Nogomet

VIDEO: Ibrahimović presenetil junaške tajske dečke

Los Angeles, 16. 10. 2018 13.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V priljubljeni ameriški pogovorni oddaji 'Ellen' so gostovali pogumni tajski dečki, ki so se sredi letošnjega poletja znašli sredi največje drame v svojih življenjih. Ujeti globoko v jami, iz katere ni bilo izhoda na površje, so dobra dva tedna morali preživeti brez hrane in na koncu ob posredovanju izkušenih jamarskih reševalcev naposled le ugledali luč sveta. Mladi nogometaši so bili za svoj pogum nagrajeni s posebnim presenečenjem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


Skozi glavni vhod na oder je po nekajminutnem pogovoru med gostiteljico priljubljene oddaje Ellen DeGeneres in dvanajsterico mladih tajskih nogometašev, ki so sredi letošnjega julija dva tedna brez hrane morali preživeti v jami brez izhoda, prikorakal njihov veliki nogometni idol, sicer član Los Angeles Galaxyja, Zlatan Ibrahimović.

Slednji je med drugim znan po svoji veliki samozavesti, a je ob vprašanju gostiteljice, kako se počuti v družbi 12-članskega pogumnega tajskega nogometnega moštva, v svojem slogu odgovoril: "Do tega trenutka sem menil, da sem pogumna oseba, toda ti otroci so še pogumnejši od mene. To je najverjetneje najboljša ekipa na svetu."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dresi in VIP vstopnice
Sledil je bučen aplavz občinstva, DeGeneresova pa jim je v znak spoštovanja in hkrati spomin na gostovanje v oddaji podarila nogometni dres z njenim logotipom. "Vse, kar si želimo v prihodnje, je, da pridobimo dobro izobrazbo in posledično dobro službo, s katero bi poskrbeli za naše družine," je ob pomoči uradne prevajalke dejal eden od dvanajsterice pogumnih tajskih dečkov.

Na koncu pa je sledilo še eno presenečenje, in sicer si bo celotna zasedba na čelu s trenerjem iz VIP prostorov stadiona lahko ogledala naslednjo domačo tekmo LA Galaxyja, čigar glavna zvezda je, jasno, nihče drug kot Zlatan Ibrahimović.



 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

StAnalitik
16. 10. 2018 15.26
-48
Oni so lahko za vzgled njemu.Reklamo si dela na plečih pogumnih otrok.Sramota za tega kljunaša pa se opravičujem če sem užalil živalsko vrsto.
bpl3
16. 10. 2018 15.31
+68
Ibrahimovic pa res rabi reklamo.. 20 let nogometa na najvisjem nivoju on pa res rabi reklamo.. lahko reces svaka cast ker si je cas uzel in tem deckom polepsal dan oz izpolnitev sanj da spoznajo res nogometnega velikana kot je ibra..
Maximus
16. 10. 2018 15.40
+41
A te moti njegov ić, dejstvo da je on neki ti pa nič, ali si pač popačenec kar tako. Ellen vabi ljudi v svojo oddajo, ne priskakljajo kar sami. Če je bil tam je bil povabljen kot presenečenje za tajske dečke. In lepo od njega da si je vzel čas in jim polepšal dan, se ti ne zdi? Ah v tvojem popačenem svetu najbrž samo ti lahko narediš kaj prav. Kavčkritiki največji a napaka človeške rase. Pa kar težko si zamislim, kako se ti je fino zdelo ko si se dokopal do izraza kljunaš da pač nekako užališ njegov nos, ki mu je pač tak zrasel, ni imel kaj prida za naredit v zvezi s te, za razliko od tebe, ki si se odločil, da boš pač smotan kot zajla.
PSIHOTERAPEVT
16. 10. 2018 17.19
-6
8 bednikov .. a ste ponosni ? haHAhahHAhah
Integral
16. 10. 2018 17.20
+14
In kaj ima on od te "reklame"? Clovek je eden izmed najbolj medijsko izpostavljenih nogometasev, poln denarja, poln nagrad, samozavesti na racun vsega kar je dosegel, ti pa kljunas da je to naredil zaradi reklame?
StAnalitik
16. 10. 2018 18.06
-10
Ni omembe vreden.Tistega bolnega dečka,tistega Hajrudina Kamenjaša. je pa " nategoval" da pride in pride da je fant prej umrl od bolezni.Še v Pariz je fant pripotoval.Zame je drekač in nič drugega če pa vam pride ko ga opazujete in vam je od voga poslan pa kar posterje pred sebe in pimpeke v roke.Srečno.
StAnalitik
16. 10. 2018 20.24
-5