Liga prvakov

VIDEO: Gost studia finala Lige prvakov Benjamin Verbič napoveduje: Zmagal bo Juventus z 2:1

Ljubljana, 02. 06. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.G./Ž.L.
Komentarji
3

Gost Pop TV-jevega sobotnega studia finala Lige prvakov (ob 20.00) Benjamin Verbič pred sklepnim dejanjem med Juventusom in Real Madridom v Cardiffu več možnosti za uspeh daje Stari dami. "Mislim, da je Juventus malce močnejši, kajti ima zelo, zelo močno obrambo, na čelu z vratarjem Buffonom, pa tudi v napadu je zelo učinkovit," nam je zaupal Verbič.

Slovenski reprezentant Benjamin Verbič še kako dobro ve, kako je igrati tekmo Lige prvakov, saj je to okusil tudi sam z danskim prvakom Koebenhavnom. "Na začetku  je pred tekmo malo bremena na ramenih, a ko sodnik zažvižga, vse to zgine in se vse skupaj spremeni v pozitiven adrenalin," je našemu novinarju Žigi Lesjaku zaupal Verbič, ki bo poleg legendarnega Braneta Oblaka v soboto ob 20. uri tudi gost studia pred velikim finalom Lige prvakov med Juventusom in Real Madridom. "Tekma Lige prvakov prinese posebne občutke. Letos sem prvič igral, vsekakor bi to rad še ponovil in okusil to slast igranja v Ligi prvakov," je še poudaril slovenski vezist. 

Ta pred velikim finalom v Cardiffu daje malenkostno prednost Juventusa, saj da ima Stara dama zelo trdno obrambo, poleg tega pa tudi precej učinkovit napad. Kako pa Verbič vidi izrazit vzpon forme prvega zvezdnika Reala Cristiana Ronalda? "Malce me je presenetil s temi goli, kajti pred tem njegove igre niso bile na najvišji ravni.A Ronaldo je golgeter, od njega se lahko vedno pričakuje, da bo zabil gol. Je dokaj nepredvidljiv, bomo videli, če bo v finalu lahko zabil po mojem mnenju najboljšemu golmanu na svetu," je sklenil Verbič, ki nam je za konec še zaupal, kakšen rezultat pričakuje v sobotnem finalu: "2:1 za Juventus." Ali bo temu res tako, boste izvedeli v soboto v prenosu na Pop TV. Pričnemo ob 20. uri. 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RdečiKarton
02. 06. 2017 11.36
-3
In Verbič je odigral že toliko final LP, da lahko pove kakšen občutek je... Še Aspirin bo zabolela glava od njegovih nebuloz. :D
igyyp
02. 06. 2017 13.51
+1
Mas prav in se katanec ta je pa sploh nevaren,strah in trepet.On pa res ve sploh pa izjava za cr7 da ga nekoliko preseneca,ta je res pocen v glavo.
Bofur
02. 06. 2017 09.08
-1
Kaj pa če bo ravno obratno, bo sledila kazen, denarne sankcije ? Mislim kake nebuloze.