Nogomet

Hererra tudi uradno prestopil v PSG, Unitedov De Gea na pragu povišice

Manchester, 04. 07. 2019 10.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Rdeči vragi si na vso moč trdijo zadržati Davida de Geo v svojih vrstah. Špancu so tako ponudili mamljivo ponudbo, z novo pogodbo naj bi postal najbolje plačani vratar na svetu. Iz Manchestra pa se v Pariz seli Ander Herrera. Vezistov dres se je po pomoti sicer že znašel v spletni trgovini PSG, šele nato je prišla novica o uradnem prestopu.

Navijači rdečih vragov so v sredo z razočaranjem pogledovali v ekran. PSG je namreč na svoji spletni strani po pomoti objavil dres Anderja Herrere, ko so Francozi zmoto opazili, pa so dres tudi hitro odstranili. Znano je bilo, da bi Španec v poletnem prestopnem roku rad našel novega delodajalca, potem, ko se mu je iztekla pogodba na Old Traffordu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Veliko je bilo govora o njegovem prestopu v Paris Saint-Germain, ki so ob zadnjem spodrsljaju kluba postale še glasnejše. Herrera se je sicer že pred časom s težkim srcem poslovil od navijačev Manchester Uniteda, s katerimi je v šestih letih spletel prav posebno vez. "V mojem srcu je rdeča barva, to sem začutil že v trenutku, ko sem prvič oblekel dres Uniteda," je v čustvenem sporočilu pred mesecem dni oznanil Španec, ki naj bi odšel zaradi nesporazumov s klubom.

Pozno popoldne je prišla tudi uradna potrditev pariškega kluba, da je Herrera njihov novi član. V Pariz je prišel brez odškodnine, podpisal je petletno pogodbo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dres Uniteda s številko 21 bo v prihodnji sezoni nosil Daniel James, poletna pridobitev Uniteda.
Dres Uniteda s številko 21 bo v prihodnji sezoni nosil Daniel James, poletna pridobitev Uniteda. FOTO: AP

Mamljiva ponudba za De Geo
V Unitedu pa se na vse kriplje trudijo zadržati Davida de Geo, ki naj bi se sicer spogledoval s poletnim prestopom, potem ko so dogovori o podaljšanju pogodbe padli v vodo. Špančeva pogodba se sicer izteče v 12 mesecih, potem pa bi lahko iz Old Trafforda odkorakal kot prosti igralec. Po poročanju BBC Sport naj bi vragi vratarju ponudili znesek, ki ga ne bi mogel zavrniti. V kolikor bi se odločil ostati, bi namreč postal najbolje plačani vratar na svetu, za kar so si Špančevi predstavniki zavzemali že v minulih pogajanjih.

Po poročanju angleških medijev si De Gea želi ostati v Manchestru, a želi, da bi se njegove dobre predstave poznale tudi na bančnem računu. Njegova plača naj bi se tako približala vrtoglavemu znesku, ki ga tedensko prejema Alexis Sanchez, govora je o dobrih 430 tisoč evrih. Za De Geo naj bi se sicer zanimala tako Juventus kot PSG. Kluba bosta namreč v prihodnji sezoni tekmovala tudi v Ligi prvakov, medtem ko se United po porazni sezoni med elito ni uvrstil.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rolesx
04. 07. 2019 15.37
+14
Kariusa so rastrgali tale pa bo dobil povišico haha
okuhsfjkafa
04. 07. 2019 14.29
+9
dvomim da se juve zanima zanj.. me zanima kjr pajac pise te clanke
Brgolino
04. 07. 2019 13.17
+15
United tone od casa upokojive Fergusona...ni avtoritete, v klubu je par jokic in upornikov ala Pogba...ceprav mi je drugi najljubsi klub je tole tezko gledati...potrebna prodaja igralcev ala Pogba,Sancez,Lukaku...pripeljati mlade ki se nimajo spranih mozganov od denarja
Petarda10
04. 07. 2019 12.34
+17
cena dresa 140€?? pa kaj je s tem nogometom?
sp9s
04. 07. 2019 21.32
+3
A si videl cene vstopnic za finale LP? Kaj bo šele čez 10 let!
brodarko
04. 07. 2019 12.16
+8
V Manchestru dogaja... Članek je res na ravni osnovne šole, zato tudi naslov ne preseneča.
ChelseaFC :)
04. 07. 2019 11.18
+19
140e original dres..bolano
cripstoned
04. 07. 2019 10.37
+30
alexis sanchez 430.000eur na teden...zakaj? neverjetno kako amatersko poslujejo nekateri velikani....