Nogomet

Wanda Nara zatrjuje: Icardi je daleč od podaljšanja pogodbe z Interjem

Milano, 10. 01. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Medtem ko se najzvestejši privrženci milanskega Interja vse od konca skupinskega dela Lige prvakov sprašujejo, kaj vse je šlo narobe, da se njihovim ljubljencem kljub izjemno ugodnemu izhodišču dva kroga pred koncem ni uspelo uvrstiti v izločilne boje, se v ozadju – primerno obdobju prestopnega roka – dogajajo stvari, ki bi lahko še dodatno razjezile že tako razdražljive 'interiste'.

Agentka in obenem žena prvega zvezdnika milanskega Interja Maura Icardija, razvpita Wanda Nara, je za ugledne italijanske časnike, med katerimi izstopa slovita La Gazzetta dello Sport, priznala, da je njen mož v teh trenutkih daleč od podaljšanja pogodbe z nerazzurri.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
"Nam se nikamor ne mudi, saj je snubcev za usluge Maura Icardija z vsakim dnem več. V stiku smo z dvema eminentnima španskima kluboma in s po enim angleškim in francoskim. Zneski, ki jih v teh dneh javnosti ponujajo številni mediji, so daleč od resnice," je v pogovoru za Gazzetto uvodoma dejala Nara, ki pušča odprte možnosti, da bi se na koncu vendarle izšlo po željah vodstva Interja. "S klientom se zavedava, da si v Milanu želijo Icardijevega ostanka. A ne pod ceno, ki si jo omenjeni nogometaš zasluži. Kot že rečeno, imamo zelo dobre odnose z različnimi ponudniki, ki kažejo veliko željo, da Maura Icardija zvabijo v svoje moštvo. Do zdaj še ni prišla zadovoljujoča ponudba Interja." 

Dve nasprotujoči si zgodbi
Če je na isti dan najprej argentinska televizijska postaja TyC Sports objavila novico, da Icardi zagotovo ne bo podaljšal sodelovanja z evropskim klubskim prvakom iz leta 2010, so iz vrst slovite La Gazzette dello Sport v javnost poslali povsem nasprotujočo si informacijo, podkrepljeno s konkretnimi številkami, ki bi zadovoljile nogometaševo zastopnico o morebitnem ostanku argentinskega napadalca na kultnem San Siru.

Razvpita Wanda Nara, žena in obenem agentka svojega moža, sicer odličnega napadalca milanskega Interja Maura Icardija, zatrjuje, da je snubcev za Argentinčeve usluge vedno več.
Razvpita Wanda Nara, žena in obenem agentka svojega moža, sicer odličnega napadalca milanskega Interja Maura Icardija, zatrjuje, da je snubcev za Argentinčeve usluge vedno več. FOTO: AP

Wanda Nara zahteva namreč 8 milijonov evrov neto plače, Inter pa naj bi ponujal milijon evrov manj z dodatnimi bonusi. V klubu bi prav tako želeli izključiti iz veljavne pogodbe odkupno klavzulo v višini 110 milijonov evrov in jo obenem podaljšati do poletja 2023. Zdajšnja poteče junija 2021.  

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ehjaehja
10. 01. 2019 09.17
+19
res ne bi imel nikoli tako "uspešne" pogoltne diktatorske žene. Ta Icardi se mi zelo smili z njo verjetno ji doma še lika pa kuha medtem ko ona fitnisira..
junij66
10. 01. 2019 09.22
-1
Ne moreš sklepat po sebi. Pravijo da za vsakim uspešnim možem stoji prav tako uspešna žena
ehjaehja
10. 01. 2019 09.27
+16
Nič ti ne pomaga če ti ona upravlja z premoženjem in sprejema vse odločitve po njeno.