SP v nogometu 2022

Usain Bolt, navijač Cristiana Ronalda, ki navija za Argentino

Tokio, 01. 12. 2022 15.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Eva Koderman Pavc
Komentarji
2

Nekoč najhitrejši Zemljan Usain Bolt verjame, da njegov najljubši klub Manchester United čaka bolj svetla prihodnost, obžaluje pa, da za rdeče vrage ne bo več igral Cristiano Ronaldo. Zanimivo pa na svetovnem prvenstvu navija za njegovega večnega tekmeca Lionela Messija oziroma Argentino.

Upokojeni jamajški šprinter Usain Bolt, ki velja za najboljšega šprinterja vseh časov in je lastnik rekordov na 100  metrov, 200 metrov in v štafeti 4 x 100 metrov, je zaprisežen navijač Manchester Uniteda. 36-letnik novico o prodaji kluba pozdravlja. "Kar se mene tiče, smo navijači to že dolgo čakali. Navijači so o tem govorili že leta. Vse od odhoda Alexa Fergusona je imel klub vzpone in padce. Zdaj je spregovoril Cristiano (Ronaldo) o rečeh, ki so me presenetile kot podpornika kluba, denimo, da klub tehnološko ni napredoval, da bi igralcem s tem pomagali do izboljšanja. Upam, da bodo novi lastniki razvili klub v smer, ki je potrebna," je dejal Jamajčan.

Usain Bolt
Usain Bolt FOTO: AP

Bolt obžaluje odhod Cristiana Ronalda iz Manchestra. "Žalosten sem, da je odšel. Igral je pomembno vlogo v minuli sezoni. Zaradi njega smo obstali v Premier League v minuli sezoni. Na številnih tekmah je bil on tisti, ki je zabil gol in nam tudi v tej sezoni priigraval točke. Žalosten sem, da je šel, a po poslušanju intervjuja razumem, da so stvari, o katerih ne vemo nič. Želim mu vse dobro na njegovi poti, saj sem velik navijač Cristiana Ronalda in zato sem žalosten, da je odšel."

Zanimivo pa je na svetovnem prvenstvu v nogometu njegov favorit Argentina, na čelu s Portugalčevim večnim rivalom Lionelom Messijem. "Moja ekipa je Argentina. Mislim, da so Francija, Brazilija in Argentina favoriti za končno zmagoslavje, a upam, da bo slavila Argentina."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Blue Dream
01. 12. 2022 15.24
+2
Bi pričakoval da bo navijal vsaj za katero izmed afriških držav če že ne za Gano. Znano je namreč da je večina Jamajčanov Ganskega porekla
Pagliaccio 46
01. 12. 2022 15.23
+0
Dva velikana , ki nista mogla igrati v Manchestru, ko sta hotela