Nogomet

Vratar Reala Courtois bo izzval zvezdnike formule 1 s sedežem Red Bulla

Madrid, 17. 04. 2020 15.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
3

Thibaut Courtois, vratar Real Madrida in belgijske nogometne reprezentance, bo v nedeljo rokavice znova zamenjal za volan. Po dobrih nastopih na prvih virtualnih dirkah bo zdaj na tretji preizkušnji virtualne sezone, VN Kitajske, zastopal barve ekipe Aston Martin Red Bull Racing, kjer bo dirkal skupaj z Alexandrom Albonom.

"Rad imam to igro in vesel sem, da mi je Red Bull ponudil možnost nastopa. Z Alexom sem že bil v stiku, dal mi je nekaj nasvetov in komaj čakam, da jih prenesem za volan," besede Courtoisa, ki je sicer zelo izkušen voznik v virtualni različici iger F1, prenaša spletna stran automobilsport.com.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Courtois ne bo prvi gost v ekipi Red Bulla, ki se bo udeležil ene izmed virtualnih dirk, pred njim sta bila to že dobitnik šestih kolajn z olimpijski iger, kolesar Chris Hoy, in igralec kriketa Ben Stokes.

Belgijec je sicer nastopil že na dveh virtualnih dirkah, ki ju je organiziralo vodstvo formule ena v sodelovanju s to različico e-športa. Na prvi, ki se je odvila 22. marca v Bahrajnu, je zasedel 12. mesto in prehitel tudi nekatere profesionalne dirkače na čelu z Nicom Hülkenbergom in Stofflom Vandoornom.

Na drugi dirki v Avstraliji je bil 11., na zadnji, prav tako v Melbourne Parku, pa ob zmagi Charlesa Leclerca (Ferrari) in večjemu številu prisotnih profesionalnih dirkačev ni dobil priložnosti.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

samomojemnenje
18. 04. 2020 11.38
+1
Trenutno najboljši vratar. Brez njega bi bil Real trenutno na -12.
HalaCr77
18. 04. 2020 09.35
+1
Trenutno #1 golman
ehjaehja
18. 04. 2020 09.49
+0
pa ostal bo tudi najboljši sicer ima svoje napake ki mi dosti krat dvignejo živec toda to ima vsak vrhunski čuvaj.vsako leto bo nadgradil svoje sposobnosti in znanje.