Nogomet

Vragi bodo poleti na vsak način želeli pripeljati Sancha in Grealisha

Manchester, 15. 03. 2020 08.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mancheter United se je po visoki zmagi v Linzu (5:0) bolj ali manj že uvrstil med osem najboljših ekip v Ligi Evropa, pa tudi v angleški Premier League je v zadnjem obdobju v dokaj dobri formi, tako da lahko realno pričakuje preboj na mesta, ki vodijo v Ligo prvakov v prihodnji sezoni. Pred negotovim nadaljevanjem prvenstva, vzrok je vsem znan, pa se otoški mediji ukvarjajo tudi s špekulacijami okoli igralskega kadra rdečih vragov za naslednjo sezono.

Ole Gunnar Solskjaer, Christopher Smalling, Luke Shaw in Jesse Lingard
Ole Gunnar Solskjaer, Christopher Smalling, Luke Shaw in Jesse Lingard FOTO: AP
Otočani so namreč prepričani, da bo Manchester Unted eden izmed pomembnejših igralcev na poletni nogometni tržnici. Če je verjeti zapisom angleških medijev se bo vodstvo rdečih vragov spustilo v odprt boj za dva nogometaša. Še posebej lov na enega, bo za vodilne pri vragih zelo zahteven posel. "Manchester United bo poleti zelo aktiven. Ole Gunnar Solskjeaer ostaja prvi trener, uslišane pa mu bodo tudi nekatere kadrovske želje," začenja otoški Express, ki trdi, da bodo rdeči vragi na vse način želeli pripeljati 19-letnega angleškega reprezentanta, trenutno še člana dortmundske Borussie, Jadona Sancha. "Vragi bodo na široko odprli mošnjiček. Najstnik, ki je tako navdušil v rumeno-črnem dresu nemškega kluba, bo gotovo tarča še nekaterih evropskih velikanov, a naj bi vragi že imeli nekakšen tihi dogovor z njegovim uradnim zastopnikom," trdijo angleški mediji, ki pa se ne ukvarjajo s potencialno številko, ki bo zadostna za odkup Sancha.

Jadon Sancho
Jadon Sancho FOTO: AP
"V klubu so se odločili, da na Alexisa Sancheza, Jeseja Lingarda in pozor, tudi na Paula Pogbaja, v prihodnje ne bodo računali. S tem bodo krepko olajšali svojo kupno moč pred poletno tržnico, ko bodo v svoje vrste želeli pripeljati še enega zelo vročega nogometaša," je malce skrivnosten Express, ki pa radovednost bralcev umirja že v naslednjem stavku. "Jack Grealish v letošnji sezoni naravnost blesti. Čeprav se Aston Villa krčevito bori za obstanek med elito pa je Grealish s sedmimi goli in sedmimi asistencami večkrat opozoril nase in je gotovo "material" za bolj zveneče klube," dodaja otoški časnik, ki je prepričan, da bo Norvežan Solskjear še naprej prvi strateg vragov, toda Norvežana postavlja na laž, ko piše o tem, da bo Pogba še naprej ostal na Old Traffordu. "Čeprav ima Francoz še veljavno pogodbo tudi na prihodnjo sezono, pa bo poleti gotovo odšel. Samo tako bo klub sprostil dovolj denarja za nakup želenih okrepitev."
Alexis Sanchez ni pustil pečata na Old Traffordu.
Alexis Sanchez ni pustil pečata na Old Traffordu. FOTO: AP
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

babylon5
16. 03. 2020 08.32
-2
Pogbaja obdržat obvezno,če pripeljejo Sancheza pa Grealisha so potem resni kandidati za naslov.
farobasso
15. 03. 2020 13.34
+1
Ja te Vragi so pa res od vraga! 😂