Nogomet

VIDEO: Šporar utrdil vodstvo kralja strelcev v ligi in prvič videl 'rdeče'

Ljubljana, 12. 11. 2018 08.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji prvi strelec slovenske lige in aktualni reprezentant Andraž Šporar še naprej pridno zabija v slovaškem prvenstvu. Ob zmagi Slovana iz Bratislave na gostovanju pri Nitri (2:1) je dosegel prvi gol na tekmi, drugi polčas pa prejel drugi rumeni karton in prvič v sezoni predčasno končal tekmo. Slovenec je v sezoni zabil že trinajst ligaških zadetkov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Andraž Šporar
Andraž Šporar FOTO: Damjan Žibert
Andraž Šporar s Slovanom iz Bratislave po petnajstih odigranih krogih slovaškega prvenstva trdno drži prvo mesto na lestvici s šestimi točkami prednosti pred prvim zasledovalcem, 24-letni Ljubljančan pa je dosegel že svoj 13. prvenstveni zadetek in premočno vodi na seznamu najboljših strelcev lige. Ob tem je zabil še štiri gole v pokalu in kvalifikacijah za preboj v Ligo Evropa. Slovan, za katerega igrata tudi nekdanja člana Olimpije Mitch Apau in Kenan Bajrić, je pred reprezentančnim premorom v krogu gostoval pri Nitri in zmagal z 2:1. Šporar je zabil prvi gol na tekmi iz enajstmetrovke. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Miha Zajca in Andraža Šporarja čakajo reprezentančne obveznosti.
Miha Zajca in Andraža Šporarja čakajo reprezentančne obveznosti. FOTO: Damjan Žibert

Šporar je bil vnovič vpoklican za reprezentančno akcijo, ko bo Slovenija odigrala poslednji dve tekmi v Ligi narodov proti Bolgariji in Norveški. Začasni selektor Igor Benedejčič je sicer za omenjeni tekmi povabil poleg Ljubljančana še vratarje Vida Belca, Aljaža Ivačiča in Matica Kotnika, branilce Jureta Balkovca, Miho Blažiča, Jokića, Luko Krajnca, Miho Mevljo, Nemanjo Mitrovića, Nejca Skubica, Petra Stojanovića in Aljaža Struno, veziste Jako Bijola, Domna Črnigoja, Amirja Derviševića, Josipa Iličića, Reneja Krhina, Rudija Požega Vancaša, Rajka Rotmana, Lea Štulca, Benjamina Verbiča in Miho Zajca ter napadalce Roberta Berića, Romana Bezjaka in Luko Zahovića.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

v81e92
12. 11. 2018 16.46
+0
Žabar je zakon za tako ligo
User513426
13. 11. 2018 09.00
+2