Nogomet

Valdes: Guardiola je najboljši

Barcelona, 12. 02. 2011 14.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novica o podaljšanju pogodbe prvega trenerja katalonskega moštva je razveselila igralce, tudi prvega vratarja Valdesa.

Victor Valdes
Victor Valdes FOTO: Reuters

Victor Valdes je prepričan, da je odločitev trenerja katalonskega moštva Pepa Guardiole, da podaljša pogodbo še za eno leto, v slačilnico vnesla dodatno mirnost. 40-letni trener bo 22. februarja podpisal novo pogodbo, ki se bo iztekla 30. junija leta 2012. "Zdaj bomo lahko govorili le o nogometu," je dejal španska številka 2, ki je na 22 ligaških tekmah dobil le 11 golov. "Barce si ne predstavljam brez Guardiole. Barca mora imeti vedno najboljšega trenerja in on je najboljši," je še dejal Valdes. Barcelona ima na prvenstveni tabeli sedem točk prednosti pred velikim rivalom iz Madrida.

KOMENTARJI (50)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sistemskakorupcija1
13. 02. 2011 18.04
Marklex, malo se zberi in resnično prebiraj, kaj na nekaterih spletnih straneh nogometnih klubov pišejo, tudi o Realu, je pač tako, kot je. O Mourinhu sem napisal tudi, da mu je uspelo in da je čisto možno, da mu bo spet, a ga pač ne podpiram v njegovi taktiki, ki izhaja iz neigranja nogometa in iskanja takšnih in drugačnih zvijač. Real ne potrebuje mene za anti propagando, ima že Ronalda in Mourinha, na zadnjih dveh tekmah na Santiago Bernabeu pa so Realovi navijači kar precej žvižgali svojim igralcem in nič prepevali, pa tudi na zadnji, ko so zmagali 4:1 je Ronaldo na začetku tekme porabil kar nekaj energije, da jih je spodbudil k navijanju. Pred nekaj več kot tednom dni sem bil v Španiji in ne pišem kar tako v tri dni, temveč napišem dejstva, ki sem jih slišal tako od Realovih navijačev kot tudi od Barcinih. Res je, sem navijač Barce, a spoštujem nasprotnika, ne odobravam pa cinizma in arogance pri Mourinhu. Fantje pri Realu so čisto ok, gledal sem jih tudi na svetovnem prvenstvu (Ramos, Casillas). Ni pomembno, kdo bo na vrhu, važno je da gledamo lep in fer nogomet. Še enkrat, to ni nikakršna propaganda, to so dejstva, in res je, da sta se tako Ronaldo kot tudi Mourinho v zadnjem času umirila, to opazijo vsi, treba je biti objektiven, ne glede na to, čigav navijač si. Tudi meni gre včasih na živce Pique, tudi Valdes, pa še kdo bi se našel in to tudi na glas povem. Ni rečeno, da so vsi v klubu, za katerega navijaš krasni in vsak klub ima svoje vzpone in padce, tako kot je v življenju, tako je tudi v nogometu.
marklex
13. 02. 2011 16.23
edobaj ( ali kdorkoli že si ).....daj prebi še enkrat kaj si napisal v svojem postu -"kar je možno prebrat na spletnih straneh nogometnih klubov" ......ta je najboljša....vsi nogometni klubi na svojih spletnih straneh namesto o sebi pišejo o Realu :):):) ....kar si napisal o Mourinhu se mi ne da komentirat...če človek ni igral nogometa in če uporablja več taktik v nogometni igri igra zahrbtno.....aja.. pa piše zapiske,da potem najeda predsednika....same močne.:):):) -"je pa užitek gledati fer igro Barce,to pravjo tud tisti,ki ne naVijajo zanjo" .....LOL....:) -"Realovi navijači so zahtevali,da se Mourinho in Ronaldo mal umirita" .....hahahahaha......čigavi navijači?......Mourinhu cel Bernabeu poje in mu piše transparente v podporo....:) -"Pa naj bo to zate znanstvena fantastika, malo več prebiraj o Realu in Barci, pa boš videl, da so navedena le dejstva." ....imaš prav.....kar si napisal ni znavstvena fantastika temveč je antimadrid propaganda..........:) "Sta" se z kranjcanom "skupaj" učila za širjenje take propagande? :) (wink) :)
marklex
13. 02. 2011 16.06
@kranjcan23 ": "marklex ti pa si res pomemben clovek da lahko nekomu reces nula." Proti tebi bo stric marklex vedno car....v vseh aspektih življenja....to te njabrž njabolj žre :) @kranjcan23": "marklex je pa res tip k sam seb pluse pa minuse drugim nabija :)" Seveda Kolumbo sem se učil od najboljšega....tebe seveda :) Žalostno je,ko si nekdo misli,da je lastnik celega portala in pričakuje,da mu vsi ploskajo,ko napiše neki komentar......dobi pa ravno nasprotno......minus za minusom......potem pa mu je stric marklex kriv :) :) p.s. Vidim,da enostavno ne moreš brez mene....ti dam kakšno svojo sliko,da me boš lahko gledal vsak dan :) Odrasti malo....je že čas.....brez sarkazma.
prava resni.ca
13. 02. 2011 14.33
marklex je pa res tip k sam seb pluse pa minuse drugim nabija :)
prava resni.ca
13. 02. 2011 14.32
marklex ti pa si res pomemben clovek da lahko nekomu reces nula.
Sistemskakorupcija1
13. 02. 2011 13.01
Marklex, napisal sem to, kar je evidentno na tekmah in možno prebrati tudi na spletnih straneh nogometnih klubov. Malce objektivnosti ne škodi, Mourinhu je sicer uspelo in čisto možno je, da mu bo uspelo še več, a dejstvo je, da nikoli ni igral nogometa in da se poslužuje nekoliko bolj zahrbtne taktike. Znani so tudi njegovi zapiski s tekem, na podlagi katerih nato teži predsedniku kluba. Saj se bo vse razpletlo do konca sezone, ni nujno da bo Barca prva, ni nujno, da bo Real prvi, ja pa užitek gledati fer igro Barce, to pravijo tudi tisti, ki ne navijajo zanjo. Mourinho je pa pač Mourinho in bo ostal Mourinho, četudi se je tako on kot tudi Ronaldo, povlekel nazaj, manj jezika, Ronaldo se celo hvali, da se manj razburja na sodnike in ne jezika nazaj, torej je le res, da imata oba ego do stropa in da sta ga bila primorana malce spustiti, saj sta šla na živce že lastnim navijačem, ki so zato zahtevali, da se umirita. Pep je pač bolj umirjen pri izjavah, zato pa tudi tako priljubljen pri navijačih. Pa naj bo to zate znanstvena fantastika, malo več prebiraj o Realu in Barci, pa boš videl, da so navedena le dejstva.
marklex
13. 02. 2011 11.49
edobaj svoje znavstvene fantastike prodajaj v kakšnem vrtcu kjer te bo mogoče kdo vzel resno :) ti bi lahko z svojo domišljijo brez težav napisal novo nadaljevanje Jamesa Bonda :)
marklex
13. 02. 2011 11.47
No......temu se pa lahko mirne duše reče zeeeeeeeeelooooooo optimistična izjava :) ....je pa najbolj primeren trener za barco.....drugje bi bil čista nula :)
Sistemskakorupcija1
13. 02. 2011 00.14
Guardiola je boljši od Mourinha, brez dvoma. Barco je začel trenirati takoj zato, ker je že prej igral sam nogomet, pri Barci celih 11 let, Mourinho pa nikoli ni igral nogometa v kakršnem koli klubu, zato je moral začeti tretjeligaše trenirat in se učiti podlih taktik, zavlačevanj, bunkerjev, nagovarjanj igralcev, naj naredijo še en prekršek, da dobijo rdeči karton, takrat ko to njemu ustreza, zmerjanja sodnikov, žalitev drugih trenerjev, češ da se proti Barci že vnaprej predajo, in še bi lahko naštevali. To je tko, če nisi nikoli igral nogometa in se moraš oprijeti takih taktik. Siver pa, tudi če Barca ne osvoji nič, igra najboljši nogomet, po fer igri je na samem vrhu in njeni igralci so super. Visca Barca!!!!
Zekic
12. 02. 2011 23.52
ne ni hahaha.
DuskoDugousko
12. 02. 2011 23.06
Ja res ja če nebi blo Mourinha, Capela, Fergusona, Beniteza, Leonarda, Del Bosqea, Sanchez Floresa, Allegrija, Van Ghala, Keka,...
Matic Starc 1
12. 02. 2011 21.12
josan
12. 02. 2011 20.58
@xproject aham ok tak že.. sam pa vseeno če dobi real sam 30€ od tistih 60 se jim povrne denar...
xproject
12. 02. 2011 20.12
@Tomaž Petrijan Sponzor je bil mišljen kot izdelovalec športne opreme, ki jo klub mogoče dobi zastonj za igralce a dresi, ki se prodajajo finančno okrepijo tudi sponzorja ;). Govorim o tako imenovanih "sponzorjih" N.KE, AD.DAS
chelseafc13
12. 02. 2011 19.59
dobr je ni pa najbolsi
mickica
12. 02. 2011 19.17
Guardiola je dosti boljši trener, kot mu to nekateri ta trenutek priznavajo in ko je ves čas nekako številka 2 (za Mourinhem)! To bodo spoznali šele, ko ga ne bo več pri Barceloni! Sicer pa upam, da se motim, ali pa vsaj, da bo takrat Barca našla še kakšnega podobnega genijalca!
Anže Janeži? 1
12. 02. 2011 19.13
Dvomim da je boljši od Mourinha
bojc22
12. 02. 2011 19.05
USI POZABLJAJO NA POMOČNIKE TRENERJEV KI SO POMEMBNEJŠI OD SAMEGA TRENERJA BREZ NJIH BI BIU GARDIOLA MRZU, DRUGAČ JE PA DOBR TRENER TUDI Z MALO SREČE IN PREDVSEM DOBRIMI IGRALCI,..
Eriksson
12. 02. 2011 18.54
Guardiola je boljši od Mourinha
aljoha
12. 02. 2011 18.43
curlie Verjem če bi treniru pa bi te trener vrgel iz špice v obrambo neki biu vesel :)