov), je po poročanju britanskega SkySportsa Jamesov prestop zgolj še formalnost. Valižan bo postal prva okrepitev kluba, odkar je na trenersko klop sedel norveški strokovnjak Ole Gunnar Solskjaer.

James se je širši nogometni javnosti predstavil marca s tem solo zadetkom proti Brentfordu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Brgolino
22. 05. 2019 09.13
+2
United potrebuie dobrega trenerja ala Kloop,Simeone,Guardiola,iyd. Zal je stvar prisla tako dalec da nakboljsi igralci kljub zgodovini kluba nocejo igrati z duso za United,dobri igrajo samo se za denar oz. Ali pa so nezadovoljni in zapuscajo klub...potrebne so korenite spremembe...
remi gillard
21. 05. 2019 21.36
+24
No tale James ni tako napačen. Men je všeč. Rajši vidim mlade pa po možnosti še Britance v United, ker se bodo vsaj borili za barve tako kot se reče. Ne pa une preplačane nogometase ko se jim za keš gre.
kadabra
21. 05. 2019 20.17
-20
Glede na igralca, ki so ga kupili in glede na vse neznane igralce katere se povezuje z Unitedom v zadnjem času, bolj predvidevam, da se že pripravljajo na izpad v 2.ligo kot pa na karkoli drugega :)
Boš?ek
21. 05. 2019 21.14
+20
Bedna okrepitev ane? Zanimivo pa je da je United s svojimi bednimi okrpitvami in bedno akademijo osvojil 20 naslovov prvaka, 12-krat so osvojili FA Cup, 5-krat EFL Cup, 21-krat Comunity Shield... Pa naj ostane samo pri Angliji. Pa poglejmo londonski Chelsea s svojimi vrhunskimi igralci in okrepitvami. Ne, a bi sploh? Pomoje bolš da ne, ker ste še daleč, res daleč od tega. Tut Če United izpade v drugo ligo, boste vi še vedno daleč, daleč... Pač, United je v krizi. In? Lahko da bo tut Chelsea enkrat. A boš potem tut tko pameten?